ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Με άδειες αποθήκες τροφίμων η φρεγάτα Σαλαμίς στο κατόπι του Μπαρμπαρός

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 12 Νοέ 2018 - 23:00
Loading...

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Η Άποψη». Το πλήρωμα της φρεγάτας «Σαλαμίς», που παρακολουθεί από κοντά το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros», βρίσκεται σε δυσμενή θέση, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα «οι αποθήκες τροφίμων..

έχουν επί της ουσίας αδειάσει ενώ οι γνωρίζοντες τι επικρατεί απορούν πως θα σιτίζεται το προσωπικό έως ότου φτάσει η αντικατάσταση και επιστρέψουν στην Ελλάδα (χωρίς να είναι σαφές αν θα “δέσουν” στην

Κρήτη ή στη Σαλαμίνα)».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση που είχαν τα στελέχη ήταν πως η αποστολή θα ήταν ολιγοήμερη (έως 10 μέρες) οπότε και ο εφοδιασμός έγινε για το αντίστοιχο διάστημα. Από τις 21 Οκτωβρίου όμως μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες πέρασαν πολλές περισσότερες μέρες.

Πάντως όπως σχολίαζε απόστρατος αξιωματικός «δεν είναι η πρώτη φορά. Εκείνο που τους νοιάζει είναι να γίνεται με όποιο κόστος η δουλειά τους. Αλλά από προγραμματισμό μηδέν».

Η κατάσταση αυτή, εκτιμά η εφημερίδα, ίσως να δικαιολογεί και την βροχή παραιτήσεων στο πολεμικό ναυτικό που έχει οδηγήσει την διοίκηση σε αδιέξοδο και τους συναδέλφους των παραιτηθέντων σε απόγνωση. Λιγότερα χέρια για τις ίδιες δουλειές, πολλές απαιτήσεις και ανώτατοι αξιωματικοί που «ιδρώνουν» για το βιογραφικό τους και την ανέλιξη τους.

Μοναδική ελπίδα για το πλήρωμα του Σαλαμίς η φρεγάτα Ψαρά η οποία πιθανότατα να αποπλεύσει την Δευτέρα. Κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του Σαλαμίς δεν αναμένεται πριν από την Πέμπτη. Ίσως μέχρι τότε η σίτιση να καλυφθεί.
europost.gr

hellas-now.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter