ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 14 Μαρ 2018 - 19:06
Loading...

Έπειτα από τη μετατροπή του πολιτεύματος της Τουρκίας από Κοινοβουλευτική σε Προεδρική δημοκρατία, προκειμένου να εκλεγεί το 2019 ο Ερντογάν πρώτος πρόεδρος του νέου πολιτεύματος της Τουρκίας, θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+ των Τούρκων ψηφοφόρων.

Αυτή η προσπάθεια δεν είναι

καθόλου εύκολη και αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες και απόλυτα κρίσιμες εκλογές για την πολιτική καριέρα του Ερντογάν. Αν δεν καταφέρει να εκλεγεί, θα σβήσει με μιας ολόκληρη η πολύχρονη πολιτική του ιστορία. Ακόμα και η μη εκλογή του από την πρώτη ψηφοφορία ή η εκλογή του με τη δεύτερη, αλλά με μικρό ποσοστό σε σχέση με τον αντίπαλό του, θα είναι βαρύ πολιτικό πλήγμα για τον Ερντογάν και θα θέσει σε αναπόδραστη τροχιά την αποδόμησή του.

Ελπίζω να αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι προκειμένου ο Ερντογάν να καταφέρει να εκλεγεί, θα πρέπει να έχει κάτι δυνατό να “πουλήσει” στους εκλογικούς πελάτες του. Κάποιο τρόπαιο για να τους προσελκύσει.

Ας έχουμε λοιπόν το νου μας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει στόχο να επιδείξει στους ψηφοφόρους ελληνικά εδάφη και ελληνικά πτώματα.

Πέτρος Χασάπης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter