ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μια ιπτάμενη πόλη εμφανίστηκε ξανά στην Κίνα.

ΚΛΟΙΟΣ. - 16 Ιούλ 2022 - 7:43

Στις 14 Ιουλίου 2022, οι κάτοικοι του Χαϊκού, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χαϊνάν στη Νότια Κίνα, εξεπλάγησαν πολύ από το περίγραμμα μιας παράξενης πόλης που αιωρούνταν στον ουρανό τους:

Συνήθως, όταν οι άνθρωποι έρχονται για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με ένα τέτοιο φαινόμενο, ένας άλλος ακαδημαϊκός έρχεται στην τηλεόραση, σκουπίζει τα γυαλιά με τη ρόμπα του και αρχίζει να ψελλίζει τα μυστηριώδη λόγια της Fata morgana, λέγοντας για τη διάθλαση της ατμόσφαιρας, τη διαφορά θερμοκρασίας και άλλα θαύματα.

Ωστόσο, αργά ή γρήγορα όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται και η ποσότητα γίνεται ποιότητα, όπως συνέβη αυτή τη φορά με τους ψεύτες με τα γυαλιά στην υπηρεσία του κράτους.

7 Οκτωβρίου 2015, επαρχία Γκουανγκντόνγκ, Κίνα:

18 Μαρτίου 2016, λιμάνι Dalian, επαρχία Liaoning, Κίνα και πάλι:

11 Σεπτεμβρίου 2020, πόλη Jinan, επαρχία Shandong, και πάλι στην ίδια Κίνα:

Και τώρα θα έχουμε μια απλή ερώτηση για τους ακαδημαϊκούς και άλλους ανθρώπους με αδύναμο μυαλό, που μέσα στην τύφλωση και την άγνοιά τους αρνούνται το προφανές. Το ερώτημα έχει ως εξής: γιατί οι κάτοικοι του Τέξας δεν βλέπουν ουρανοξύστες στον ουρανό τουλάχιστον μία φορά κάθε πενήντα χρόνια; Μήπως έχουν κάποιου είδους ενοχές μπροστά στη νεράιδα Μοργκάνα; Ή μήπως δεν υπάρχει θάλασσα στο Τέξας;

Γιατί οι άνθρωποι στην παραλία της Νίκαιας δεν μπορούν ποτέ να δουν τον Πύργο του Άιφελ από εκεί; Γιατί οι άνθρωποι στη Σκωτία δεν μπορούν να δουν το Λονδίνο και τα προάστιά του; Υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα στην Αγγλία; Ή μήπως υπάρχει κάποιο ειδικό φως που καίει πάνω του και δεν διαθλάται; Ή μήπως είναι η ίδια θερμοκρασία παντού;

Και αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, επειδή το ufosightingshotspot.blogspot.com έφερε γρήγορα μόνο τέσσερις φωτογραφίες, επειδή τόσο αυτοί όσο και εμείς, και γενικά όλοι γενικά, έγραψαν για αυτές τις ιπτάμενες πόλεις στην Κίνα σε μια εποχή. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Κίνα, τα τελευταία πέντε χρόνια, υπήρξαν κάποιες πόλεις στον ουρανό περίπου δέκα φορές, αν όχι είκοσι, ενώ αλλού δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ιπτάμενες πόλεις.

Θα μπορούσε κανείς να προσπαθήσει να το εξηγήσει με την ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλά η εξήγηση είναι αδύναμη, διότι ο αέρας πάνω από τη Νέα Υόρκη δεν είναι καθαρότερος από τον αέρα πάνω από το κύριο βιομηχανικό κέντρο της Κίνας. Και αυτό συνέβαινε την εποχή που οι Κινέζοι δεν γνώριζαν τον τροχό από το ποδήλατο και οδηγούσαν τα ρικσάου σαν άλογα. Όμως τίποτα τέτοιο δεν είχε παρατηρηθεί στον ουρανό της Νέας Υόρκης, όπως δεν είχε παρατηρηθεί πουθενά αλλού.

Η δεύτερη εξήγηση είναι η υψηλότερη πυκνότητα των χημικών ουρών, η οποία προκαλεί τέτοια αποτελέσματα. Ωστόσο, οι χημειοροές είναι παντού τώρα και πάνω από τη Νότια Αμερική ο ουρανός μοιάζει συχνά κάπως έτσι:

Οι άνθρωποι έχουν επινοήσει ακόμη και έναν ειδικό όρο για το φαινόμενο: CHEMBOW, που σημαίνει χημικό ουράνιο τόξο. Αν και μετά από ένα τέτοιο ουράνιο τόξο κάτι πέφτει από τον ουρανό και ακόμη και οι κατσαρίδες πεθαίνουν στις πόλεις, οι ουρανοξύστες εξακολουθούν να μην πετούν στον ουρανό.

Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι οι Κινέζοι είναι απλώς θύματα ενός πειράματος- χρησιμοποιούνται για να δοκιμάσουν κάτι που σύντομα θα δούμε παντού:

Δεν είναι σαφές γιατί επιλέχθηκαν οι Κινέζοι για να δοκιμάσουν νέα ατμοσφαιρικά κόλπα, αλλά προφανώς υπάρχει ένας ορισμένος διαχωρισμός μεταξύ των ηπείρων στα πειράματα των παγκοσμιοποιητών. Για παράδειγμα, ορισμένα θαύματα με τον Ήλιο, όπως το να αναβοσβήνει ή να αλλάζει χρώματα, συμβαίνουν συχνότερα στην Αφρική, ενώ οι βιβλικές φιγούρες στον ουρανό κινηματογραφούνται συχνότερα στη Νότια και Κεντρική Αμερική.

Προφανώς υπήρχε μια πολιτιστική και πολιτισμική προσέγγιση, για παράδειγμα, αν η Blue Beam έπεφτε πάνω από τη Μόσχα, οι Μορντοβιανοί θα έδειχναν ένα μάτσο ροζ μάγουλα, γυαλιστερά κουρέματα με μπαλαλάικες που λάμπουν στον ουρανό και πανηγυρίζουν για τη δεύτερη έλευση της ΕΣΣΔ. Οι Κινέζοι, από την άλλη πλευρά, απεικονίζουν πόλεις που κρέμονται στον ουρανό για κάποιο λόγο. Για ποιο λόγο; Και αυτό θα ξεκαθαρίσει εν ευθέτω χρόνω, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr