ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ / ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 30 Ιούν 2018 - 19:12
Loading...

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΡΑΚΟΒΑΛΗ: “Έχουν περάσει περίπου είκοσι χρόνια από τότε που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον γέροντα Παϊσιο να μας λέει ότι ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται…σου λέει , τι γίνεται τώρα εδώ;… ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι; ..και θα την διαλύσουν…”
Και αίφνης, δύο χρόνια πριν, οι ΄Αγγλοι ανοίγουν το χορό ψηφίζοντας για το BREXIT, και αφήνοντας

αποσβολωμένη τη ΝΤΠ, να παρακολουθεί τις εξελίξεις. ΄Ομως, σύμφωνα με τον ΄Αγιο Παϊσιο, περιμέναμε και το επόμενο χτύπημα στην Ε.Ε. από την Αμερική αυτή τη φορά. Και εκεί, που όλοι είχαν σίγουρη τη νίκη της Χίλαρυ και μόνο τις σαμπάνιες δεν είχαν ανοίξει ακόμα, τους κάνει προσπέραση στη στροφή ο Τραμπ και τερματίζει πρώτος αφήνοντας τη ΝΤΠ, να τρώει τη σκόνη του!

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “Στα σχέδια της Παλαιάς Τάξης, η οποία ανέλαβε εξουσία στις ΗΠΑ, είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοχ, μιλώντας στο BBC Radio4, ανέφερε πως η ΕΕ θα διαλυθεί και το ευρώ έχει 18 μήνες ζωή ακόμα, εκφράζοντας φυσικά την θέση του Ντόναλντ Τραμπ και της Παλαιάς Τάξης που τον στηρίζει. Συγκεκριμένα η ερώτηση του δημοσιογράφου είχε ως εξής:
«Βλέπετε θετικά ένα trade deal με την ΕΕ»;

Απάντηση: Δεν είμαι σίγουρος πως στο κοντινό μέλλον θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση. Διμερείς συμφωνίες ξεχωριστά με χώρες (που σήμερα είναι μέλη) μπορεί να γίνουν.”

Ο.Κ. Μπορεί η πρόγνωση του Τεντ, να ήταν λίγο υπεραισιόδοξη, όσον αφορά στο χρονικό διάστημα των 18 μηνών, αλλά θεωρώ, ότι καταδεικνύει σαφώς τις προθέσεις της ΠΤΠ, για το μέλλον της Ε.Ε. Και μόλις χθες, σκάει νέα βόμβα: “Η Deutsche Bank ΗΠΑ απέτυχε να περάσει τα τεστ αντοχής της αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας (Fed) λόγω «εκτεταμένων και κρίσιμων αδυναμιών» στην διαχείριση κινδύνων, ανακοίνωσε η Fed.”

http://www.triklopodia.gr/o%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-deutche-bank-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84/#

Και το άρθρο καταλήγει: “Η ουσία όμως είναι μία, και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση,…αν ο γερμανικός κολοσσός που ονομάζεται Deutsche Bank «πέσει» …μαζί της θα «πέσει»ολόκληρο το σαθρό οικοδόμημα των Γερμανών στην Ευρώπη. Ξέρουν που κτυπούν οι ΗΠΑ για να διαλυθεί η «γερμανοκρατούμενη» ΕΕ η οποία ξεπέρασε τις δυνατότητες της και προβάλει απειλητικά, ελέω Γερμανίας, κατά της αμερικανικής οικονομίας και βιομηχανίας όπως και η Κίνα, για αυτό και ξεκίνησε ο Τράμπ να θέτει δασμούς σε ξένα προϊόντα. Ο οικονομικός πόλεμος προηγείται πάντα του κανονικού στο πεδίο της μάχης , και αυτό ισχύει πάντα και για όλες τις εποχές.”
(΄Εχουμε ήδη δει και τον πόλεμο που άνοιξε ο Τραμπ εναντίον της Γερμανίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας!)

ΑΛΛΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ: «Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!» Λέτε η φίλτατη ΄Ανγκελα, να είναι τελικά η αιτία, που η Ε.Ε. θα οδηγηθεί στη διάλυση; Ας δούμε όμως και άλλες σχετικές αναφορές:

1) Πρόσφατο άρθρο των TIMES: “Η Ε.Ε. έχει για δεκαετίες επικεντρωθεί στο θέμα της ενοποίησης, τόσο που δεν εξετάζει καθόλου το ενδεχόμενο της διάλυσής της. Αν όμως, οι ηγέτες της ΕΕ δεν ασχοληθούν πραγματικά με αυτά που απασχολούν τους πολίτες, τότε η ΕΕ μπορεί όντως να διαλυθεί πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεται.”

2) Ο ίδιος ο Τραμπ πρότεινε στο Μακρόν, να βγάλει τη Γαλλία από την Ε.Ε.: Σύμφωνα με την εφμερίδα Washington Post στη συνάντηση που είχαν τον Απρίλιο στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, ο πρώτος του πρότεινε να αποχωρήσει η Γαλλία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να συνάψουν οι χώρες τους μια διμερή συμφωνία συνεργασίας!

3) ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Bundeswehr): Περιλαμβάνει 6 πιθανά σενάρια για το μέλλον του κόσμου μέχρι το 2040. Το “κακό” σενάριο είναι το εξής: “Διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρχή οικονομικής κατάρρευσης των ΗΠΑ που τις οδηγεί σε απομονωτισμό, κλιμάκωση παγκόσμιων κρίσεων.”

4) ΤΖΟΖΕΦ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ: Ο νομπελίστας οικονομολόγος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός χαρακτήρισε για άλλη μια φορά αποτυχία την υιοθέτηση του κοινού νομίσματος του ευρώ και είπε: «Πιθανώς (οι χώρες της Ε.Ε.) θα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ για να μην εγκαταλείψουν την Ε.Ε.». Επίσης, στο τελευταίο του βιβλίο (Stiglitz, Joseph E. The Euro and Its Threat to the Future of Europe. Allen Lane, 2016), τεκμηριώνει γιατί το ευρώ απειλεί την Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι, τα κατασκευαστικά λάθη του μοιάζουν αξεπέραστα και ότι είναι καιρός να σκεφτεί κανείς την κατάργησή του». Και βέβαια, θεωρεί την Γερμανία υπεύθυνη για την αποτυχία του κοινού νομίσματος.

5) ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ: Ο επίσης νομπελίστας οικονομολόγος υποστηρίζει, ότι η γερμανική φόρμουλα της ανάκαμψης μέσω της ύφεσης και του πόνου δεν έχει καμία πιθανότητα να λειτουργήσει και πως αυτή η αποτυχία –ιδίως μία διάλυση του ευρώ- θα είναι καταστροφή για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των Γερμανών.

6) ΖΑΝ-ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Ο αγαπητός μεθύστακας -αλήθεια, να του γνωρίσουμε το Μπουτάρη, να μεθοκοπάνε παρέα- καλεί τους Αμερικανούς να μην ενθαρρύνουν τις χώρες της ΕΕ να εγκαταλείψουν την Ένωση και προειδοποιεί για πόλεμο στα Βαλκάνια σε μια τέτοια περίπτωση.

7) ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αλλά και ο δικός μας μενουμευρωπαίος ΠτΔ κάτι ψυχανεμίζεται, αφού σε ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης πριν ένα χρόνο είπε: «Η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρχής γενομένης από τον σκληρό πυρήνα της, την ευρωζώνη, θα είναι νομοτελειακή εξέλιξη, αν δεν επιτευχθεί η πλήρης ενοποίηση της, με τη μορφή ομοσπονδιακής διακυβέρνησης, υπό θεσμικούς όρους αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας».

8) ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: Στο ίδιο μήκος κύματος και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος πρόσθεσε: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και εάν συνεχίσει να είναι η Ευρώπη μόνο των ισχυρών, και όχι των 27 κρατών – μελών, πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγηθεί σε διάλυση.»

Μήπως όλοι αυτοί βλέπουν, έστω και καθυστερημένα αυτό που είχε δει ο ΄Αγιος Παϊσιος μερικές δεκαετίες νωρίτερα; Γιατί, η πραγματικότητα είναι αυτή: Η Ε.Ε. ΟΔΕΥΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ!

Το πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό ουδείς γνωρίζει! Γεγονός είναι όμως, ότι οι διαλυτικές τάσεις είναι ήδη εμφανείς, ιδιαίτερα από όταν η ΠΤΠ άρχισε να ξανακερδίζει έδαφος: στις ΗΠΑ με τον Τραμπ και στη Γηραιά ΄Ηπειρο με τους πατριώτες πολιτικούς (βλ. Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία), που η ΝΤΠ τρέμει, όπως ο διάβολος το λιβάνι! Δείτε και:

http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF/

Ας δούμε όμως, τι λένε σχετικά και τα προφητικά ποιήματα της γερόντισσας!

α) Θα φύγετε απ’ την Ε.Ε., θα κόψετε, τη δραχμή σας,
θα μείνετε μονάχοι σας αυτή θα είναι η τιμή σας.

β) Και εσείς τέκνα μου νομίζετε, πως είστε Ευρωπαίοι,
νιώθετε ασφάλεια, και αυτοί σας γράφουν χρέη.
Δεν χρωστάτε τίποτα, όλα είναι φτιαχτά,
τα νομοσχέδια είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.
Γρήγορα θ’ αποκαλυφθούν, θα γίνουν γεγονότα,
θα φύγετε απ’ την Ε.Ε. και απ’ του εχθρού την μπότα.
=========================================================
Όσο για την Ε.Ε., σας τα είπα πολλές φορές,
γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.
Μαζί μ’ αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία.
Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία,
θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία.
Γιατί ήθελαν να διαλύσουν την ορθοδοξία,
και στόχος είναι η Ελλάδα μας που έχει τα πρωτεία.
Όμως δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει
μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει.
ΥΓ: ΄Οποιος εμπιστεύεται τους προφήτες της ορθοδοξίας, γνωρίζει εκ των προτέρων, τι μέλλει γενέσθαι και μπορεί τουλάχιστον, να κοιμάται ήσυχος! ΄Οσο για τους υπόλοιπους, ας πλέουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!

https://www.pentapostagma.gr/2013/10/gerontas-paisios_9.html
http://www.prisonplanet.gr/neataxi/item/3373-ipa-i-evropaiki-enosi-se-ligo-tha-dialythei-binteo
http://www.tanea.gr/news/world/article/5522055/h-ee-tha-dialythei-an-oi-hgetes-den-asxolhthoyn-me-osa-apasxoloyn-toys-polites/
http://www.athensvoice.gr/world/456263_otan-o-tramp-proteine-ston-makron-giati-den-feygeis-apo-tin-ee
http://www.athensvoice.gr/world/380431_otan-dialythei-i-eyropaiki-enosi
https://odosdrachmis.gr/?p=15125
http://immorfou.org.cy/newsvarious-articles/1255-lkjhg-sf.html
http://immorfou.org.cy/newsvarious-articles/1271-xfyu.html

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter