ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΕΙΓΟΝ! ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΙΕΡΕΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 21 Οκτ 2020 - 20:39
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΑΦΗ, ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΙΛ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ:

“Άννα πολύ ωραίο το άρθρο σου. Σε παρακαλώ κάνε έκκληση να προμηθευτούν οι άνθρωποι τα εξής: α) λάδι Ευχελαίου, β)Αγιασμό, γ) οπωσδήποτε να φορούν Σταυρό διότι όποιος δεν τον φορά θα σφαχτεί σύμφωνα με τον Πατροκοσμα, δ) εξοπλισμό εκστρατείας, ε) υποχρεωτικά βιβλίο με οδηγίες επιβίωσης, στ ) Αλάτι, το λέει και ο Πατροκοσμας, ζ) φορητό φαρμακείο κτλ.

Όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι και πνευματικά με εξομολόγηση καθώς και συχνή Θεία Κοινωνία, διότι για κάποιο διάστημα δεν θα τους είναι εύκολο να κοινωνούν.

Τέλος θύμισε στον κόσμο το κακό που του έρχεται με το γνωστό τραγούδι της Αϊμνηστης Βούλας Πάλα, με τίτλο << Χιροσίμα αγάπη μου>>
Ευχαριστώ!”

ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ:

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…