ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΙΒΙΩΣΗ : ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 6 Μαρ 2022 - 21:30

Μας λέει η γνωστή γερόντισσα Αττικής: ”

“Για την πείνα (που έρχεται) θα γίνει ό,τι έγινε και στους προηγούμενους πολέμους. Με λίγα χόρτα ζούσε κάποιος.”

΄Ολα καλά όταν πρόκειται για ενήλικες. Θα βρεθούν όμως μανάδες ή και γιαγιάδες που θα κληθούν μέσα σε αντίξοες καταστάσεις να μεγαλώσουν παιδιά, ακόμη και μωρά. Και τότε τα παιδάκια αυτά θα αναφωνήσουν:

“Σε τι κόσμο, μπαμπά (μαμά, παππού, γιαγιά) με έχεις φέρει να ζήσω;”

Επομένως αποφασίσαμε, να δώσουμε κάποιες χρηστικές συμβουλές για τις μικρομάνες, που θέλουν να κάνουν μια προετοιμασία, που πιθανόν να τις βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα στα δύσκολα. Πάντα βέβαια με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας μας και εφόσον είναι το θέλημά Του.

1) Νερό:

Καλά είναι να έχουμε αποθηκευμένο νερό γιατί σε περιπτώσεις πολέμου ή και δολιοφθοράς το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να χτυπάνε (ή και να μολύνουν) τις εγκαταστάσεις ύδρευσης.

Τρόποι αποθήκευσης νερού είναι:

Διαβάστε τη συνέχεια στο : https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/06/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr