ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ (ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΦΩΝ Κ.Α.)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 3 Μαΐ 2018 - 19:44
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

1) Η NSA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ): Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ). ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ «ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

2) ΤΟ ΝΑΤΟ: ΑΡΧΙΚΑ, ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ». ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΗΓΕΤΕΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟΦΑΝΗ ΜΑΝΔΥΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

3) Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤ. ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 32 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 3 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (ΗΠΑ, ΕΕ, ΙΑΠΩΝΙΑΣ). ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΔΡΑ ΩΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ.

4) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (΄Η ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ) CFR: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1946, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 1400 ΜΕΛΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ CIA. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΣΟΡΟΣ Κ.Α. ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

5) Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ: ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΚΥΚΛΟΥΣ:

α) Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΄Η ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ.

β) Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (STEERING COMMITEE) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 35 ATOMA, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ TO 90% TΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

γ) Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (ADVISORY COMMITEE) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

6) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA. ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

7) ΙΔΡΥΜΑ HERITAGE: ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ (Π.Χ. ΒΛ. ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ).

8) ΤΖΕΙΘΑΜ ΧΑΟΥΖ: ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

9) I.S.C.: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ NSA.

10) CIA (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ), DIA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΜΥΝΑΣ): ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ NSA.

11) GCHQ: Η ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΗ NSA.

12) ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ / ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ- ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΙ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Η ΝΤΠ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΩΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΙΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΒΛ.ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ), ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (ΧΟΛΙ ΓΟΥΝΤ = ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ) ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΔΩΛΑ. ΓΕΝΙΚΑ, Η ΝΤΠ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΦΩΤΗ ΛΑΥΡΙΩΤΗ: » ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;»

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter