ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ !!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 23 Σεπ 2018 - 21:12
Loading...

ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Ο Γ’ ΠΠ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ (Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ», ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΕ 7 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ …

Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΘΝΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ …

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ …

ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ …

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…

ΕΡΕΙΠΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ …

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008)…»

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΔΗΛ. ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

ΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Ή ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΡΩΣΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΩΘΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ (ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!

ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ Ή ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! ΠΟΛΛΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΗΧΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Η ΣΕΛΙΧ ΣΑΓΙΕΚ ΜΠΟΚΕ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:
https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF-%CF%84/

ΑΛΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΤΖΑΚΣΟΝ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΠΕΛ, ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ!

http://www.nafpaktianews.gr/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF/

https://hellas-now.com/%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84/

ΤΟ ΥΤ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ:

1) ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΞΗΓΕΙ, ΟΤΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ! ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ (ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΑΠΙΣΤΩΝ») ΕΝΩ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΚΟΡΑΝΙ, ΚΕΦ. 8 ΣΤ.12: ΘΑ ΣΠΕΙΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ!

ΚΕΦ.9 ΣΤ.5: ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!

ΚΕΦ.5, ΣΤ. 51: ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΔΕ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΝΩ ΕΜΑΘΕ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:

[ΙΡΑΝΟΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΛΑΧΝΟ «ΘΕΟ»!]

[ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ!]

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΙΝΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΕΑ. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ: «ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ» ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΑ ΤΗ Θ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΠΙΑΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΥΣΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΑΤΟ, ΝΑ ΚΑΙΕΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΑΝΑΒΩ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

ΚΛΑΙΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΝΕΖΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΛΑΓΙΑ:

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ 99% ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ 7 ΕΩΣ ΚΑΙ 17% ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΘΕΟΙ.

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΘΕΪΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ (ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ), ΝΑ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ!

ΟΙ ΔΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ Ή ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΖΟΥΝ, Ή ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΡΕΣΕΙΣ (Π.Χ. ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ!

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΠΑΝΑΛ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ! ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΑΚΟΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΚΡΕΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΜΕΧΡΙ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΤΟ ΠΙΣΩ (ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ!) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ» (ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ) ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑ@@ΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΤΠ!

ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΛΑΖΑΡΗ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ!
ΑΣ (ΠΡΟΣ)ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΑΡΙΘΜΗΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΣΤΟΥΣ «ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗΝ ΩΡΑΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!
ΓΙΑΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ:

Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια/μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι
παραμύθια.
Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει/το σύμπαν αναταράσσεται και σας δεν
σας τρομάζει: Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη/και εκ της γης
αλύπητα να τους αξαφανίση.
Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε/αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να
σωθήτε/όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία/γιατί ουδεμία απ’ αυτήν
υπάρχει σωτηρία.
Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει/τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν
θα γένη ειρήνη.
Εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το σιτάρι /και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξηρό χορτάρι.

ΥΓ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΩΣΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ:

ΟΝΟΜΑ: ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ.
ΓΕΝΝΗΘΕΙΣΑ: 11/2/1966.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ.
ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ / ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ:
ΜΕΙΛ: annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΚAΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter