ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ILLUMINATI; ΟΕΟ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 23 Ιούλ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Θα ήθελα, να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις, που εδώ και καιρό τριγυρίζουν στο μυαλό μου. Και μπορεί, να με θεωρήσετε φαντασιόπληκτη, συνωμοσιολόγο, ψεκασμένη αλλά μήπως στον αντίποδα θα μπορούσα, να είμαι ενημερωμένη, ανήσυχο πνεύμα, διορατική; Αφήνω όμως τους προλόγους και ξεδιπλώνω ατάκα κι επί τόπου το σκεπτικό μου:

Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες αλλά και συμμέτοχοι σε μια προσπάθεια αντίδρασης των λαών στην παράνοια που μας επεβλήθη ελέω “πανδημίας”, η οποία είναι ολοένα επιδεινούμενη και οδεύει προς τον ολοκληρωτισμό και την κατάργηση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων*, για το καλό μας βεβαίως βεβαίως.

Σε όλες τις χώρες οι ελεύθεροι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τη δυστοπία που τους ετοιμάζουν, κάνουν συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, διαδηλώσεις, πορείες, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην παγκόσμια χούντα και να ανατρέψουν τα σχέδια των νεοταξιτών.

Οι ΄Ελληνες μπήκαμε τελευταίοι μεν, δυναμικά δε στο χορό και μετά από τις δύο πρώτες συγκεντρώσεις ετοιμάζεται και τρίτη, αυτό το Σάββατο 24/7/2021, η οποία μάλιστα δε θα είναι απλώς πανελλαδική αλλά παγκόσμια.

Και αναρωτιέται η τρελή, που στα 18 της, όταν οι συνομήλικές της διάβαζαν Σούπερ Κατερίνα, διάβασε για πρώτη φορά τα Πρωτόκολλα των “Σοφών” της Σιών και άνοιξε το μυαλό της και άρχισε, να αντιλαμβάνεται, τι συμβαίνει γύρω μας:
Γιατί άραγε όλα αυτά έχουν μια εκπληκτική (έως σατανική θα μπορούσα, να πω) ομοιότητα με το Πρωτόκολλο ΙΕ; Οέο;

΄Η με τις διαβόητες κάρτες Illuminati;

Και ο καθένας μπορεί, να δώσει τη δική του ερμηνεία, αυτό όμως δε θα απαλύνει την ανησυχία μου, που είναι η εξής:

Μήπως οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι σ@τ@νιστές, που κινούν τα νήματα σε αυτόν τον κόσμο, χρησιμοποιούν όχι μόνο τα πληρωμένα ή ανεγκέφαλα τσιράκια τους αλλά και εμάς τους καλοπροαίρετους, για να επιτύχουν το σκοπό τους; Που δεν είναι άλλος από την ταυτόχρονη πτώση με πάταγο όλων των κυβερνήσεων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον παγκόσμιο δικτάτορα / κατ’ αυτούς μεσσία; Λέω μήπως…

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

΄Ισως πολλοί από εσάς να έχετε υπόψιν την κίνηση χιλιάδων οδηγών φορτηγού, που κάνουν ανεφοδιασμούς σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, οι οποίοι σκοπεύουν στις 31 / 7 να τραβήξουν χειρόφρενο και να ξεκινήσουν απεργία επ’ αόριστον, με το σκεπτικό ότι έτσι θα πιέσουν την κυβέρνηση, να πάρει τα χουντομέτρα πίσω και να λήξει μια για πάντα η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” στην Ελλάδα.

Και ερωτώ:

α) Και για ποιο λόγο ακριβώς θα ιδρώσει το αυτί του Κούλη; Επειδή εμείς θα πεινάσουμε; Χαχα! Καλό! Μα αυτός ακριβώς δεν είναι ο στόχος τους;

β) ΄Εχουμε προβλέψει ποια θα είναι η αντίδραση της άλλης πλευράς ή πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;

Πάντως ενημερωτικά και χωρίς καμιά διάθεση κινδυνολογίας, τα επόμενα βήματα του σχεδίου της ΝΤΠ, όπως αυτό διέρρευσε από Καναδό βουλευτή και μέχρι τώρα επαληθεύεται κατά γράμμα είναι ακριβώς αυτά:

α) Κατάρρευση της αλυσίδας ανεφοδιασμού…

β) Στρατός στους δρόμους…

Οποία σύμπτωση!!! Και ξαναερωτώ:
Μήπως βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας; Και ποιος άραγε είναι ο εμπνευστής αυτού του καταπληκτικού σχεδίου που έχει ενθουσιάσει τόσο κόσμο; Και γιατί και πάλι αυτή η σατανική σύμπτωση;

Και ω, του θαύματος! Κάτι ανάλογο συμβαίνει ήδη στη Μ. Βρετανία, που αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ και καταρρέει ο ανεφοδιασμός τάχα μου δήθεν εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων που μένουν καραντίνα και δεν προσέρχονται στην εργασία τους στα πόστα αυτά! Τυχαίο; Δε νομίζω…

Και κατόπιν αυτών των ενστάσεών μου η εύλογη ερώτηση είναι η εξής:

Και τι πρέπει, να κάνουμε; Να καθήσουμε στ’ αυγά μας και να κλαίμε τη μοίρα μας;

Θα ήμουν η τελευταία, που θα πρότεινα κάτι τέτοιο, αφού η άποψή μου είναι αντίσταση με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στη χούντα και στην παράνοια. Αλλά πέραν των συλλαλητηρίων, τα οποία πολλάκις είναι υποκινούμενα και αποσκοπούν στην εκτόνωση και μόνον της οργής του λαού (το είδαμε και στα του Σκοπιανού, κατά πόσο έφεραν αποτέλεσμα) θα μπορούσαν, να υπάρξουν και άλλοι πιο αποτελεσματικοί τρόποι, οι οποίοι βέβαια θα απαιτούσαν τη σύμπνοια και συνεργασία της πλειοψηφίας των Ελλήνων. ΄Οπως;

Γραψ@@@ιδίνη για τα όποια μέτρα τους…

Στάση πληρωμών… (Το έχει προτείνει επανειλημμένως ο Γ. Κασιμάτης)

Δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης, που θα μπορούσε, να προκύψει από μια άτυπη εθνοσυνέλευση, για την

επόμενη μέρα…

Οργάνωση σε κατά τόπους ομάδες αλληλεγγύης… (Σημαντικό έργο επιτελεί ο Αβραάμ Σκεντερίδης, τον οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι απόλυτα. Αν δεν έχετε οργανωθεί ακόμα τοπικά, κάντε το χθες)

Αυτάρκεια σε νερό, τρόφιμα, ενέργεια (εναλλακτικοί τρόποι), φάρμακα…

Εύρεση επαγγελματιών που θα μπορούσαν, να μας στηρίξουν (ιατροί, αγρότες, κτηνοτρόφοι κλπ.)…

Εναλλακτικό σύστημα συναλλαγών (ανταλλακτικό ή μέσω παράπλευρου νομίσματος)…

Και οπωσδήποτε δεν αφήνουμε στην άκρη τα νομικά μέσα…

Ενώ πρωταρχικό μέλημά μας είναι η πνευματική προετοιμασία, αφού ουδείς γνωρίζει, τι του ξημερώνει…

Και πραγματικά αναρωτιέμαι, τι κάνουν όλοι αυτοί που οργανώνουν δίκτυα, ομάδες, κόμματα κλπ. και αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες και δεν έχουν προβεί σε κάποιες τέτοιες βασικές κινήσεις! Πάντως, έτσι ενημερωτικά, στην Κέρκυρα κάτι κάνουμε…

ΠΡΟΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ:

Αν νομίζετε, ότι ξεμπερδέψατε, σας εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ, αφού οι δόσεις υπολογίζεται να είναι επτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Στις 31 καίγεσαι…

Προσωπικά πάντως…

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ…

΄Οχι βέβαια την Κουλοελευθερία του τρυπήματος…
Ούτε αυτήν των Πρωτοκόλλων: “Θα αλλάξουμε τον ορισμό της ελευθερίας. Θα πούμε, ότι ελευθερία είναι το δικαίωμα, να κάνεις , ό,τι ορίζει ο νόμος”… Ουάου!

Αλλά την ελευθερία που ύμνησε ο Διονύσιος Σολωμός και για την οποία αγωνίστηκαν μέχρι τελευταίας ρανίδος οι πρόγονοί μας…

Αλλά αυτή θέλει αρετή και τόλμη και πού να τα βρει κανείς; Ενώ το να στήνεσαι για πρωκτικά τεστ και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, είναι piece of cake…

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

* Θα ήθελα, να πληροφορήσω μετά μεγάλης λύπης μου τους μπολιασμένους, ότι δυστυχώς μετά το απονενοημένο σας διάβημα, να εμπιστευτείτε τα κουλά και να τρυπηθείτε, τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ούτε σας αφορούν ούτε σας καλύπτουν!
Why? Because…
Επειδή απλούστατα δε συγκαταλέγεστε πλέον στην κατηγορία των ΑΝΘΡΩΠΩΝ αλλά σε αυτήν των GMO (γενετικά τροποποιημένων οργανισμών), μόνο που ακόμα σας το κρύβουν επιμελώς. Αντιγράφω από περσινό άρθρο μου, που ήδη προειδοποιούσα αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω:

“ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ GMO (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ)!!!

Δηλαδή;

Φαινομενικά θα είναι άνθρωπος (τουλάχιστον οι πρώτες γενιές), ουσιαστικά όμως θα είναι ανθρωποειδές, αφού το DNA του δε θα είναι ανθρώπινο!

Και τι συμβαίνει με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO);

΄Οταν μια εταιρεία δημιουργήσει έναν τέτοιο οργανισμό, τότε:
ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

΄Οπως ακριβώς ανήκουν στη Monsanto όλοι οι GMO σπόροι, έτσι ακριβώς θα ανήκουν και στην εταιρεία παραγωγής του εμβολίου (δηλ. σε Μπιλάκο και Σία) όλοι οι GMO άνθρωποι!!!”

Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…