ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 1 Ιούν 2018 - 19:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΚΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΧΘΥΟΣ (ΙΧΘΥΣ = ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ «ΝΕΑ ΗΘΗ». ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ

ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ «ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ» (Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ).

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

ΤΟ 1948 ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ Π.Σ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ Π.Σ.Ε. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ), ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ “ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ 1920, ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ” ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ” ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ!

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΛΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ “ΑΔΕΛΦΩΝ” ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ “ΕΝΙΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΥΠΟ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ” (ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ!), ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΓΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ, ΤΕΛΕΣΗ ΜΕΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ”.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ “ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ” ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΔΟΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ), ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ.

ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

(Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προσεύχεται μαζί με ηγέτες άλλων δογμάτων μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της Γαίας) στο υπέρτατο Όν!!!)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΩΣ ΘΕΟ.

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ : Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΕΪΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ. (ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ, ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΣΙΑ:

1) ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ (“ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ”), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.

2) ΣΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ KALKI, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ VISHNU ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

3) ΣΤΟ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΑΝΑMENΕΤΑΙ Ο MAITREYA, ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ SAKHAMUNI.

4) ΤΟ MAITREYA ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ.

5) ΣΤΟΝ ΤΑΟΪΣΜΟ ΑΝΜΕΝΟΥΝ ΤΟ LI HONG, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

6) ΣΤΟ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ SAOSHYANT, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

7) ΣΤΟ BAHAI, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ BAHAULLAH.

8) Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ RASTAFARI ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟ HAILE SELASSIE ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.

9) ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.

10) ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ MAHDI, ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ AL-MASIH AD-DAJJAL, ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. (ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΝΤΙΘ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ.

Η ΜΟΝΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤ’ ΟΝΟΜΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΠΕΙ: “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΒΟΥΔΑΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”. ΠΕΝΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΕΙ!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ, ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) 45ος και 65ος Αποστολικοί κανόνες.
«Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικοίς ενεργήσαι τι, καθαιρήσθω» και «Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι, εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών, προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω».

2) «Ἅπαντα τά παρά τήν Ἐκκλησιαστικήν Παράδοσιν, καί τήν Διδασκαλίαν καί ὑποτύπωσιν τῶν Ἁγίων καί Ἀοιδίμων Πατέρων καινοτομηθέντα, ἢ πραχθέντα ἤ μετά τοῦτο πραχθησόμενα, ΑΝΑΘΕΜΑ» (Ζ´ Οἰκ. Σύνοδος).

3) “Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους.

Είναι καλύτερα να προσεύχεσθε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεσθε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς”. ΄Αγιος Γερμανός Β΄ Κωνσταντινουπόλεως (1222-1240)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!

ΥΓ. ΗΔΗ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ!

(ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ)

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…