ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 18 Αυγ 2018 - 20:00
Loading...

΄Οταν μια ηλικιωμένη από την Κέρκυρα έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- για σεισμό 9,5 ρίχτερ στην Ελλάδα, βάσει οράματος, που είχε δει, φαντάζομαι, ότι οι περισσότεροι θα χαμογελούσαν συγκαταβατικά θεωρώντας, ότι επρόκειτο για φαντασιοπληξίες μιας γριάς, που πιθανότατα τα είχε χαμένα! ΄Οταν και κάποιες άλλες προφητείες έκαναν λόγο για μεγάλο σεισμό, που θα ισοπεδώσει την Ελλάδα, ίσως κάπως περισσότεροι, να το είδαν ως πιθανό ενδεχόμενο, ενώ όσοι λοιδορούν τις προφητείες, θα γέλασαν με την

ψυχή τους! ΄Οταν όμως επιστήμονες σεισμολόγοι διεθνούς κύρους μιλούν επισήμως για πιθανό σεισμό ανάλογο με της Φουκουσίμα στην ευρύτερη περιοχή μας (Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία), τι να φανταστώ; Μήπως, ότι τους κόπηκε απότομα το γέλιο;

[ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ: «Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!]

Ας δούμε όμως τι λένε οι σεισμολόγοι:

Σύσσωμοι ΄Ελληνες και ξένοι επιστήμονες συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή και προέδρου του Τμήματος Γεωλογίας και διαχείρισης του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιου Λέκκα συμφωνούν, ότι μέχρι το 2023 αναμένεται μεγάλος σεισμός (άνω των 7 ρίχτερ) στην Κων/πολη! Ο Μουράτ Νουρλού, επικεφαλής του αρμόδιου για τους σεισμούς τμήματος της Αρχής Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης, της Τουρκίας (AFAD) εκτιμά ότι ένας σεισμός 7,6 Ρίχτερ στο ρήγμα της Ανατολίας στην Προποντίδα μπορεί να προκαλέσει το θάνατο 26.000 έως 30.000 ανθρώπων, οι τραυματίες μπορεί να φθάσουν τις 60.000. ενώ κάπου 45.000 κτίρια θα υποστούν μεγάλες ζημιές και περίπου 2,4 εκατομμύρια άνθρωποι θα μείνουν άστεγοι!

Παράλληλα, ο καθηγητής Σουκρού Ερσόι, του Ερευνητικού Κέντρου Φυσικών Επιστημών του Πολυτεχνείου Γιλντίζ υπογράμμισε ότι το χειρότερο σενάριο προβλέπει έναν πολύ μεγάλο σεισμό της τάξεως των 7,7 Ρίχτερ! Επίσης, ομάδα Γάλλων, Γερμανών και Τούρκων γεωεπιστημόνων ανέλυσαν σεισμικά δεδομένα από τη Θάλασσα του Μαρμαρά και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι ένας τέτοιος σεισμός ενδέχεται, να διαταράξει ένα γειτονικό κοίτασμα φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να δραπετεύσει το αέριο, να κινηθεί προς τα πάνω και να προκαλέσει με τη σειρά του νέους μετασεισμούς. Τέλος, Γερμανός γεωφυσικός πρόσθεσε ότι η διαρροή ή και έκρηξη του αερίου θα αυξήσει τον κίνδυνο καταστροφών για τον πληθυσμό.

Και αν βιαζόσαστε, να πείτε: Ο.Κ. “Ας κόψουν το λαιμό τους οι Τούρκοι! Εμάς τι μας ενδιαφέρει; Στο κάτω κάτω είναι εχθροί μας!”, έχω, να σας απαντήσω δύο τινά:

1) Hello! Η Κων/πολη είναι Ελλάδα και συγκεκριμένα η μελλοντική πρωτεύουσα της Ελλάδας!! Πιστεύουμε, ότι ένας σεισμός μεγάλου μεγέθους στην Πόλη δε θα έχει συνέπειες στη χώρα μας;

2) Ας μη βιαζόμαστε, να βγάλουμε την ουρά μας απέξω, γιατί από το 2013 στη γαλλική εφημερίδα Le Monde έχει δημοσιευτεί έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών, που περιλαμβάνει χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, οι οποίες δεν αποκλείεται μελλοντικά να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!

Και μαντέψτε! Πρώτη και καλύτερη φιγουράρει η Ελλαδίτσα μας παρεούλα με την Τουρκία και την Ιταλία και τονίζεται ότι αυτές οι χώρες διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας (9 ρίχτερ), του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε!

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι στους χάρτες αυτούς πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Ήπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας!

Και, αν θεωρείτε, ότι είμαι μια τρελοκερκυραία, που τη βρίσκω, να κινδυνολογώ και να τρομοκρατώ τον κοσμάκη σας πληροφορώ, ότι ως προς το πρώτο μέρος (το “τρελοκερκυραία”) έχετε δίκιο! Κατά τα άλλα όμως ο σκοπός μου δεν είναι η κινδυνολογία αλλά επειδή τυγχάνει, να έχω μελετήσει αρκετά τις προφητείες και να έχω δει, ότι συγκλίνουν μεταξύ τους δε θεωρώ, ότι όλους αυτούς τους έπιασε ομαδική παράκρουση (όπως τους Σκοπιανούς, που νομίζουν, ότι είναι Μακεδόνες) και λένε τα ίδια με ένα στόμα μια φωνή αλλά, ότι έχουν θεία φώτιση! Στη συνέχεια εξετάζω και τι λέει η επιστήμη σχετικά και ω! του θαύματος! Οι απόψεις τους συμπίπτουν!

Προφητείες, που κάνουν λόγο για μεγάλο καταστροφικό σεισμό στην Ελλάδα είναι επίσης: του γέροντα Βασίλειου Καυσοκαλυβίτη, της γνωστής γερόντισσας με τα προφητικά ποιήματα, οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 10 καθώς και τρία προφητικά ποιήματα, που έχουν δημοσιευτεί αρχικά στο Πενταπόσταγμα. Για λεπτομέρειες δείτε:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ !

Δε γνωρίζουμε, αν ο μεγάλος σεισμός της Ελλάδας θα είναι ο ίδιος με αυτόν, που αναμένεται στην Κων/πολη αλλά, επειδή, όπως είδαμε και με τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική κανένας μας δε γνωρίζει τι του ξημερώνει, ας γνωρίζουμε πώς μας προειδοποιούν οι άνθρωποι του Θεού, ότι μπορούμε, να προστατευτούμε από το σεισμό, που αναμένεται:

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ: ΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΟΝΙΣΤΟΥΜΕ!

Όταν , αισθανθείς την δόνηση , κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό , δεν θα αισθανθείς , καθόλου περιφρόνηση.

Όχι μόνο θα σωθείς , από τα ερείπια , εσύ βγεις και ούτε , που θα σκονιστείς . Αλώβητος και όρθιος μόνος , θα σταθείς . Και θα απορείς .

https://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_6929.html

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter