ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ; ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΄Η ΕΜΕΙΣ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 6 Ιούν 2018 - 13:04
Loading...

Δόξα τω Θεώ, που έχουμε τις προρρήσεις του Αγ. Παϊσίου για το θέμα των Σκοπίων και μπορούμε, να κοιμόμαστε κάπως ήσυχοι. Διαφορετικά, θα έπρεπε ήδη να είχαμε πάρει τα όπλα και να είχαμε μπει στη Βουλή, να θερίσουμε ανεξαιρέτως όλους τους προδότες. Οπότε, καλά είναι να γνωρίζουν αυτά τα ανθελληνικά τομάρια, που μας κυβερνούν, ότι του χρωστούν μεγάλη χάρη και καλά θα κάνουν, να αφήσουν στην άκρη τα φληναφήματα περί αθεϊας, που μας τσαμπουνάνε και να πάνε, να του ανάψουν

μια λαμπάδα ίσαμε το μπόι τους (οικονομική θα τους πέσει)!

Τι είχε πει ο ΄Αγιος Παϊσιος για τα Σκόπια:
Ο Γέροντας παρακολουθούσε ανήσυχος την ένταση μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας για το ονοματολογικό της γείτονας χώρας. Η θέση του ήταν δυναμική και ξεκάθαρη. Ανάρτησε στο αρχονταρίκι του κείμενο του προφήτη Δανιήλ από την Π.Δ., που έκανε σαφή τον προαιώνιο ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας, ενώ δίπλα στο κείμενο έβαλε την εικόνα ενός αγγέλου, που έδειχνε το κείμενο αυτό.

Ως γνωστόν, παρομοίαζε το τεχνητό κρατίδιο με ένα οικοδόμημα χτισμένο με τούβλα από χαλβάδες Φαρσάλων και έλεγε, ότι έχουν θεμέλιο από λουκούμια. Για να διασκεδάσει μάλιστα τις ανησυχίες των Ελλήνων για το θέμα, έκανε και χιούμορ λέγοντας: «Βρε παιδιά, ο τσιγγάνος, αν βάλει φουστανέλλα, γίνεται τσολιάς;»

Μια πρόρρησή του έχει επαληθευθεί ήδη: Είχε πει, ότι το ζήτημα θα εγκαταλειφθεί για κάποια χρόνια, ώστε, να ατονήσουν οι αντιδράσεις του κόσμου και θα επανέλθει. Και να, που η προδοτική αριστερή κυβέρνηση άνοιξε και πάλι το Σκοπιανό και κόπτεται, να ξεπουλήσει και τη Μακεδονία εκτός όλων των άλλων, πριν τους στείλουμε στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας παρέα με το φιλαράκο τους, τον Εφιάλτη.
Ο γέροντας είχε πει επίσης: «Δεν υπάρχει κίνδυνος από εκεί. Το κρατίδιο αυτό αρχικά θα αναγνωριστεί και αργότερα θα διαλυθεί» (και θα διαμοιραστεί στα γειτονικά κράτη) καθώς και ότι «΄Οποια λύση και να δοθεί, μακροπρόθεσμα θα είναι προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων. Σκυλί που γαβγίζει πίσω από λεωφορείο, μην το φοβάστε. Δε δαγκώνει!» Επίσης λέγεται, ότι είχε δηλώσει και το εξής: «Ο βασιλιάς θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Β.΄Ηπειρο και το Μοναστήρι» (των Σκοπίων).

Δυστυχώς, έχουμε φθάσει στο σημείο, οι εντός Ελλάδας χαλβάδες, να είναι τρισχειρότεροι από τους Σκοπιανούς. Από ποιους να αρχίσουμε και σε ποιους να τελειώσουμε;

1) Από τους αριστερούς προδότες, που έχουν καταδείξει σαφώς και κατηγορηματικώς τον ανθελληνισμό τους και την απέχθειά τους προς κάθε τι ελληνικό και χριστιανικό;

2) Από τους (ακρο)δεξιούς ΑΝΕΛίτες, που μυξοκλαίνε για το θεαθήναι μπροστά στις κάμερες, ότι εκείνοι δε θα παραδώσουν ποτέ το όνομα, κατά τα άλλα όμως δε λένε, να ρίξουν την κυβέρνηση;

3) Από τον Κούλη και τον υπόλοιπο συρφετό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που σφυρίζουν αδιάφορα αποφεύγοντας, να πάρουν σαφή θέση λόγω και των επικείμενων εκλογών;

4) Από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης, που είναι πρόθυμα, να στηρίξουν την κυβέρνηση, αν φέρει τη συμφωνία στη Βουλή;

5) Από τους βολεμένους ΄Ελληνες του καναπέ, που δεν κοιτούν τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτούλη τους και την καλοπέρασή τους και έχουν πάντα έτοιμη τη δικαιολογία: «Ωχ, αδερφέ, εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;»

Δυστυχώς και στην πατρίδα μας πήξαμε στους χαλβάδες! Ευτυχώς όμως δεν είναι αυτοί η πλειοψηφία! Είναι μια μικρή μειοψηφία, που με τη βοήθεια και την υποστήριξη ξένων παραγόντων λυμαίνονται τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Είναι το ψευτορωμέικο, που τα ψωμιά του είναι μετρημένα! Είναι μια μικρή κατοχή του Αντίχριστου σατανά, που έχει την άδεια να μας ταλαιπωρήσει για κάποιο διάστημα, ώστε να αντιληφθούμε την αποστασία μας από το Θεό και να επιστρέψουμε μετανοημένοι στην αγκαλιά του!

H πλειοψηφία των Ελλήνων είναι οι αγνοί άδολοι πατριώτες και χριστιανοί, που αν τόσα χρόνια υπέμεναν τα πάνδεινα αδιαμαρτύρητα, μόλις προέκυψε εθνικό θέμα ξύπνησαν και είπαν «Ως εδώ! Ανεχθήκαμε τα πάντα, δε θα ανεχτούμε όμως και το ξεπούλημα της πατρίδας!» Και ευτυχώς, ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και η μαγιά, που δεν έχει σταματήσει στιγμή, να προσεύχεται. Που γι’ αυτήν θα κάνει ο Κύριος ό,τι θα κάνει! Γι’ αυτήν, για τα παιδιά μας, για τα αίματα των μαρτύρων μας και για τα λείψανα των αγίων μας!

Επομένως, αν θέλουμε σύντομα, να ξεφορτωθούμε το ψευτορωμέικο και να ζήσουμε το αληθινό ένδοξο ρωμέικο, ας ακούσουμε τα λόγια του Αγ. Παϊσίου:

«Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία….Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter