• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΥΓΕΙΑ

ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ “ΑΣΠΙΔΑ” ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! Έρευνα Επιστημόνων του Πανεπιστημίου Johns Hopkins

4 έτη ago
in ΥΓΕΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Η διάσημη ρήση του πρωτοκορυφαίου Ιατρού της αρχαιότητας, του περίφημου Ιπποκράτη, ότι “στην τροφή είναι το καλύτερο φάρμακο και στην τροφή το πιο βλαβερό δηλητήριο”, επιβεβαιώνεται και πάλι από την Επιστήμη.

Συγκεκριμένα, έρευνα Επιστημόνων του αμερικανικού Πανεπιστημίου Johns Hopkins, που δημοσιεύθηκε στο “Communications Biology” του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού Nature στις 18-3-2022 (δείτε εδώ), από τον Τομέα Λοιμωδών Νοσημάτων της Ιατρικής και Παιδιατρικής Σχολής, από το Κέντρο Ερευνών για την Φυματίωση, τον Τομέα Πνευμολογίας, το Τμήμα Ογκολογίας, το Τμήμα Ακτινολογίας, το Ινστιτούτο Bloomberg-Kimmel για Ανοσοθεραπεία Καρκίνου και το Τμήμα Αναπτυξιακής Νευροϊολογίας, εξέτασε την επίδραση της σουλφοραφάνης (SFN), της κύριας βιολογικά ενεργής φυτοχημικής ουσίας που προέρχεται από τη γλυκοραφανίνη, που υπάρχει σε υψηλές συγκεντρώσεις στα σταυρανθή λαχανικά, όπως μπρόκολο, λάχανο, λαχανάκια Βρυξελλών, κουνουπίδι, σε σχέση με τον Covid-19.

 ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Τα δε αποτελέσματα της έρευνας αυτής είναι εκπληκτικά, καθώς διαπιστώθηκε πως η σουλφοραφάνη ανέστειλε στο εργαστήριο την εξάπλωση έξι στελεχών του Covid-19, συμπεριλαμβανομένων της “Δέλτα” και Όμικρον”, αλλά και του εποχικού κορωνοϊού HCoV-OC43, που ευθύνεται για το κοινό κρυολόγημα των ανθρώπων!

Ακόμη πιο θετικά ήταν τα αποτελέσματα, όταν η σουλφοραφάνη αλληλεπίδρασε με την ρεμδεσιβίρη συνεργικά για να αναστείλουν την μόλυνση από κορωνοϊό!

ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Η δε χορήγηση σουλφοραφάνης σε ποντίκια K18-hACE2 πριν από την ενδορινική μόλυνση από SARS-CoV-2, μείωσε σημαντικά το ιικό φορτίο στους πνεύμονες και την ανώτερη αναπνευστική οδό και μείωσε τον τραυματισμό των πνευμόνων και την πνευμονική παθολογία, σε σύγκριση με μολυσμένα ποντίκια που δεν είχαν λάβει θεραπεία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

“Τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι η σουλφοραφάνη (SFN) θα πρέπει να διερευνηθεί ως δυνητικός παράγοντας για την πρόληψη ή τη θεραπεία λοιμώξεων από κορωνοϊό” τονίζουν οι Επιστήμονες του Johns Hopkins που διεξήγαγαν την σχετική έρευνα, γεμίζοντας ελπίδα τον κόσμο και ανοίγοντας τους δρόμους αντιμετώπισης της ίδιας της φύσης, έτσι όπως τόσο θαυμαστά την έχει δημιουργήσει και προικήσει ο Θεός.
 Η Επιστημονική Ομάδα του JH προγραμματίζει μελλοντικά και άμεσα αντίστοιχη έρευνα και σε ανθρώπους, για να διαπιστωθεί και κλινικά στην πράξη, εάν όντως υπάρχουν ευεργετικά αποτελέσματα της σουλφοραφάνης και στον άνθρωπο, σε σχέση με την αντιπετώπιση των κορωνοϊών, όπως ήδη εικάζεται.

“ΑΣΠΙΔΑ” ΥΓΕΙΑΣ ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΛΑΧΑΝΟ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

Άρα λοιπόν τα κλασσικά σταυρανθή λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το λάχανο κάθε είδους και το κουνουπίδι, που περιέχουν την ζωτική ουσία της έρευνας, μοιάζει να είναι το νέο ελπιδοφόρο φυσικό “όπλο” και κατά των κορονοϊών, ενώ γνωρίζουμε ήδη πως η σουλφοραφάνη έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ βοηθάει πολύ και στην αντιμετώπιση του αυτισμού!
  Το σημαντικό εδώ, είναι ότι η σουλφοραφάνη απελευθερώνεται με τον τεμαχισμό των παραπάνω λαχανικών στο στόμα μας, ενώ μειώνεται αρκετά όταν τα λαχανικά αυτά βράσουν. Άρα πρέπει να επιδιώκουμε να τα τρώμε ωμά, σε σαλάτα, αφού τα πλύνουμε πολύ καλά. Εναλλακτικά τα μαλακώνουμε λίγο στον ατμό ή τα ζεσταίνουμε ελαφρά σε νερό στην κατσαρόλα, χωρίς να βράσουν.
 Η τροφή μας, μπορεί να γίνει το φάρμακό μας, αρκεί να είναι φυσική και το καλύτερο, καλλιεργημένη στον κήπο μας από εμάς τους ίδιους, χωρίς φυτοφάρμακα.
  Οι παλιοί λοιπόν που λέγανε πως “το λάχανο είναι το φάρμακο των φτωχών” κάτι ξέρανε…
  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Προσχεδιασμένη Μείωση του Πληθυσμού: Ο Δρ. Α. Γουέικφιλντ Αποκαλύπτει τον Σκόπιμο Εμβολιασμό ως Όπλο για τον Αποπληθυσμό
Slider

Προσχεδιασμένη Μείωση του Πληθυσμού: Ο Δρ. Α. Γουέικφιλντ Αποκαλύπτει τον Σκόπιμο Εμβολιασμό ως Όπλο για τον Αποπληθυσμό

by admin
13 ώρες ago
Ν.Γουλφ: «Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν μαζική ύπνωση και βλάβη στον εγκέφαλο» (βίντεο)
ΥΓΕΙΑ

Ν.Γουλφ: «Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν μαζική ύπνωση και βλάβη στον εγκέφαλο» (βίντεο)

by admin
23 ώρες ago
O Daily Telegraph, παρουσιάζει τον Ελέφαντα στο Δωμάτιο. Ανθρώπους που έμειναν ανάπηροι από τα εμβόλια COVID-19 όπως η 36χρονη Nikola Brindley
ΥΓΕΙΑ

O Daily Telegraph, παρουσιάζει τον Ελέφαντα στο Δωμάτιο. Ανθρώπους που έμειναν ανάπηροι από τα εμβόλια COVID-19 όπως η 36χρονη Nikola Brindley

by admin
2 ημέρες ago
Το Τσιμπούρι-Φάντασμα που Προκαλεί Ισόβια Αλλεργία στο Κρέας: Φυσικό Φαινόμενο ή Γενετικά Τροποποιημένο Όπλο;
ΥΓΕΙΑ

Το Τσιμπούρι-Φάντασμα που Προκαλεί Ισόβια Αλλεργία στο Κρέας: Φυσικό Φαινόμενο ή Γενετικά Τροποποιημένο Όπλο;

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Οργή Ρωσίας για Ουκρανούς: ”Δεν θα δείτε οίκτο στη μάχη – Ξεκινήστε να τρέχετε μακριά”

Οργή Ρωσίας για Ουκρανούς: ''Δεν θα δείτε οίκτο στη μάχη - Ξεκινήστε να τρέχετε μακριά"

ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ … ΧΑΙΡΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ … ΧΑΙΡΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr