ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μυστηριώδης Καταπακτή Άνοιξε στην Ανταρκτική (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 20 Απρ 2018 - 18:46

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που βρέθηκε στην Ανταρκτική θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ σημαντικό για

το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κρύβεται κάτω από την επιφάνειά της.
Σύμφωνα με το dailystar.co.uk, ο Graham Maple, είναι ο άνθρωπος που διατηρεί το κανάλι Conspiracy Depot στο YouTube. Ανάμεσα σε άλλες ερασιτεχνικές έρευνες για διάφορα πράγματα, αυτή τη φορά αξιοποίησε το γνωστό λογισμικό χαρτογράφησης Google Earth εξερευνώντας πόντο-πόντο την Ανταρκτική.

Κάποια στιγμή εντόπισε κάτι πολύ περίεργο. Ανακάλυψε ένα μαύρο αντικείμενο από το οποίο διέκρινε να βγαίνει… φως.

Κοίταξε καλύτερα και, πράγματι, μία δέσμη φωτός φαίνεται να ξεχύνεται όσο πιο μακριά μπορούσε να φτάσει, αλλά μόνο από την μία πλευρά του μαύρου αντικειμένου. Μοιάζει πολύ με προβολέα.

Η δέσμη κατευθύνεται προς ένα βουνό και, σύμφωνα με τον Graham, μπορεί να δείχνει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ή να παρακολουθεί κάτι που συμβαίνει εκεί.

Ας δούμε τι λέει ο ίδιος:

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/mystiriodis-katapakti-anoixe-stin-antarktiki.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr