ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μυστηριώδη φλας μπλε φωτός στον ουρανό του Ντάλλας.- Δεν υπάρχει έκρηξη μετασχηματιστών, δεν υπάρχει αστραπή … Τι στο καλό;

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 8 Ιούν 2019 - 15:00

ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΜΠΛΕ ΦΩΤΟΣ ΑΝΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΑΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 

Ένα βίντεο dash-cam που τραβήχτηκε από τον Oliver Mathis που οδηγεί στο Interstate 635 δείχνει το φλας για λίγα δευτερόλεπτα.

Οι άνθρωποι στην περιοχή ανέφεραν επίσης ότι τα φώτα μέσα στα σπίτια τους τρεμοπαίζουν γύρω από το χρόνο του φλας , σύμφωνα με την KXAS-TV (NBC5).

Ένας εκπρόσωπος της Oncor δήλωσε στο NBC5 ότι ο εξοπλισμός του παροχέα ηλεκτρικής ενέργειας αναγνώρισε μια « τρεμοπαίγνια ηλεκτρικής ενέργειας » σε τμήματα του νοτιοανατολικού νομού του Ντάλλας στις 10:39 μ.μ., αλλά ότι κανείς δεν είχε διακοπή ρεύματος. Δεν υπήρξαν αναφορές για εκρήξεις μετασχηματιστών , είπε ο Oncor στο σταθμό.

Οι καταιγίδες πέρασαν από τμήματα του Βόρειου Τέξας την Τρίτη το απόγευμα, αλλά το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ ήταν καθαρό από καιρικά φαινόμενα, πιθανώς αποκλείοντας την πιθανότητα ότι το φλας προήλθε από αστραπές.

Έτσι, δεν υπάρχουν αστραπές, δεν υπάρχουν εκρήξεις μετασχηματιστών, αλλά κύματα ηλεκτρικής ισχύος και ο ηλεκτρισμός τρεμοπαίζει … Τι στο καλό συνέβει στο Ντάλας στις 4 Ιουνίου 2019;

Mysterious flash of blue light in Dallas sky coincides with power surge – No transformer explosion, no lightning… What the heck?

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr