ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ : Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 28 Οκτ 2019 - 12:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Θέλουν να μας πείσουν οι Ταγοί της Οικουμενιστικής Εκκλησίας με τις Εβραϊκές μήτρες στα κεφάλια τους, ότι η Ορθοδοξία είναι συνέχεια του Ιουδαϊσμού και συνεχίζουν να βαδίζουν μαζί. Και τα έχουν καταφέρει γιατί το σχέδιο είναι πολύ παλιό, έχει συνεργάτη το διάβολο και τα τσιράκια του επί της γης και κάτω από της γης.

Γιατί καμιά αναφορά για την γνώση των αρχαίων Ελλήνων για τον Τριαδικό Θεό από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία; Γιατί στους πρώτους αιώνες συνεργία και των αυτοκρατόρων η Εκκλησία των Ιερατείων σκότωνε όσους διαβάζανε τις Σίβυλλες; Γνωρίζετε ότι ο Απόστολος Παύλος είχε γράψει επιστολή που προέτρεπε τους πρώτους χριστιανούς να διαβάζουν τις Ελληνίδες προφήτιδες Σίβυλλες; Την επιστολή αυτή την εξαφάνισε η «Εκκλησία»!

Το παράδοξο είναι, όταν σε όλη την ζωή σε γαλουχούν και σε κατευθύνουν με βάση το ψέμα, και κάποιος αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια δύσκολα γίνεται πιστευτός. Το ψέμα επιφέρει όχι ένα κακό, αλλά μύρια κακά.

Ποιος είσαι εσύ, θα σού πουν. Και σας ρωτάω. Και τους έχω ρωτήσει. Τι εστί Εκκλησία; Η απάντηση ποτέ δεν ήταν, ο Χριστός, ποτέ δεν θα σας πούνε ο νόμος, η αλήθεια και το θέλημα του Χριστού. Και μας προβάλουν την υπακοή, ως μέγιστη αρετή στην αόριστη έννοια «Εκκλησία» και όχι στην αλήθεια.

Για αυτούς Εκκλησία είναι η Ιεραρχία (το Ιερατείο), ο Πατριάρχης, ο Ιερώνυμος, η Σύνοδος, το Εκκλησιαστικό δίκαιο (το άκουσα και αυτό!) Μέσα από αυτή την υπερεξουσία του Ιερατείου έκαναν και κάνουν ότι θέλουν οι αιώνιοι εχθροί του Έθνους.

Ο Χριστός ήρθε να καταργήσει τον νόμο που δόθηκε στους Εβραίους, ο οποίος ήταν προσαρμοσμένος στα μέτρα τους και να μας παραδώσει τον τέλειο νόμο της Αγάπης εφαρμόζοντάς τον πρώτος, δια μέσω της θυσίας Του. Γεγονός που οι μαυροφορεμένοι εκτελεστές ψυχών δεν τον ακολουθούν.

Ανύπαρκτοι στα ατελείωτα προβλήματα του λαού. Τους καταλάβετε νομίζω. Δώστους λεφτά και πάρτους τη ψυχή. Για τον μισθό διαμαρτύρονται, για την Μακεδονία και την Ελλάδα, τις ψυχές των Ελλήνων δεν τους καίγεται καρφί.

Θα σας το δείξω μέσα από την Κ. Διαθήκη ότι ψεύδονται επί 1200 χρόνια περίπου, ότι ο Χριστός έκανε περιτομή.

Την περιτομή την απεχθάνονταν οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι. Σήμερα την διατηρούν εκτός των Εβραίων διάφοροι Ασιατικοί και Αφρικανικοί λαοί, δια λόγους υποτίθεται καθαριότητος. Παραδόξως το Εβραϊκό αυτό έθιμο διατηρούνταν στο Χριστιανισμό μέχρις ότου το κατήργησε ο Απόστολος Παύλος, Γαλάτας 5,6.

Παρά ταύτα καθιερώθηκε πιθανώς τον 90ν αιώνα, να εορτάζεται από την Εκκλησία το γεγονός της περιτομής του Χριστού την πρώτη Ιανουαρίου, μολονότι ο Χριστός δεν έκανε περιτομή.

Ο Ευαγγελιστής Λουκάς 2,21 δεν βεβαιώνει, ότι ο Ιησούς έκανε περιτομή, όπως ανακριβώς και προκατειλημμένα παρερμηνεύουν οι πορωμένοι του Ιουδαιοχριστιανισμού, όπως ο Τρεμπέλας, που υμνεί ευκαίρως ακαίρως τους Ιουδαίους και θάβει τους Έλληνες.

Τους πιάνει αλλεργία στην λέξη «Έλληνας», όλοι την μεταφράζουν «ειδωλολάτρες». Αλλά ο πανάρχαιος κόσμος των

Ελλήνων ήταν δομημένος στην αλήθεια και όχι στο δόλο, που σημαίνει η λέξη ειδωλολατρεία=ει(το)-δόλο-λατρεύω.

Η σωστή μετάφραση του χωρίου λοιπόν στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο είναι: «Και όταν συμπληρώθηκαν οι οκτώ ημέρες, για να γίνει η περιτομή στο παιδί, τότε, ονομάσθηκε Ιησούς όπως ονομάστηκε από τον Άγγελο, προτού συλληφθεί στην κοιλιά (της μητέρας του)». Πουθενά δεν λέει, ότι έκανε περιτομή. Οι ερμηνείες είναι όλες ψευδείς και κανείς δεν μιλάει.

Δεύτερον και εάν έκανε περιτομή, που δεν έκανε, γιατί το εορτάζει το γεγονός η Εκκλησία; Ιδού η απορία. Δεν το κατάλαβα ποτέ τόσα χρόνια μοναχός. Και ποιος να στο εξηγήσει δηλαδή!!

Πως εορτάζεται κάτι που ο Απόστολος Παύλος θεωρεί ασυμβίβαστο προς τον Χριστιανισμό!!

Άλλη λογική απόδειξη. Αν ο Χριστός είχε περιτμηθεί ο Απόστολος Παύλος θα εναντιώνονταν και θα την καταργούσε;

Αφού δεν είχε κανένα όφελος στην χριστιανική μας ζωή, γιατί να κάνει περιτομή ο Χριστός; Και γιατί η Εκκλησία δεν γιόρταζε το γεγονός τους πρώτους 8 αιώνες;

Τον αιώνα που καθιερώθηκε η εορτή της περιτομής του Χριστού, την Εκκλησία την κατείχαν οι αιρετικοί Εικονομάχοι, δάκτυλος των Εβραίων!

Ο Χριστιανισμός δεν δέχεται την περιτομή, για την οποία ο Απόστολος Παύλος Κορινθ. Α΄ 7,19, σαφώς λέει, ότι η περιτομή δεν είναι τίποτα!

«Ίδε εγώ ο Παύλος λέγω υμίν ότι εάν περιτέμνησθε, Χριστός υμάς ουδέν ωφελήσει» και αλλού: «Άλλωστε εκεί που κυριαρχεί ο Ιησούς Χριστός δεν έχει καμιά σημασία ούτε το να κάνεις περιτομή, ούτε το να μη κάνεις. Σημασία έχει η πίστις στο Χριστό, η οποία εκδηλώνεται έμπρακτα με αγάπη».

Επομένως η Εκκλησία εορτάζει ένα γεγονός, που πρώτα δεν συνέβη και δεύτερον, κατά τον Απόστολο Παύλο είναι άνευ σημασίας, μη Ορθόδοξο!!

Το ρεζουμέ της υπόθεσης βρίσκετε στο γεγονός ότι έπρεπε να πειστούμε ότι η Ορθοδοξία είναι συνέχεια της Ιουδαϊκής θρησκείας. Αφού ο Χριστός κάνει περιτομή άραγε είναι γνήσιο τέκνο του Αβραάμ, που έκανε πρώτος περιτομή, όπως λέει και ο Τρεμπέλας!!

Ο Χριστός όμως δεν ήταν τέκνο Εβραίων, αλλά της Γαλιλαίας-Ελληνίδας Μαρίας. Δέστε εδώ..

Ο Χριστός δεν ήταν δυνατόν να ήταν τέκνο των δολίων Εβραίων, αλλά των πιστών Ελλήνων, συν τοις άλλοις και γιατί στην χώρα μας η πίστη στον ένα Θεό, εδώ γεννήθηκε, χιλιάδες χρόνια πριν τον πρώτο Εβραίο που δεν ήταν Εβραίος. Γιατί για να ήταν Εβραίος έπρεπε να ήταν και οι γονείς του και πάει λέγοντας.

Και το συνδέσανε με την εορτή του Μεγάλου Βασιλείου ώστε να καλύπτετε, να μην υπερτονίζετε και το ψυλλιαστούμε! Οι οκτώ μέρες πέφτουν στις 2 Ιανουαρίου, η ακρίβεια εδώ δεν συμφέρει.

Σας κάνει εντύπωση πως στον κατεξοχήν χώρο της αληθείας να οργανώνεται ένα τόσο μεγάλο ψεύτικο τελετουργικό. Η γνώση της Εκκλησιαστικής Ιστορίας των αιρέσεων και των υποκινητών των αιρέσεων μας δίνει την απάντηση. Προφανώς την εποχή που καθιερώθηκε από την Διοικούσα «Εκκλησία», στα χέρια τους την είχαν οι αιρετικοί Εικονομάχοι, δηλαδή οι Εβραίοι, όπως σήμερα οι Σιωνιστές.

Οι Στοές κατευθύνουν και τον Ιερώνυμο και τον Βαρθολομαίο. Όμως αυτοί θεωρούν τους εαυτούς τους Εκκλησία και αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις, εις βάρος της Πίστης μας και του λαού. Και όλη κάνουν υπακοή σε αυτή την «Εκκλησία». Τις αιρετικές αποφάσεις που πήρε η Σύνοδος της Κρήτης, είναι αποφάσεις της «Εκκλησίας»!!

Με μια πρόχειρη αναδρομή στο παρελθόν βλέπουμε ότι πάνω από 300 χρόνια η Εκκλησία ήταν στα χέρια των αιρετικών. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια, άλλαξαν και παρερμήνευσαν πολλά. Οι επόμενες γενιές όμως τα ασπάστηκαν ως κάτι δεδομένο από την Εκκλησία των πρώην αιρετικών που δεν είχαν γνωρίσει.

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι βρώμικο παιχνίδι παίζετε και μη έχοντας την γνώση, ως πρώτο εφόδιο, υποτάσεται ασυζητητί στους πνευματικούς του, ως, εις τον Θεόν, γεγονός ασυμβίβαστο με τον Λόγο του Χριστού που μας προτρέπει να ερευνούμε και να διακρίνουμε!!

Ποτέ τους οι Εκκλησιαστικοί ταγοί, πλην εξαιρέσεων πάντα, δεν ονόμασαν την Πίστη μας Ελληνορθόδοξη, αφού πάνω στην γλώσσα μας γράφτηκαν τα Ευαγγέλια, από εμάς ευαγγελίστηκε όλος ο κόσμος, πάνω στο αίμα δεκάδων εκατομμυρίων Ελλήνων θεμελιώθηκε ο Χριστιανισμός σε όλη την Οικουμένη.

Για τους Σλάβους, για τους Ελληνογενείς Σύριους και ειδικά για τους Σέρβους η πίστη που τους παραδώσαμε λέγεται Ελληνορθόδοξη.

Βλέπετε πόσο πανούργα το χειρίζονται, τι λένε, η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία και είναι εύλογο. Η ουσία είναι αλλού. Δεν πρέπει να ακούγεται το όνομα της Ελλάδος, ούτε στους ναούς, ούτε στα Εκκλησιαστικά βιβλία, ούτε στον άμβωνα, ούτε στα χείλη κανενός ρασοφόρου. Προσέξτε το!! Δεν τους καίει τους Σιωνιστές μόνο η πίστη που την διαβρώνουν συνεχώς, αλλά προπάντων το όνομα των Ελλήνων, η ιστορία των Ελλήνων, η προσφορά των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο.

Έτσι επινόησαν να μας πείσουν ότι η Ορθοδοξία δεν έχει σχέση με τον Ελληνισμό, ενώ έχει και πολύ μάλιστα, από αρχαιοτάτων χρόνων. Είναι συνέχεια της αρετής, του Οικουμενικού πνεύματος, και της παγκόσμιας προσφοράς των Ελλήνων.

Οι υπεροπτικοί και αλαζόνες Εβραίοι, θέλουν να υμνούνται και να χειραγωγούν τον δικό μας χώρο, που δεν μπόρεσαν ποτέ να του σκοτώσουν και τα δύο πνευμόνια, γιατί η Ελλαδική Εκκλησία του Χριστού χάριτι Θεού ζει και με ένα πνεύμονα.

Αφού δεν μπόρεσαν να καπελώσουν την Ανάσταση του Χριστού, αν και έδωσαν πολλά χρήματα, εβραιοποίησαν την μόνη αληθινή πίστη.

Πάνω στην αρετή των Ελλήνων, την σοφία τους, την από Θεό δοσμένη, συνταιριάχτηκε τέλεια η Πίστης στον Χριστό.

Αν κάποιος έχει αποδείξεις ότι ο Χριστός έκανε περιτομή, ας μας γράψει!!

Θα έρθει εκείνη η ευλογημένη στιγμή που όλα θα αποκαλυφθούν και αποκατασταθούν, επί Αγίου Έλληνος Βασιλέως Ιωάννη.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr