ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέοι άγριοι ήχοι από τους ουρανούς των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.

ΚΛΟΙΟΣ. - 8 Απρ 2023 - 7:42
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Στις 26 Μαρτίου 2023, οι κάτοικοι της Οδησσού έγιναν μάρτυρες του λεγόμενου “φαινομένου των σαλπίγγων” – παράξενοι και ανεξήγητοι ήχοι που ξεχύνονται από κάπου στον ουρανό. Αλλά, όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν ήταν μόνο στην Οδησσό, αλλά πρακτικά παντού, σε όλο τον κόσμο, σε χρονικό διάστημα 2-3 ημερών.

Ο Τύπος και η τηλεόραση είτε αγνοούν τέτοια φαινόμενα είτε, στην καλύτερη περίπτωση, η τοπική εφημερίδα θα καλέσει κάποιους γνωστούς ειδικούς και αυτοί θα παρουσιάσουν μια άγρια ιστορία σχεδιασμένη για νοικοκυρές, οπότε οι άνθρωποι συλλέγουν πληροφορίες με τις δικές τους πηγές. Και τώρα, ιδού μερικές ειδήσεις από τη Βραζιλία:

 

Όπως μπορείτε να ακούσετε, οι ήχοι έχουν αλλάξει, και μάλιστα πολύ. Συνήθως οι άνθρωποι ακούνε είτε κάτι που μοιάζει με το ξύσιμο τεράστιων σιδερένιων ράβδων που τρίβονται η μία πάνω στην άλλη, είτε κάτι που μοιάζει με το χαοτικό παίξιμο ενός κολοσσιαίου μεγέθους πνευστού οργάνου, ενός σοφάρ ή ενός εκκλησιαστικού οργάνου. Δεν ξέρουμε καν πώς να το περιγράψουμε ΑΥΤΟ.

Ωστόσο, ήταν ακόμη πιο διασκεδαστικό σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής:

 

Ήδη ακουγόταν σαν τη λειτουργία ενός μετασχηματιστή. Τέτοιοι θόρυβοι έχουν παρατηρηθεί περισσότερες από μία φορές, αλλά η έντασή τους ήταν χαμηλότερη κατά τάξεις μεγέθους και οι άνθρωποι πίστευαν πραγματικά ότι επρόκειτο για θόρυβο ελαττωματικού ηλεκτρικού εξοπλισμού κάπου. Αλλά αυτός ο “μετασχηματιστής” ήταν ξεκάθαρα κάποιου είδους μεγάλος. Οι μεγάλοι μετασχηματιστές δεν πετούν. Μόνο οι μικροί και όχι πολύ ψηλά.

Εξακολουθούμε να είμαστε της γνώμης ότι αυτός ο ήχος δεν είναι τελούριος, αλλά προέρχεται από τον ουρανό. Είναι επίσης πιθανό ότι ο ίδιος ο ήχος προέρχεται από τη Γη, αλλά είναι ένα αντικείμενο στον ουρανό που τον παράγει. Το αντικείμενο είναι πολύ μεγάλο και ισχυρό:

 

Μια άλλη ιπτάμενη πόλη με αστροναύτες, με νυχτερινό φωτισμό στην Κολομβία:

Εν τω μεταξύ, στον Καναδά:

Γενικά, κάτι παράξενο και εξαιρετικό συμβαίνει στον ουρανό, σαν να ετοιμάζονται για κάτι τα πράσινα ανθρωπάκια – αυτό είναι που τα ανάγκασε να κατέβουν χαμηλότερα και να αρχίσουν να κάνουν τόσο θόρυβο που ο κόσμος τρέμει.  Αλλά το αν θα καταλήξει καλά ή άσχημα είναι ακόμη ασαφές, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr