ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΕΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 19 Ιαν 2020 - 22:23

Οι εξουσιαστές εργολάβοι της αιρετικής Εκκλησίας του παπικού εορτολογίου, για άλλη μια φορά έδειξαν το αληθινό πρόσωπό τους, έτσι όπως το είδα, και το βίωσα από τα καθάρματα που μπήκαν σε Στοές για να εκτελούν εντολές διάλυσης της Ορθοδοξίας.

Αυτοί που είναι καθηρημένοι από τον Θεό αφού έχουν καταπατήσει δεκάδες κανόνες Οικουμενικών και Πανορθοδόξων Συνόδων, συμπροσευχόμενοι με αιρετικούς, αποδεχόμενοι ότι καινοτομία και διαβολή, τους επιβάλει η αιρετική κεφαλή τους ο Βαρθολομαίος!

Εν ώρα Θ. Λειτουργίας, εισέβαλαν 20 αστυνομικοί σταλμένοι από τον Οικουμενιστή και καθηρημένο από τον Θεό, Δεσπότη Ξάνθης, για να μαζέψουν πάλι στη φυλακή τον Μητροπολίτη πλέον π. Ιωάννη Καρασακαλίδη που ευτυχώς, δεν ήταν εκεί, με την αιτιολογία μούφα, Αντιποίηση αρχής!!

Δέστε, εδώ για να καταλάβετε αυτό που σας γράφω καιρό τώρα, ότι, άλλο εμβόλιμο Ιερατείο στον χώρο της Εκκλησίας και άλλο Εκκλησία του Χριστού, που αυτή θα βρίσκεται εκεί που υπάρχουν διωκόμενοι.

Κατά το ρητό του Κυρίου, «ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσιν», και «αποσυναγώγους ποιήσουσιν υμάς», επιβεβαιώνετε για το ποιοι είναι οι Ορθόδοξοι και ποιοι οι αιρετικοί και οι κακοί.

Τζαμιά, οίκοι Ιεχωβάδων, ναοί Σατανιστών, ναοί δωδεκαθεϊστων, και 400 σεκτών στην Ελλάδα είναι νόμιμοι.

Μία Ορθόδοξη μοναχή που 25 χρόνια εργάστηκε να οικοδομήσει το μοναστήρι με ευλογία και του Αγίου Πορφυρίου, με δωρεές πιστών και με προσωπικό κόπο, και όχι παρακαλώ με χρήματα της μητροπόλεως Ξάνθης, επειδή τον

αρνήθηκε ως Εκκλησιαστική κεφαλή της, λόγω αίρεσης, συκοφαντείτε ανηλεώς. Έφτασαν δε, στην εσχατιά της ντροπής, άνθρωποι του Θεού αυτοί, υποτίθεται, να διατάζουν την αντίχριστη ηγεσία του κράτους, να επέμβουν σε Θ. Λειτουργία.

Δέστε πρώτα την ανακοίνωση της Γερόντισσας Άννας, ηγουμένης της Ι.Μ. Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτη Γέρακα Ξάνθης, μετά το γεγονός της 8ωρης φυλάκισης της:

«Για άλλη μια φορά η Μητρόπολη Ξάνθης έδειξε το πραγματικό….. δεν μας ενδιαφέρουν οι ψυχές των ανθρώπων, μας ενδιαφέρουν τα ακίνητα… μα ακίνητοι θα μείνουμε στην βασιλεία του Θεού… δεν θα μπούμε σε αυτήν γιατί θέλουμε να διώξουμε τις μοναχές και να πάρουμε τα ακίνητα…

Άραγε είναι δικά μας κ.Παντελεήμων; Εμείς ως μοναχές δεν σας τα δωρίσαμε πριν από 15 χρόνια; Τότε είμασταν καλές; Και τι θα κερδίσης ευλογημένε δεσπότη όταν σε λίγο απέλθης προς αιωνίους μονάς;

Μια είσοδο σε μια μεγάλη κόλαση χωρίς τα ακίνητα που τόσο επιθυμείς;

Δεν θα σταθούν τα ακίνητα το σκαλί να κερδίσης τον παράδεισο. Κοίταξε το ματάκι σου να το χορτάσης με τα πνευματικά μπας και την ύστατη σου ώρα, σε συγχωρέση η πολύπαθη γερόντισσα και η συνοδεία της και σώσης την ταλαίπωρη ψυχή σου…

Ένας δεσπότης όπως θες να λογίζεσαι δεν στέλνει μια διμοιρία αστυνομικών να σταματήση μίαν Θεία Λειτουργία… ένας δεσπότης αρχίζει και τελειώνει και μαρτυρεί Χριστό… μόνο ειδωλολάτρες αλλόφυλοι και άγριοι σταματούν μίαν Θεία Λειτουργία…»

Αδερφοί μου, θα το ξαναπώ. Η Ιεροσύνη όταν αδίκως καθαιρείται ειδικά από αιρετικούς όπως είναι οι δεσποτάδες

του νέου, δεν ισχύει. Άλλωστε δεν υπάρχει αυτό στην Ορθοδοξία. Μόνο παύση Ιερουργίας μπορεί να επιβληθεί. Είναι σαν να λέμε, όταν σχολάνε έναν λογιστή από την εργασία του, παύει να ισχύει το πτυχίο του; Έτσι έκανε και ο π. Ιωάννης, κατέφυγε σε παράταξη του πατρώου εορτολογίου, και χειροθετήθηκε μητροπολίτης.

Κατηγορούν την γερόντισσα για αντιποίηση αρχής, πόσο δόλιοι είναι!! Φεύγει η μοναχική κουρά από την ψυχή του μοναχού. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν, λαό ακατήχητο και αδιάφορο!

Σας μιλάω ειλικρινά, οι δεσποτάδες της Θράκης δεν θα έχουν καλό τέλος! Λυπάμαι γιατί γνωρίζω την γερόντισσα και οι αθεόφοβοι, τις είχαν επί 8 ώρες στο κρατητήριο!

Θέλουν να δημιουργήσουν άλλοθι για να τις πάρουν το μοναστήρι και πρέπει να έχουν κάποιες κατηγορίες λογικοφανείς.

Και εσείς τα προβατάκια ότι σας λένε τα πιστεύετε, γιατί τα είπε η Εκκλησία της χλιδής και του μίσους.

Και αυτά παρακαλώ υποκινούνται από την Μητρόπολη Ξάνθης και όχι από το κράτος, δηλαδή χειρότερα και από τους διωγμούς των κουμουνιστών που όλη η Εκκλησία ήταν υπό διωγμό, εδώ μας φυλακίζει η Εκκλησία!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr