ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος : Q – ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ – ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΑΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ). - 2 Απρ 2021 - 22:02
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τον Οκτώβριο του 2017 εμφανίστηκε μια ανάρτηση, αρχικά στον διαδικτυακό πίνακα μηνυμάτων 4chan, από έναν ανώνυμο λογαριασμό με την ονομασία «Q Clearance Patriot».Ο χρήστης που έγινε γνωστός ως Q ισχυριζόταν ότι είναι κυβερνητικός αξιωματούχος με υψηλή διαβάθμιση στις υπηρεσίες πληροφοριών που γνωρίζει την αλήθεια και ξεσκεπάζει τον πόλεμο που γίνεται στα παρασκήνια μεταξύ του Τραμπ και του βαθέος κράτους (deep state).

Γρήγορα οι Q έγιναν πολλοί γνωστοί σε παγκόσμιο επίπεδο αφού είχαν την ικανότητα να βλέπουν μπροστά τα γεγονότα και να μπορούν να προφητεύουν το μέλλον κατά κάποιο τρόπο.Η επιτυχία τους έγκειται στο γεγονός ότι έχουν αποκτήσει πολλούς φαν, λόγω του Τραμπ περισσότερο για το αφήγημα τους που αποκαλύπτει κατ’ αυτούς τον μυστικό πόλεμο που κάνει ο Τραμπ στο βαθύ κράτος αλλά και τον πόλεμο που δέχεται από αυτό.Το αφήγημα τους είναι ότι σώζει ζωές παιδιών που τα έχουν απαγάγει και τα βασανίζουν για να μπορούν να πίνουν το αδρενοχρώμιο όπως λένε που είναι μια ουσία που προκύπτει μετά απο βασανισμό παιδιών . Υπόγεια τούνελ όπου γίνονται μεταφορές παιδιών ,κρυφές εκτελέσεις και φυλακίσεις πολιτικών, ηθοποιών του Hollywood,το σκάνδαλο Pizza Gate και άλλα τέτοια περίέργα περιστατικά που δείχνουν τον κόσμο να επλέγει τον Τραμπ και να τον στηρίζει για αυτές τις υποτιθέμενες αφηγήσεις .

Είναι όμως ετσι ;

Eίναι αυτή η πραγματικότητα ;

Ξεδιπλώνοντας σιγά σιγά πτυχές της διεθνούς καθημερινότητας και ενώνοντας το παζλ ερχόμαστε και καταλήγουμε σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον της ανθρωπότητας και του παγκόσμιου γίγνεσθαι.

Για παράδειγμα ας δούμε ένα σενάριο .
Είστε μέρος ενός συστήματος το οποίο όπως βλέπουμε και ζούμε στην καθημερινότητα μας πλέον θέλει να αλλάξει τον κόσμο και να τον κατευθύνει σε μία τύπου Οργουελιανή κοινωνία όπου θα ελέγχεται κάθε κίνηση και κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής .Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα .Αυτό των ολοένα και αυξανόμενου αριθμού αφυπνισμένων ανθρώπων όπου βλέπουν την πραγματικότητα και αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει παγίδα σε όλο αυτό που πάει να γίνει .Αυτοί οι άνθρωποι(αφυπνισμένοι) αντιλαμβάνονται λοιπόν τα σχέδια του συστήματος και προσπαθούν με κάθε τρόπο να του αντισταθούν .Αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα για το σύστημα .Το σύστημα δεν θέλει ανθρώπους αφυπνισμένους .Τι κανει τότε ;

Δημιουργεί από το πουθενά μία ομάδα (Q) η οποία χρησιμοποιεί γνώσεις σχετικά με τον προγνωστικό προγραμματισμό και τον ψυχολογικό χειρισμό για να δημιουργήσει μια επιχείρηση πληροφοριών που έχει σχεδιαστεί να αποσπά την προσοχή από την πραγματικότητα και να κατευθύνει αλλού την σκέψη και την ασχολία των μαζών με συγκεκριμένα αφηγήματα με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό.

Ένας πολύ παραπλανητικός τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι η προπαγάνδα.Στο αφήγημα θα σου πουν πολλές αδιάψευστες αλήθειες .Με βάση αυτό θα σε χειριστούν καθώς τα πραγματικά γεγονότα δεν θα στα πουν και θα σε αφήσουν να νομίζεις ότι όλα γίνονται για το καλό μας .

Ένα παράδειγμα είναι ότι οι Q δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τα εμβόλια τα οποία με αποδείξεις πλέον σκοτώνουν κόσμο και επηρεάζουν το DNA .Δεν έχουν αναφέρει τίποτα για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταπατώνται παγκόσμια και δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τα συνεχόμενα lockdown που μόνο κακό κάνουν ψυχολογικά και σωματικά στους ανθρώπους . Αντιθέτως το μότο τους είναι TRUST THE PLAN (εμπιστεύσου το σχέδιο )και ΤHE STORM IS COMING (η καταιγιδα έρχεται ,όπου υποτίθεται ο Τραμπ σώζει κόσμο ,εκτελεί τους προδότες πολιτικούς και τους ηθοποιούς του Hollywood και τους φυλακίζει ).

Πολλά γεγονότα είναι στημένα προς όφελός τους .Δημιουργούν όλο αυτό λοιπόν για να παραπλανήσουν να δημιουργήσουν απάθεια στον κόσμο και να αποδομήσουν τους συνωμοσιολόγους όλου του κόσμου καθώς από το μάτι του ανθρώπου που δεν έχει ψάξει ποτέ πραγματικά το τι παίζει αποδομούνται όλοι ,ακόμα και αυτοί που γνωρίζουν και λένε την αλήθεια .

Αυτή η αποδόμηση συνέβη με τις εκλογές στην Αμερική όπου οι Q μέσω των μηνυμάτων τους υπονοούσαν ότι θα βγει πάλι ο Τραμπ και θα συνέχίσει να κυβερνάει την Αμερική και ότι είναι τελειωμένη υπόθεση.Αυτό δεν συνέβη και τελικά εκλέχθηκε ο Μπαιντεν .Οι εκλογές είπαν ότι ήταν στημένες .Όλη αυτή η αδικία λοιπόν που υπεστη ο Τραμπ (αφου όπως μας λένε έχασε τις εκλογές επειδή ήταν στημένες ) και η επίθεση όλων των ΜΜΕ έναντίον του ,οδηγεί τον κόσμο στο συμπέρασμα οτι είναι το θύμα της υπόθεσης και ο κόσμος προφανώς θα υποστηρίξει τον αδικημένο.

Στην εποχή της πρεδρίας του Μπαιντεν ,βλέπουμε ένα προεδρο της Αμερικής να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο ,να παραπατάει στις σκάλες και να πέφτει ,να κάνει κάκιστη διαχείριση της προεδρίας του και το αστείο είναι ότι όλα αυτά τα υποτιθέμενα λάθη του Μπαιντεν τα διαφημιίζουν σε υπερβολικό βαθμό. Όπως γνωρίζουμε οι αμερικάνοι εάν θέλουν να κρύψουν κάτι εξαφανίζουν τα πάντα (όπως για παράδειγμα με τους δίδυμους πύργους που πέσανε από τους ίδιους και στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν αεροπλάνα αλλα ρουκέτες- ένα καλοστημένο θεάτρο δηλαδή )όμως σε αυτή την περίπτωση αφήνουν τον Μπαιντεν να εκτίθεται ηθελημένα . Υποτίθεται δεν κυβερνάει αυτός αφού δεν τον ακούει κανένας και ούτε υπογράφει αυτός τις εντολές όπως μας λένε πάντα.
Ουσιαστικά με αυτό που γίνεται πληθαίνουν ακόμα περισότερο οι οπαδοί του ‘’αδικημενου’’ Τραμπ και περιμένουν πως και πως να αναλάβει πάλι την εξουσία ,αφού όπως θεωρούν μόνο αυτός είναι ικανός να οδηγήσει την Αμερική στην ευημερία .

Εδώ έγκειται η μεγάλη παγίδα .Ο Τραμπ στις 14 μαιου 2018 μετέφερε την αμερικάνικη πρεσβεία από το Τελ Αβιβ στην Ιερουσαλήμ σε μία κίνηση που συζητήθηκε πολύ και αρκετοί δεν καταλάβανε και ποτέ την σημασία αυτής της μεταφοράς.Ο Τραμπ αναφώνησε ότι η Ιερουσαλήμ είναι η μεγάλη πρωτεύουσα του Ισραήλ και θα έπρεπε να συσπειρωθούν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς διαφωνίες .
Στην Ιερουσαλήμ( όπως λένε οι γραφές τη ορθοδοξίας αλλά συμφωνούν και όλες οι παραδόσεις ,όπως για παράδειγμα των Εβραίων) θα ανεγερθεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα .Εκείνη την περίοδο όλοι θα εργάζονται πυρετωδώς ώστε να ανεγερθεί .Έτσι σήμερα όλες οι εβραικές οργανώσεις ζητούν την άμεση κατασκευή του Τρίτου ναού και πλέον αυτό φαντάζει πιο κοντά από ποτέ. «Αυτό που έκανε ο Τραμπ … ήταν ένα τεράστιο βήμα για να μας φέρει το Ναό», δήλωσε ο Asaf Fried, επίσημος εκπρόσωπος του Κινήματος Μεθοδιστών για την ανέγερση του ναού.

Η πρόβα τζενεράλε της ανέγερσης του Τρίτου Ναού του Σολομώντα έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας .

Ο σκοπός της ανέγερσης του όμως θα είναι για να στεφθεί βασιλιάς του κόσμου ο Μεσσίας που περιμένουν πως και πως οι Εβραίοι να έρθει.

Θα είναι αυτός που θα τον στέψουν οι άνθρωποι ως βασιλιά του κόσμου τούτου και αυτό λέγεται από τον Άγιο Παίσιο που είπε‘:Τελικά οί Σιωνιστές θά εγκαταστήσουν τόν Αντίχριστο εκεί ως Μεσσία. Άκουσα ότι οί Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται νά χτίσουν τόν Ναό τού Σολομώντος.

Όλοι λοιπόν είναι σε αναμονή και εργάζονται πυρετωδώς ώστε να κάνει την εμφάνιση του και να στεφθεί βασιλιάς την κατάλληλη στιγμή.
Αυτός θα είναι ο αντίχριστος που πρφητεύεται στις προφητείες αγίων και ως βδέλυγμα της ερημώσεως ( Η φράση «το βδέλυγμα της ερημώσεως» αναφέρεται στο Κατά Ματθαίον 24:15 «Όταν, λοιπόν, δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης, για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ, να στέκεται στον άγιο τόπο).

Αναλύοντας λοιπόν την κατάσταση που επικρατεί και αφήνοντας τον χρόνο να κυλήσει αντιλαμβανόμαστε ότι ο Τραμπ έκανε ένα τεράστιο βήμα προς όφελος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και εναντίον των ανθρώπων.(https://www.youtube.com/watch?v=xpPBkCGd-6M&t=2s)
Σκοπός της είναι η εγκαθίδρυση της φσνερής πλέον παγκόσμιας διακυβέρνησης ,της έλευσης του αντιχρίστου και της στέψης του ως παγκόσμιου βασιλιά στον Τρίτο ναό του Σολομώντα.Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα(για αυτούς) καθώς όπως λένε θα είναι ο αναμορφωτής του κόσμου μας .Αυτόν περιμένουν οι μασόνοι και για αυτό εργάζονται νυχθημερόν .Αυτόν περιμένουν οι εβραίοι ραβίνοι

και αυτόν περιμένουν όλοι αυτοί που θα πλανηθούν γιατί δεν θα αντιληφθούν ότι θα είναι το βδέλυγμα της ερημώσεως .

Ο Τραμπ άνοιξε τον δρόμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της έλευσης του αντιχρίστου.

Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι…

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr