ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ν. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΑΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ). - 29 Μαρ 2021 - 22:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Zούμε σε μία εποχή όπου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μπερδευτεί και έχουν παραπληροφορηθεί οσον αφορά θέματα υγείας. Στόχος της υγείας και για όσους εργάζονται για αυτήν είναι η ίδια η ΄λέξη : ”YΓΕΙΑ” σε όλα τα επίπεδα για τον άνθρωπο. Όταν λέμε σε όλα τα επίπεδα εννοούμε την σωματική υγεία του ανθρώπου ,την ψυχολογική και την πνευματική .Η υγεία λοιπόν θα έπρεπε να περικλείει στο φάσμα της όλα αυτα που προφανώς είναι αλληλένδετα για να μπορέσει να ευημερήσει ο άνθρωπος κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι και ο κύριος στοχος . Η ε υ η μ ε ρ ί α δηλαδή του ανθρώπου .

Ξεκινάμε με την μάστιγα της σύγχρονης εποχής που ειναι ο καρκίνος .Ο καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου μετά τις καρδιοπάθειες. Συνήθως προσβάλλει ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, υπάρχουν όμως και μορφές καρκίνου που εμφανίζονται σε νεαρής ηλικίας άτομα, ακόμη και σε παιδιά.

Ο όρος «καρκίνος» δεν αποδίδεται σε μία και μόνη ασθένεια, αλλά σε μια ομάδα ασθενειών που χαρακτηρίζονται από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Σε αντίθεση με τα φυσιολογικά κύτταρα στο σώμα μας, τα οποία αυξάνονται, διαιρούνται και πεθαίνουν με έναν αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο, τα καρκινικά κύτταρα διαφέρουν διότι συνεχίζουν να διαιρούνται ανεξέλεγκτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μάζας κυττάρων, που ονομάζεται όγκος.

Σε πολλές των περιπτώσεων πολλοί γιατροί συνιστούν χημειοθεραπείες .Η χημειοθεραπεία είναι η θεραπεία με φάρμακα που στοχεύουν τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. Η βασική διαφορά από τη χειρουργική και ακτινοθεραπευτική μέθοδο είναι ότι τα φάρμακα κυκλοφορούν μέσα στο αίμα και διοχετεύονται σε όλα τα μέρη του σώματος καταπολεμώντας τα καρκινικά κύτταρα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από την αρχική καρκινική εστία. Η χημειοθεραπεία μπορεί να αποτελείται από ένα μόνο φάρμακο ή από συνδυασμό διαφόρων φαρμάκων και μπορεί να χορηγηθεί ενδοφλέβια ή από το στόμα με τη μορφή δισκίων. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν πλέον τρόποι να ελεγχθούν ή ακόμα και να προληφθούν πολλές από τις παρενέργειες που συνδέονται με τη χημειοθεραπεία, επιτρέποντας στους ασθενείς να εργάζονται, να ταξιδεύουν και να συμμετέχουν σε όλες τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

( https://www.hygeia.gr/i-therapeytiki-antimetopisi-toy-karkinoy/ )

Παρόλο που η διεθνής ιατρική κοινότητα επιμένει ότι η χημειοθεραπεία είναι ο πιο αποτελεσματικός τροπος αντιμετώπισης εντούτοις παρουσιάζονται πολλοί θάνατοι καθώς ως γνωστόν η χημειοθεραπεία δεν πολεμάει μόνο τα καρκινικά κύτταρα αλλα και τα υγιή κύτταρα του ανθρώπου.

Είναι σίγουρα μονόδρομος η αντιμετώιση του καρκίνου ή μήπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντιμετώπισής του ;

O Γερμανός Otto Warburg τιμήθηκε με δύο βραβεία Νόμπελ. Οι περισσότεροι γιατροί τον αγνοούν, αν και ξέρουν τον μαθητή του Krebs, διδάσκονται τις ανακαλύψεις του Krebs. Αποκαθηλώνουν τον δάσκαλο και τιμούν τον μαθητή. Δεν έχουν τιμηθεί πολλοί με δύο βραβεία Νόμπελ. Μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Γιατί έδωσαν στον Warburg 2 Νόμπελ; Μαντεύετε την απάντηση. Για την ανακάλυψη μιας βασικής αιτίας του καρκίνου. Ο Warburg ανακάλυψε και απέδειξε, κάτι πολύ σημαντικό.

Χωρίς να χρησιμοποιήσω την ιατρική ορολογία – όσο είναι δυνατό – το αναφέρω με απλό τρόπο, για να καταλάβει ο κόσμος. Τα καρκινικά κύτταρα καταβροχθίζουν σάκχαρο σε ποσότητες δέκα έως δεκαπέντε φορές μεγαλύτερες από το φυσιολογικό. Το σάκχαρο που καταναλώνεται από τα καρκινικά κύτταρα, παράγεται κυρίως από το συκώτι ενώ τα φυσιολογικά κύτταρα χρησιμοποιούν γλυκόζη που παίρνουν από τις τροφές.

Το γαλακτικό οξύ ένα υποπροϊόν της όλης διαδικασίας βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα 10 φορές και περισσότερο, απ ‘ότι στα υγιή κύτταρα. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε μια ανισορροπία της σχέσης οξέων και αλκαλίων (χαμηλό PH) και στέρηση του οξυγόνου. Καθώς τα καρκινικά κύτταρα έχουν PH γύρω στο 5 και η οξύτητα αυξάνει, είναι πολύ δύσκολο στα κύτταρα αυτά να αναπνεύσουν κανονικά.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να υπάρξουν σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε οξυγόνο. Η ζωή χωρίς οξυγόνο ή αναεροβίωση των καρκινικών κυττάρων είναι ένας κανόνας χωρίς καμία εξαίρεση δήλωνε ο Warburg.

Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μια απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο αλλά τα καρκινικά κύτταρα ζουν με τη ζύμωση της ζάχαρης. Ο Warburg απέδειξε την θεωρία του, που του απέφερε τα 2 βραβεία Νόμπελ, όταν πήρε κανονικά κύτταρα από ένα έμβρυο και τα ανάγκασε να μεγαλώσουν χωρίς οξυγόνο.

Πήραν όλα τα χαρακτηριστικά των καρκινικών κυττάρων. Αυτό σημαίνει πως τα κανονικά κύτταρα μπορούν να μετατραπούν σε καρκινικά κύτταρα αλλάζοντας απλά μια μεταβλητή

Το οξυγόνο. Το χαμηλό PH και η ανάγκη καταβρόχθισης τεράστιας ποσότητας σακχάρου είναι τα άλλα χαρακτηριστικά των καρκινικών κυττάρων όπως και η επιτυχής άμυνα τους στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Σ ‘όσους κατηγορούν τα φύλλα της ελιάς τίθεται το απλούστατο ερώτημα. Συμφωνούν Ναι ή Όχι με τη θεωρία του Warburg; Του έδωσαν άραγε λανθασμένα τα 2 βραβεία Νόμπελ; Η απάντηση έχει πολύ μεγάλη σημασία.(https://www.mediatheque.lindau-nobel.org/videos/31517/on-the-primary-causes-and-on-the-secondary-causes-of-cancer-german-presentation-1966/laureate-warburg)

Μήπως είναι τσαρλατάνος ​​ο L. Pauling με 2 βραβεία Νόμπελ όταν δήλωνε «Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως ο πόλεμος κατά του καρκίνου είναι σε μεγάλο βαθμό απάτη».

Είναι τελικά η αντιμετώπιση του καρκίνου με αυτές τις μεθόδους ένα μεγάλο ψέμα με τεράστια κέρδη ;

Όπως λέει και ο γνωστός στην Αμερική dr Rashid Buttar οι περισοτέροι άνθρωποι που τους ανακοινώνεται ότι έχουν καρκίνο στο τελος πεθαίνουν από την φοβία τους και όχι από τον ίδιο τον καρκίνο. ”o καρκίνος δεν είναι θανατική ποινή ” για οποιονδήποτε άνθρωπο υπονοώντας ότι θεραπεύεται με ενναλακτικές μεθόδους .(https://www.youtube.com/watch?v=WTGKQZucddA&t=134s)

Η νέα μάστιγα της εποχής (όπως μας λένε τουλάχιστον)είναι η πανδημία του κορονοιού .Ενός ιόυ ο οποίος δεν έχει απομονωθεί ποτέ και για τον οποίο μας αναγκάζουν να φοράμε υποχρεωτικά μάσκες ,να ειμαστε κλεισμενοι μέσα στα σπίτια μας και να προωθείται το αμφιλεγόμενο εμβόλιο ως λύση ανάγκης .
Στην περίπτωση της πανδημίας λοιπόν έχουν προωθηθεί κάποια πρωτόκολλα παγκόσμια εξού και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (αφού από εκεί παιρνουν εντολές) όπου λέει ότι σε περιπτώσεις covid 19 (επειδή υποτιθεται είναι αναπνευστικό σύνδρομο ) θα πρέπει οι ασθενείς που βρίσκονται θετικοί στα τεστ να διασωληνώνονται .Είναι κάτι που το βλέπουμε κατά κόρον να συμβαίνει και στην Ελλάδα (κυρίως απο τις αποκαλύψεις του δικηγόρου Ν. Αντωνιάδη )όπου καταγγέλει οτι στα νοσοκομεία γίνονται δολοφονίες …(https://www.youtube.com/watch?v=PmyNhFITyZs)/

Αυτό το γεγονός όμως των διασωληνώσεων δεν εμφανίζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο((https://katohika.gr/diethni/neo-binteo-bomba-eksorgismeni-nosileftria-apo-ti-vrazilia-kalei-ton-typo-i-entoli-einai-na-diasolinothoun-oloi/ αφού σιγά-σιγα ξεπηδάνε ειδήσεις παγκόσμια ότι γιατροί υποχρεώνουν ασθενείς να διασωληνωθούν χωρίς την συγκατάθεσή τους αφού ως γνωστόν επικρατεί η άποψη : ” Eμπιστευτείτε τους γιατρούς”.

Eκτός από τις διασωληνώσεις αμφισβείται εδώ και πολύ καιρό ακόμα και το τεστ για τον covid 19 αφού όπως έχει ξεσκεπάσει ο dr Rashid Buttar τα θετικά κρούσματα που φαινονται στα τεστ ειναι ψευδή θετικά (false positive) και ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και καρκίνο(https://www.youtube.com/watch?v=MiM1zwuMbno)

Και στις δύο περιπτώσεις ,της αντιμετώπισης του καρκίνου αλλά και στην αντιμετώπιση του covid 19 η κατευθύνση των πρωτοκόλλων απο τις διεθνείς ιατρικές κοινότητες της δυτικής(υποτίθεται σύγχρονης ιατρικής ) και του Π.Ο.Υ είναι οι ίδιες.Οπότε μπορούμε να μιλάμε πλέον ανοιχτά για την δικτατορία της ΄’Υγείας΄’ αφού μόνο υγεία δεν αποπνέουν οι εντολές που δίνονται και έχουν σαν αποτέλεσμα δυστυχώς να πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη από θεραπείες που τα αποτελέσματά τους είναι άκρως αμφιλεγόμενα.
‘Οπως είπε και ο Ιπποκράτης(πατέρας της Ιατρικής):

“Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν”.
μετάφραση:
καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις 460-377 π.Χ

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…