ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξεκίνησε η ναυπήγηση της πρώτης φρεγάτας Belharra

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 17 Δεκ 2021 - 6:43
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στη Λοριάν, η Naval Group τοποθέτησε την καρίνα της πρώτης φρεγάτας άμυνας και επέμβασης

Έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη συναρμολόγηση της φρεγάτας Belharra, που έχει παραγγελθεί από το Γαλλικό Ναυτικό και αναμένεται να παραδοθεί το 2024.

Στη Λοριάν, η Naval Group τοποθέτησε την καρίνα της πρώτης φρεγάτας άμυνας και επέμβασης και είναι η πρώτη από μια σειρά πέντε πλοίων που θα παραδοθούν μεταξύ 2024 και 2030.

Ο Pierre Eric Pommellet, Διευθύνων Σύμβουλος του Naval Group, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να σηματοδοτήσουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανική παραγωγή της πρώτης φρεγάτας άμυνας και επέμβασης για το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό. Τα πλοία θα εξασφαλίσουν την ανωτερότητα της πληροφόρησης και εμπλοκής καθώς και την ικανότητα να διαρκούν στη θάλασσα των ναυτικών δυνάμεων που θα τα χειριστούν.

Έχοντας ήδη επιλεγεί από την Ελλάδα για το Πολεμικό της Ναυτικό, αυτό το πλοίο θα επιτρέψει επίσης στη Naval Group να αναπτύξει τη διεθνή εμβέλειά του, πλήρως αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση της κυριαρχίας της Γαλλίας και των χωρών εταίρων μας».

newsbreak.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr