ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν όνειρα για την καταστροφή του Γέλοουστοουν και τις τρεις ημέρες του σκότους.

ΚΛΟΙΟΣ. - 12 Αυγ 2022 - 8:11

Τα πιο συχνά οράματα αφορούν τσουνάμι, σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις, οι οποίες είναι κάπως λιγότερο συχνές, ενώ οι ευαισθησίες για την ονομασία ενός ηφαιστείου είναι εξαιρετικά σπάνιες, όπως και για την ονομασία ενός ηφαιστείου με το όνομά του.

Τα πιο συχνά όνειρα και οράματα αφορούν το τσουνάμι, οι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις είναι κάπως λιγότερο συνηθισμένα, ενώ η ονομασία ενός ηφαιστείου είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο, και ακόμη και αν συμβεί, η πρόγνωση συνήθως δεν επαληθεύεται. Αλλά για κάποιον που είδε μια έκρηξη του Yellowstone – δεν το θυμόμαστε:

Αυτό που επίσης τραβάει την προσοχή σε αυτή τη μαρτυρία είναι η αναφορά σε κάποιου είδους δίνη που πυροδοτεί την έκρηξη. Από γεωλογική άποψη, δεν υπάρχει ανεμοστρόβιλος, ακόμη και πολύ ισχυρός, που να διαπερνά ένα χιλιόμετρο βασάλτη σε θάλαμο μάγματος, οπότε ίσως μιλάμε για τη χρήση κάποιου είδους τεχνολογίας, π.χ. εξωγήινης τεχνολογίας.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα μαρτυρία, που αποκτήθηκε στις 27 Ιουλίου από ένα παιδί. Όπως λέει η μητέρα της στο βίντεο, ένα 13χρονο κορίτσι ήρθε στην κουζίνα της τη νύχτα και τη ρώτησε τι είναι το μπλακ άουτ. Δηλαδή, το παιδί δεν ήξερε καν μια τέτοια βρισιά και δεν μπορούσε να ονειρευτεί υπό την επήρεια της ανάγνωσης ιστοσελίδων συνωμοσίας. Και στο όνειρο το κορίτσι είδε κάποιον παγκόσμιο μεγα-σεισμό, ο οποίος θα βύθιζε ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι για κάποιο χρονικό διάστημα. Και αμέσως μετά, αυτή είναι η σειρά με την οποία θα λάβει χώρα η Δευτέρα Παρουσία:

Περίπου την ίδια εποχή, δηλαδή στα τέλη Ιουλίου, όλες οι χριστιανικές ιστοσελίδες και τα κανάλια που γνωρίζουμε άρχισαν να μιλούν για τεράστιους σεισμούς. Για παράδειγμα, χθες το 444prophecynews.com δημοσίευσε μια αναφορά σύμφωνα με την οποία θα γίνει ένας μεγα-σεισμός και ολόκληρη η Παταγονία, δηλαδή το νοτιότερο τμήμα της Νότιας Αμερικής, θα βυθιστεί στο νερό. Επιπλέον, ο συγγραφέας δεν διάβασε το βιβλίο για τα παιδιά του καπετάνιου Γκραντ όταν ήταν παιδί, οπότε για πρώτη φορά στη ζωή του άκουσε τη λέξη “Παταγονία” μόνο στο προειδοποιητικό του όνειρο.

Η GinaLimaCharlie αφηγείται το όνειρό της στις 5 Αυγούστου και το όνειρο του πατέρα της, το οποίο έλαβαν σχεδόν ταυτόχρονα πριν από περίπου ένα χρόνο. Και στα δύο όνειρα, ένας τρομερός σεισμός τους έπιασε σε μια μητρόπολη, οπότε η οικογένεια, αφού συζήτησε, μάζεψε τις βαλίτσες της και έφυγε για τα λιβάδια για μόνιμη κατοικία, και τώρα, διαισθανόμενη ότι ο καιρός πλησιάζει, προειδοποίησε και τους άλλους.

Η χριστιανική τηλεόραση είναι ένα άλλο κανάλι που συλλέγει όνειρα για την αρπαγή. Ένα απόσπασμα από τις 7 Αυγούστου, όπου μια κυρία περιγράφει σχεδόν τα ίδια πράγματα που πολλοί, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν τώρα στα όνειρά τους. Και υπάρχει και κάποιο είδος τεράστιου σεισμού εκεί. Αλλά αυτό που μου τραβάει περισσότερο το μάτι είναι ότι πρώτα ο ουρανός σκοτείνιασε πολύ, ήταν νύχτα στη μέση της ημέρας, και μόνο τότε το έδαφος άρχισε να ραγίζει και να τρέμει.

Βέβαια, ας μην ισχυριστούμε ότι εφόσον οι άσχετοι άνθρωποι έχουν δει τόσα πολλά σεισμικά όνειρα τόσες πολλές φορές στη σειρά, ένας σεισμικός κατακλυσμός θα συμβεί σίγουρα τώρα. Ωστόσο, είναι αδύνατο να μην δώσουμε προσοχή σε μια τέτοια πυκνότητα οραμάτων. Επιπλέον.

Όταν χτύπησε η πανδημία, οι πάστορες παραληρούσαν ότι η αποκάλυψη των ζόμπι ήταν επικείμενη σε ένα ή δύο μήνες, επικαλούμενοι παχιές στοίβες από φύλλα ονείρων των πιστών ως απόδειξη. Επιπλέον, όταν ξεκίνησε η έκρηξη στη La Palma, το YouTube επιβραδύνθηκε έστω και λίγο από τον αριθμό των βίντεο με όνειρα τσουνάμι που αναρτήθηκαν εκεί. Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι ονειρεύτηκαν ένα τεράστιο κύμα να ξεβράζει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ποιο είναι το πιο καυτό θέμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή; Αυτή τη στιγμή το πιο καυτό θέμα στον κόσμο είναι ο πόλεμος. Ο πόλεμος ξεκίνησε από τον φαλακρό Μόκσα, που τώρα απειλεί να ανατινάξει τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορόζιε, αλλά κάτι σαν συνέχεια είναι στα σκαριά με την Ταϊβάν. Επίσης, οι άγριοι εκτόξευαν και πάλι τις ρακέτες τους στο Ισραήλ. Δεν χτύπησαν πουθενά, σκότωσαν περισσότερους από τους δικούς τους ανθρώπους, μετά από αυτό όλες οι εφημερίδες έτρεχαν γύρω από τις φωτογραφίες των παλαιστινιακών παιδιών που πιάστηκαν σε φιλικά πυρά και χαρακτήρισαν τον ισραηλινό στρατό ντροπή, αλλά κανένας ευαίσθητος δεν έχει όνειρα για όλα αυτά με κάποιο τρόπο.

Σπάνια κάποιος βλέπει κάτι για την Ουκρανία ή τη Μέση Ανατολή ή την Ταϊβάν, αλλά ως επί το πλείστον όλοι έχουν μια καταιγίδα στοιχείων που συνοδεύεται από τριήμερο σκοτάδι και κομμάτια λιθόσφαιρας που τρέχουν στο διάστημα. Και αυτό, που είναι μια τέτοια απόκλιση των ονείρων από την τάση της μαζικής συνείδησης, είναι σίγουρα μια προειδοποίηση για κάτι, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr