• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι λαοί, πρέπει να ξεχάσουν… Μέρος 1ο

5 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
Οι λαοί, πρέπει να ξεχάσουν… Μέρος 1ο
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά η ψηφιακή τεχνολογία, έχει γίνει ένα με τη ζωή μας. Από τη μία βέβαια, αυτό είναι ένα θετικό βήμα, καθώς κάποια πράγματα γίνονται πλέον πιο εύκολα. Από την άλλη όμως, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που ελάχιστοι το παίρνουν στα σοβαρά. Κι αυτό το πρόβλημα, λέγεται «μνήμη»!

Όσο αυξάνεται η μνήμη των συσκευών, τόσο μειώνεται η μνήμη του ανθρώπου. Όσο μειώνεται η μνήμη των ανθρώπων, τόσο χάνεται το παρελθόν.

Φωτογραφική μηχανή παλαιού τύπου

Στα παλιά χρόνια, για να αποτυπώσουμε μία στιγμή της ζωής μας, είχαμε τις φωτογραφικές μηχανές με φιλμ. Οι φωτογράφοι εμφάνιζαν αυτά τα φιλμ στον «κόκκινο θάλαμο», αποτυπώνοντας τις αναμνήσεις μας στο φωτογραφικό χαρτί. Αυτές οι αναμνήσεις, έμπαιναν σε λευκώματα (album) που όποτε θέλαμε, ανατρέχαμε σε αυτά, και γεμίζαμε αναμνήσεις.

Αναμνήσεις από τους φίλους μας, τις παρέες μας, τους γονείς μας, τα πάρτι, τις διακοπές, τη θάλασσα, το βουνό, το στρατό κι ένα σωρό ακόμα αναμνήσεις. Ένα σύνολο αναμνήσεων που αποτελούσε την ιστορία της ζωής μας.

Φωτογραφικά films

Στη σημερινή εποχή, που οι φωτογραφικές μηχανές έχουν μπει στα κινητά μας τηλέφωνα, οι αναμνήσεις μας βρίσκονται μέσα στις συσκευές μας. Πολλές από τις αναμνήσεις μας, βρίσκονται στο λεγόμενο «cloud». Στο διαδικτυακό εικονικό αποθηκευτικό χώρο. Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι εξαιρετικά σπάνια πια, άσχετα αν μπορούμε να την κάνουμε ακόμα και στο σπίτι μας χρησιμοποιώντας έναν εκτυπωτή και ένα φωτογραφικό χαρτί.

Η συσκευή μας, ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαλάσει κι οι αναμνήσεις μας να εξαφανιστούν. Οι κάρτες μνήμης, το ίδιο. Το «cloud» ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάψει να υπάρχει, εξαφανίζοντας αυτές τις αναμνήσεις. Όλοι το ξέρουμε, αλλά κανείς δε δίνει σημασία πια!

Την εποχή των φωτογραφικών μηχανών με φιλμ, η κάθε φωτογραφία μας ήταν πολύτιμη. Ήταν εξαιρετικά σημαντική, καθώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να φωτογραφίζουμε κάθε τρεις και λίγο. Τώρα, ειδικά μέσω των κινητών τηλεφώνων, που έχουμε την πολυτέλεια να αποθανατίζουμε κάθε στιγμή, αυτές οι φωτογραφίες μιας είναι ελαφρώς αδιάφορες. Ειδικά τα χρόνια, οι στιγμές που ζούσαμε ήταν σημαντικές. Πλέον, οι στιγμές που ζούμε είναι αδιάφορες. Έτσι, η μνήμη μας αρχίζει πλέον να φθίνει.

Οι μεγαλύτεροι, έχουμε την πολυτέλεια να ανατρέχουμε στο παρελθόν μέσα από τα λευκώματα των φωτογραφιών μας και να θυμόμαστε τι κάναμε πριν 10 ή 15 ή 20 χρόνια ή ακόμα παλαιότερα. Όμως, τι κάναμε πέρισυ; Πρόπερσι; Τι είδαμε σ’ εκείνη την εκδρομή που πήγαμε πριν τρία χρόνια; Ούτε που θυμόμαστε. Οι αναμνήσεις μας είναι «κλειδωμένες» σε έναν ψηφιακό αποθηκευτικό χώρο. Έχουν φύγει, ή έχουν αρχίσει να φεύγουν από τον αποθηκευτικό χώρο της μνήμης μας. Οι αποδείξεις της προσωπικής ιστορίας μας, εξαφανίζονται… Χάνονται… Εξατμίζονται… Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία!

Ύστερα, υπάρχει το διαδίκτυο… Αυτός ο χώρος που καταχωρούνται αναμνήσεις. Αναμνήσεις, που για έναν… «περίεργο» λόγο, έχουν εξαφανιστεί στην πλειοψηφία τους. Αν ανατρέξουμε στο διαδίκτυο αναζητώντας φωτογραφίες και βίντεο παρελθόντων ετών, θα διαπιστώσουμε ότι δισεκατομμύρια φωτογραφιών και βίντεο έχουν εξαφανιστεί. Ένα «αόρατο χέρι», εξαφάνισε δισεκατομμύρια αναμνήσεων, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Ας δούμε κάποια παραδείγματα:

Όταν κυβερνούσε ο Κώστας Σημίτης, υπήρξε μία ημέρα όπου η σημαία στη βουλή είχε τοποθετηθεί ανάποδα. Τότε είχε γίνει σοβαρό θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλά και στο διαδίκτυο. Όμως, όλες οι εικόνες αυτού του θέματος, έχουν εξαφανιστεί. Σα να μην έγινε ποτέ…

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των πολιτικών, έχουν εξαφανιστεί κατά δισεκατομμύρια! Δύσκολα θα βρούμε φωτογραφίες των πολιτικών πριν 3, 4, 6 ή 10 χρόνια. Ακόμα πιο δύσκολο, να βρούμε τις πρωτότυπες ειδήσεις που μας είχαν κάνει εντύπωση πιο παλιά: το 2018 και πίσω. Έχουν εξαφανιστεί! Σα να μη συνέβησαν ποτέ.

Σε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί το «φαινόμενο της λανθάνουσας μνήμης» ή όπως αλλιώς ονομάζεται: «φαινόμενο Μαντέλα» (Mandela effect). Τι είναι όμως αυτό το φαινόμενο και γιατί ονομάστηκε έτσι;

Σύμφωνα με τους… «ειδικούς» το φαινόμενο της λανθάνουσας μνήμης, αναφέρεται σε μια κατάσταση στην οποία μια μεγάλη μάζα ανθρώπων πιστεύει ότι ένα συμβάν συνέβη ενώ δεν έχει συμβεί.

Ονομάστηκε έτσι, από τον γνωστό κομμουνιστή ηγέτη της Νοτίου Αφρικής, Nelson Mandela. Κι αυτό γιατί πολλοί συγκρατούμενοι του Mandela, θυμούνταν ότι ο κομμουνιστής ηγέτης της Νοτίου Αφρικής, είχε πεθάνει μέσα στη φυλακή το 1975.

Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να τονίσω ότι σκοπός της ανάρτησης δεν είναι η διερεύνηση του «φαινομένου Mandela», αλλά μία συνάρτηση καταστάσεων που οδηγούν στην απόσβεση της μνήμης της ανθρωπότητος. Και μία από αυτές τις καταστάσεις, είναι και το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Οι παλαιότεροι, θυμόμαστε ότι οι ΗΠΑ είχαν 52 Πολιτείες. Τώρα μας λένε ότι λάθος το θυμόμαστε έτσι. Ήταν ανέκαθεν 50…

Επίσης, οι περισσότεροι θυμόμαστε ότι τα δημοφιλή κινούμενα σχέδια της Warner Bros ονομάζονταν «Looney Toons». Τώρα μας λένε ότι κάναμε λάθος και πως ήταν ανέκαθεν «Looney Tunes»…

Οι περισσότεροι από εμάς, θυμόμαστε ότι ο Άγνωστος Στρατιώτης στο Σύνταγμα δεν ήταν τελείως ξαπλωμένος, αλλά ελαφρώς ανασηκωμένος σαν να πολεμούσε ακόμα και με το Θάνατο προκειμένου να ζήσει. Τώρα μας λένε ότι λάθος το θυμόμαστε αυτό. Ήταν ανέκαθεν ξαπλωμένος…

Είναι αυτά τα πραγματικά αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου;

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι πραγματικά συμβαίνει. Η κάθε θεωρία, αντικατοπτρίζει εκείνους που την εκφράζουν.

Οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο αυτό είναι αποτέλεσμα της ψευδούς μνήμης. «Παραμνησία»! Δηλαδή, το φαινόμενο κατά το οποίο ένας άνθρωπος ανακαλεί στη μνήμη του γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ή ανακαλεί ήδη υπαρκτά γεγονότα ελαφρώς παραμορφωμένα ή διαστρεβλωμένα. Επίσης, επικαλούνται την «ψευδομνήμη» η οποία είναι μια ασυνείδητη κατασκευή ψευδώς ερμηνευμένων αναμνήσεων και λανθασμένα επεξεργασμένων πληροφοριών.

Οι νευροψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι οι καθημερινές αναμνήσεις μας ανακατασκευάζονται επειδή η άποψή μας για τον κόσμο αλλάζει συνεχώς, δημιουργώντας νέα δεδομένα που επιβάλλουν τις αναμνήσεις μας να προσαρμοστούν.

Από την άλλη υπάρχει η θεωρία ότι αυτό συμβαίνει εξ αιτίας κάποιου ή κάποιων που έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν στο χρόνο και να αλλάζουν το παρελθόν.

Εδώ λοιπόν θα θέσω τα εξής ερωτήματα:

Πώς γίνεται μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων να θυμάται ότι ο Nelson Mandela πέθανε στη φυλακή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980; Μαζική παράκρουση;

Πώς γίνεται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να θυμούνται ότι ο τελευταίος στίχος του τραγουδιού “We are the champions” από τους Queen είναι “no time for losers cause we are the champions of the world”, αλλά στην «πραγματικότητα» το “of the world” να μην υπάρχει; Άλλη μαζική παράκρουση;

Πώς γίνεται εκατομμύρια ανθρώπων να θυμούνται τον Άγνωστο Στρατιώτη ανασηκωμένο, ενώ στην «πραγματικότητα» είναι ξαπλωμένος;

Πώς γίνεται εκατομμύρια ανθρώπων να θυμούνται πράγματα που… «δε συμβαίνουν» ή «δε συνέβησαν ποτέ»;

Αυτά, είναι φύσει αδύνατον να συμβούν. Επομένως, κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Γνωρίζοντας ότι «ψυχολόγοι» και «ψυχίατροι» είναι γνωστοί λακέδες και δουλικά της Νέας Τάξης, μας είναι αδύνατον να τους εμπιστευτούμε. Αυτοί θα πουν ό,τι τους λένε οι «επιστήμονες».

Μήπως τελικά η απάντηση στο πρόβλημα υπάρχει στη «συνωμοσιολογία»; Οι «συνωμοσιολόγοι» έχουν μάθει να σκέφτονται εκτός της «πεπατημένης», με αποτέλεσμα πολλές θεωρίες να έχουν στην πορεία επιβεβαιωθεί (ΑΤΙΑ, ερπετόμορφοι, Νέα Τάξη, αεροψεκασμοί και πάρα πολλά άλλα).

Οι «συνωμοσιολογικές» θεωρίες, είναι χωρισμένες σε τρία βασικά μέρη:

Χρονοταξιδιώτες άλλαξαν το παρελθόν…

Καθώς υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, ενίοτε μπερδεύονται μεταξύ τους οι αναμνήσεις και

Σε όλη τη Γη έχει απλωθεί μαγεία που αλλάζει τον τρόπο που θυμόμαστε τα πράγματα.

Πάντως, αν κάποιος αναλογιστεί το τι όγκος ιστορίας θα «έπρεπε» ν’ αλλάξει, θα πρέπει να είχαν πάρα πολύ τρέξιμο οι… «χρονοταξιδιώτες». Από την άλλη όμως, εάν συνέβη κάτι τέτοιο, παραβιάζεται αυτόματα ο Πρώτος Νόμος των ταξιδίων στο χρόνο: Απαγορεύεται η παρέμβαση στην ιστορία της ανθρωπότητος. Επιτρέπεται μόνο η παρατήρηση!

Πριν συνεχίσω στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης, θα θέσω ένα θεμελιώδες -κατά την κρίση μου- ερώτημα:

Για ποιο λόγο το «φαινόμενο Mandela» εμφανίστηκε τώρα που όλα είναι ψηφιοποιημένα;

Αυτό και άλλα ερωτήματα, θα διερευνήσουμε στην επόμενη ανάρτηση.

kanenazori.com

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

by admin
1 ημέρα ago
Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;

by admin
1 ημέρα ago
Γιατί ο Μάικ Άνταμς λέει ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ – Και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιατί ο Μάικ Άνταμς λέει ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ – Και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;

by admin
2 ημέρες ago
Δύο Σύγχρονοι Ελληνικοί Εφιάλτες: Ιδιοκατοίκηση και Ενοίκιο!…   Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δύο Σύγχρονοι Ελληνικοί Εφιάλτες: Ιδιοκατοίκηση και Ενοίκιο!… Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
3 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

5 ημέρες ago
Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

5 ημέρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

18 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr