ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Μεγάλιθοι των Θεών. Γιατί Είναι Αδύνατο να τις Κατασκευάσουμε Ξανά Σήμερα (video)

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 15 Νοέ 2018 - 13:45

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι μόνο οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και ειδικότερα η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα που θεωρείται μία μεγαλιθική κατασκευή για την οποία ακόμη δεν έχουν βρεθεί λύσεις για το πως κατασκευάστηκε.

Υπάρχουν εκατοντάδες μεγαλιθικές κατασκευές σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, ακόμα και υποθαλάσσιες, τις οποίες έχτισαν αρχαίοι πολιτισμοί, και οι οποίες προκαλούν τεράστια αλλά αναπάντητα ερωτηματικά για τον τρόπο οικοδόμησής τους.

Ο διάσημος ερευνητής Brian Forester που έχει ασχοληθεί και με τα επιμήκη κρανία που έχουν βρεθεί στο Παράκας και το Κούζκο, στο Περού, έχει ασχοληθεί, κυρίως, και με όλες αυτές τις μεγαλιθικές κατασκευές.

Οι αναλύσεις του για διαφορετικές αρχαίες δομές, σχήματα αλλά και διαμόρφωση προκαλούν πολύ σκέψη καθώς, όπως υποστηρίζει, είναι αδύνατο να έχουν γίνει με πρωτόγονα εργαλεία και μεθόδους.

Σχεδόν επιβάλλεται να συμφωνήσουμε ότι ακόμη και με την προηγμένη σύγχρονη τεχνολογία μας, είναι πολύ αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε να κατασκευάσουμε ένα ακριβές και πραγματικό αντίγραφο 100%,…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/11/megalithoi-theon-adynaton-kataskevastoyn-xana.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr