ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν ποια είναι η Ελλάδα.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 29 Νοέ 2019 - 10:27

Σας αρέσουν τέτοια δημοσιεύματα υποτίθεται “ παραβίασης ” θαλασσίων συνόρων πού αναρτώνται στόν Ελληνικό….πατριδοκάπηλο τύπο ;

Τουρκικό πολεμικό πλοίο έφτασε στον Καφηρέα – Δίπλα του η φρεγάτα «Έλλη».Υποτίθεται ότι συνοδεύει Πλοίο – Γεωτρύπανο.
http://www.iefimerida.gr/news/385610/toyrkiko-polemiko-ploio-eftase-ston-kafirea-dipla-toy-i-fregata-elli

Ο μέσος Έλληνας καί ιδιαίτερα αυτοί που ισχυρίζονται , ότι αγαπάνε την Πατρίδα τους , έχουν άγνοια επί ενός τόσο σοβαρού θέματος ,όπως οι παραβιάσεις και παραβάσεις του Εναέριου καί Θαλάσσιου χώρου.

Το πρώτο πού έχουν να κάνουν είναι να μάθουν ποιά είναι η Πατρίδα μας,ποιά είναι η Ελλάδα.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι Έλληνες δέν ξέρουν ποιά είναι η Ελλάδα.

Τι σημαίνει αυτό στήν θάλασσα ;
Ότι εάν “χαράξω” έναν κύκλο , παράδειγμα, από το νησί “Α” καί άλλον έναν κύκλο στό όμορο νησί “Β” με ακτίνα 6 νμ ,τότε ο “ενδιάμεσος” χώρος είναι Διεθνή ύδατα όπου μέχρι καί οι Thailanders και Chinese σκάφη έχουν δικαίωμα να έρθουν, ενώ αντίστοιχα μέχρι τα 6 νμ απόσταση από τις νήσους είναι Ελληνικός χώρος.

Τι σημαίνει αυτό τα 10 νμ στον αέρα ; (αμφότερα ισχύουν χρόνια από εποχής Βενιζέλου)
Το ίδιο πράγμα όπως παραπάνω, όπου εάν χαράξω έναν κύκλο με ακτίνα 10 νμ γύρω από τις εκατέρωθεν αμφότερους νήσους, τότε ο ενδιάμεσος χώρος είναι Διεθνής εναέριος Χώρος όπου οι πάντες ανά τόν κόσμο μπορούν να έρθουν να πετάξουν βάσει κατατεθέντος Σχεδίου Πτήσεως.

Πού βρίσκετε η διαμάχη ;
Η διαμάχη εστιάζετε ότι όντως τα Τουρκικά μαχητικά πετάνε καί πλέουν αντίστοιχα στόν Διεθνή εναέριο Χώρο πού χρόνια ισχύει!

Τα σύνορα τής Ελλάδας είναι η ηπειρωτική Xώρα , η Χωρική μας θάλασσα πού αυτή τη στιγμή είναι έξι Ναυτικά μίλια από τη Στεριά καί ο υπερκείμενος εναέριος Χώρος .
Αυτά σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας , πού το έχει προσυπογράψει καί η Ελλάδα, είναι τα σύνορα τής Ελλάδας, η Εθνική Επικράτεια.
Μέσα εκεί καί μόνο μέσα εκεί έχουμε Κυριαρχικά δικαιώματα.

Παράδειγμα :
Όταν είσαι στήν Άνδρο με το φουσκωτό σου καί είσαι στά έξι ναυτικά μίλια καί δέκα μέτρα, τότε δέν είσαι στην Ελληνική Επικράτεια, αλλά στά Διεθνή Ύδατα καί μπορεί να είναι δίπλα σου καί ο Τούρκος καί ο Λιβανέζος κ.τ.λ., “ ποιός το λέει ” αυτό ;
Το Διεθνές Δίκαιο τών θαλασσών.

Έξω από εκεί είναι Διεθνή Ύδατα και Διεθνής Εναέριος Χώρος, όπου η Ελλάδα έχει ορισμένες Αρμοδιότητες, τις οποίες τίς έχουν αναθέσει κάποιοι Οργανισμοί, είτε στρατιωτικοί, είτε πολιτικοί (όπως ο I.C.A.O., το N.A.T.O.,η Ε.E. κ.α.).

Ο νέο πατριωτισμός που σήμερα όπως “ ανατέλλει ” , αγγίζει καί ξεπερνάει τα όρια της πατριδοκαπηλίας ,είναι επικίνδυνος ,διότι οι Πολίτες είναι ανενημέρωτοι γιά ένα τόσο σοβαρό θέμα του “ ποιά είναι τα σύνορα ” τής Ελλάδος, ποιά είναι η Χώρα πού ζούμε .
Nομίζουν ότι η επιφάνεια της Ανοικτής θάλασσας τού Αιγαίου καί τού Ιονίου Πελάγους είναι Ελληνική.
Το πρώτο πού έχουν να κάνουν είναι να μάθουν ποιά είναι η Πατρίδα μας, ποιά είναι η Ελλάδα.
Νομίζω, ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν ποιά είναι η Ελλάδα.

Συμπερασματικά :To καθεστώς στό « Αιγαίο πέλαγος » καί στό « Ιόνιο Πέλαγος » πού έχουμε αποδεχτεί επισήμως σάν Ελλάδα , είναι καθεστώς «Ανοικτής θαλάσσης » πού εμπίπτει στούς « ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ » τών θαλασσών .
Δέν είναι καθεστώς « Κλειστής θάλασσας », που ανεύθυνα επιτάσσει ο επικίνδυνος νέο πατριωτισμός πού σήμερα « ανατέλλει ».
Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν ποιά είναι η Ελλάδα.

Μεταναστευτικό και Αιγαίο.
Το σκάνδαλο του μεταναστευτικου στο Αιγαίο είναι φανερό και αυταποδεικτο ότι η εισβολή διεξάγεται με σχέδιο το οποίο έχει εκπονησει η Γερμανία και εκτελούν Τουρκία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία Πακιστάν.Κύριος στόχος ειναι η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ .Απλουστευμένα είτε τους …διασώζει η ΕΛΛΑΔΑ και τους παραλαμβάνει πεσκέσι ,είτε τους διασώζει η ΤΟΥΡΚΙΑ οπότε αναλαμβάνει την ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ στο Αιγαίο η ΤΟΥΡΚΙΑ με οτι συνεπάγεται (ΑΟΖκλπ).

Οι μετανάστες που έρχονται σε ορδές έχουν πέσει θύματα προπαγάνδας από τους Γερμανούς. Μέσω ίντερνετ τηλεόρασης αλλά και απευθείας επαφής με πράκτορες οι τριτοκοσμικοι βλαχαντερά μουσουλμάνοι πείθονται να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να διαθέσουν τα χρήματα τους στους δουλεμπορους οι οποίοι υπόσχονται ότι θα τους φέρουν στην Ελλάδα όπου και θα επιδοτούνται για να .. κάθονται. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πεισθεί ένας Πακιστανός χωρικος .

Το ιδιο εγινε και Ελλάδα και οδηγηθήκαμε στην κατστροφή.Η διαδικασία καταστροφής της Ελλάδας άρχισε μετά τον εμφύλιο πόλεμο όταν σταδιακά καταργήθηκε η αστική τάξη, η τάξη η οποία δεν εκανε την διαφορά με τα υψηλότερα εισοδήματα της αλλά με την υψηλότερη μόρφωση της. Η αστυφιλία, δηλαδή η εσωτερική μετανάστευση των χωρικών στις πόλεις και η πίεση που άσκησαν στην προυπάρχουσα αστική τάξη,αποτέλεσε την αρχή του τέλους .

Η Ελλάδα, όπως και όλες οι βαλκανικές χώρες, μετά απο 500 χρόνια οθωμανικής κατοχής είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε οτιδήποτε πρεσβεύει δυτικό πολιτισμό.

Μπορεί επιφανειακά να μοιάζουμε με ευρωπαική χώρα, εάν όμως κάποιος αναγκαστεί να ζήσει και να εργασθεί σε αυτή αμέσως θα καταλάβει ότι οι θεσμοί λειτουργούν περισότερο με τρόπο που θα ικανοποιούσε ένα Περσοάραβα παρά ένα Ευρωπαίο.

Οι αγροτικοί πληθυσμοί που εισέβαλαν στα αστικά κέντρα έδωσαν την χαριστική βολή στην αστική τάξη η οποία είχε δημιουργηθεί μετά κόπων και βασάνων απο τα υγιή κομμάτια των μικρασιατών προσφύγων και την αστική ελίτ της ”’παλαιάς Ελλαδας” και που είχε τις ρίζες της στον στενό κύκλο της Βαυαροκρατίας του όθωνα και των κοτζαμπάσσηδων της τουρκοκρατίας που μεταταλάχθηκαν στην επιχειρηματική και πολιτκή ελίτ του απελεύθερου μεταοθωμανικού κράτους.

Οι αγροτικοί πληθυσμοί ηδη απο την γερμανική κατοχή είχαν δώσει δείγματα γραφής όταν μαζί με τους μαυραγορίτες κατέκλεβαν αστικούς πληθυσμούς που λιμοκτονούσαν .
Το μόνο που μένει είναι τα εκατομμύρια των μεταναστών να εκραγούν,διότι οι ” παρατυποι” μετανάστες είναι εκατομμύρια στην Ελλάδα.

Ωστοσο δεν φταίνε αυτοί.
Οι Γερμανία είναι πίσω απ όλα και αφού απέτυχε να αλώσει τη Συρία θέλει να αλώσει την Ελλάδα.Η μόνη λύση είναι η διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης αλλιώς θα είμαστε άξιοι της τύχης μας με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για την καταστροφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και θα γινουμε αντικείμενο ιστορικής έρευνας.

Στην Κύπρο η μόνιμη έπαλξη είναι ο… καναπές και μεθοδολογία το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, του τηλεφώνου και οσυσιαστικα θΑ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ μέσω …ΡΩΣΙΑΣ του μπράβου της ΚΙΝΑΣ στην περιοχή.

Στην Ελλάδα εκτος της αντιγραφής της Κυπρου η… αντίσταση έχει…τη βολική της διάσταση, που αναλώνεται στο εκτονωτήριο των μέσων μαζικής δικτύωσης και …ας καεί το παλιάμπελο.

Δημήτρης ARCO

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr