ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Σάρισες της Μακεδονίας εορτάζουν … 20 Χρόνια τα «PATRIOT της 350ΠΚΒ» (video)

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 13 Μαΐ 2019 - 22:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το Οπλικό Σύστημα «Patriot» συμπληρώνει 20 χρόνια στην υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας και η 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350ΠΚΒ) διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις της Μονάδας.

Στον εορτασμό προσκαλείται να παραβρεθεί το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στην 350ΠΚΒ.

Όσο υπάρχουν οι Σάρισες  της Μακεδονίας  οι εκεί Πατριώτες αλλά και το Α/ΤΑ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι …Τα»PATRIOT» της Μακεδονίας και η 350 ΠΚΒ  απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ,ότι οι Σάρισες της Μακεδονίας  μπορούν να στείλουν  τα φαρμακερά βέλη τους στα Εχθρικά Μαχητικά !

Το ΓΕΕΘΑ θεωρεί το Μοίρες PATRIOT της ΠΑ μαζί με τα Κατευθυνόμενα βλήματα ΧΩΚ του Ε.Σ ,αλλά και υπόλοιπα Α/Α  Συστήματα την Ομπρέλα που θα απλωθεί και θα σκεπάσει τα αμυνόμενα τμήματα από τα Εχθρικά Αεροσκάφη!

DSC00241Η Συνεργασία που έχουν οι Μοίρες PATRIOT  Βρίσκονται  στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, τις ΜΚΣΕ προστατεύουν τα μαχητικά μας που Μάχονται για την Αεροπορική  υπεροχή!33_edited

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 εκτελέστηκαν στο Πεδίο Βολής Κρήτης βολές με το οπλικό σύστημα PATRIOT, στα πλαίσια της Τακτικής Αξιολόγησης της 350 ΠΚΒ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 17 Νοεμβρίου 2015, από το πολυεθνικό τμήμα αξιολογήσεων του ΠΒΚ, σύμφωνα με τις οδηγίες του SHAPE.

veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…