ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Σύριοι διαμαρτύρονται ενάντια στην Τουρκική στρατιωτική παρουσία

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Σεπ 2019 - 23:00
Loading...
Μαζικές διαμαρτυρίες από ντόπιους κατοίκους κατά της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ και της Τουρκίας στη χώρα έχουν ξεσπάσει στην πόλη Χαλέπι στη βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στην πλατεία Σαάντ Αλάχ Αλ-Τζαμέρι στο Χαλέπι, κρατώντας αφίσες και πορτραίτα του Σύριου ηγέτη Μπασάρ Αλ-Ασάντ και τις σημαίες της χώρας. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα καταδικάζοντας την επιθετικότητα των ξένων δυνάμεων και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την παρουσία Αμερικανικών και Τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία. Οι πολίτες κάλεσαν για τον σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. Εκατοντάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χαλέπι συμμετείχαν επίσης στη δράση, φωνάζοντας «Φύγετε από τη Συρία».

Όπως ανέφερε προηγουμένως το μέτωπο ειδήσεων (News Front), ορισμένες περιοχές της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας βρίσκονται ακόμα υπό Αμερικανικό έλεγχο, και όσο η φυσιολογική ζωή βελτιώνεται σε άλλες επαρχίες, οι τρομοκράτες που υποστηρίζονται από την Ουάσιγκτον κάνουν λεηλασίες εδώ. Μια τέτοια κατάσταση επιτρέπει στις ΗΠΑ όχι μόνο να διατηρούν , αν και παράνομα, αλλά και να έχουν παρουσία στη Συρία. Στην κοιλάδα του Ευφράτη και στον Ευράτη οι ΗΠΑ και οι «χειραγωγημένοι» μαχητές τους ασχολούνται με την παράνομη παραγωγή πετρελαίου, η οποία στη συνέχεια εξάγεται στο εξωτερικό.

https://news-front.info

tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter