ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Μήνυση για αυτεπάγγελτη δίωξη του Τζωρτζ Σόρος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 14 Νοέ 2018 - 10:17
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121, Τ.Κ. 115 22
ΜΗΝΥΣΗ της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης ( omada.h.policing@gmail.com )

Κατά του Τζωρτζ Σόρος, του Tivadar και της Elizabeth , γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 στην Βουδαπέστη.

ΚΑΙ

Κατά πάντως άλλου υπευθύνου

Αξιότιμοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου , κ. Εισαγγελέα !!

Υπάρχει βαρεία και βάσιμος υπόνοια , προκύπτουσα από τα παρακάτω ότι ,ο κ Τζωρτζ Σόρος, τους Tivadar και της Elizabeth , γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 στην Βουδαπέστη ( πραγματικό όνομα György Schwartz ) , και τώρα κατέχον Ουγγαρική και Αμερικανική υπηκοότητα , πρόεδρος του ιδρύματος Soros Fund Management και του Ινστιτούτου Ανοιχτής Κοινωνίας , μειώνει συστηματικά , σταθερά και κερδοσκοπικά την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος , ήτοι .

Α- Υπονομεύει σταθερά την πολιτική γραμμή της χώρας στο μεταναστευτικό παρεμβαίνοντας και αλλοιώνοντας την επίσημη γραμμή της εκάστοτε Ελληνικής Κυβέρνησης , με αποτέλεσμα η διαχείριση του προβλήματος να έχει περιέλθει σε αδιέξοδο σε αυτό το θέμα .

Β- Επεμβαίνει στο ονοματολογικό – στην περίπτωση των ΣΚΟΠΙΩΝ , υπέρ των Σκοπίων – πράξη που μεταξύ άλλων συνιστά κατάφωρη παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995, αλλά και της Συνθήκης του Βουκουρεστίου του 1913 με την οποία αποκτήσαμε τη Μακεδονία μας.

Γ- Εμφανίζει το ελληνικό κράτος να δρα παράνομα έναντι τρίτων χωρών. Προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιήθηκαν “αποκαλύψεις” ότι η χώρα μας προβαίνει σε κακοδιαχείριση των κονδυλίων που της δίνονται για το Προσφυγικό.

Δ- Επηρεάζει την πολιτική που αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία της κυβέρνησης και η πλειοψηφία του κοινοβουλίου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα θέματα της μεταναστευτικής αλλά , και της εξωτερικής πολιτικής

Ε- Χρηματοδοτεί επαγγελματίες ταραξίες , που προκαλούν σταθερά και αδιάκοπα επεισόδια , θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την εσωτερική και εθνική ασφάλεια της χώρας

ΣΤ – Επηρεάζει την Πολιτικοοικονομική ζωή της χώρας χρηματοδοτώντας δημόσια πρόσωπα που με την σειρά τους δημιουργούν στην ελληνική κοινωνία μια συγκεκριμένη οπτική για πράγματα και καταστάσεις που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα :

Ως γνωστόν , η Κομισιόν μέσω του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) έχει εγκρίνει 393.000.000 ευρώ σε προγράμματα έκτακτης ανάγκης, από το 2015.

Από αυτά μόλις τα 194.000.000 ευρώ έχουν εγκριθεί για να δοθούν στην ελληνική κυβέρνηση, ενώ τα 197.000.000 ευρώ έχουν εγκριθεί για να δοθούν σε διεθνείς οργανισμούς, κι ακόμη λιγότερα έχουν εκταμιευθεί. Εκτός από τα έκτακτα, υπάρχουν και τα σταθερά προγράμματα, για τα οποία έχουν εγκριθεί 561.000.000 ευρώ για την περίοδο 2014-2020 εκ των οποίων , μόλις τα 153.000.000 έχουν εκταμιευτεί.

Χρήματα διαχειρίζεται και η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας (DG ECHO), η οποία όμως χρηματοδοτεί απευθείας μόνο διεθνείς οργανισμούς και ΜΚΟ. Αυτά τα χρήματα από το 2015 έχουν φτάσει τα 605.300.000 ευρώ.

Το καίριο ερώτημα εδώ είναι , η χρηματοδότηση των ΜΚΟ ( μεταξύ αυτών που ελέγχονται από τον Σόρος και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ) , ποιος τις ελέγχει ως προς την νομιμότητά τους και την δράση τους εντός της Ελληνικής επικράτειας ;

Πίσω από τη ΜΚΟ ERCI για παράδειγμα , 30 μέλη της οποίας ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους σε οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο που δρούσε τουλάχιστον από τα τέλη του 2015 στη Μυτιλήνη, με στόχο τη διευκόλυνση παράνομης εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα, βρίσκεται ο γνωστός «φιλάνθρωπος» Φρανκ Γκιούστρα, ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος.

Πολλά δημοσιεύματα, από την Ιταλία υποστηρίζουν ότι MKO που χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα του Σόρος εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου trafficking μεταναστών στην Ευρώπη.

Στη Ρωσία απαγορεύουν τη λειτουργία των ΜΚΟ του Soros και θεωρούνται «απειλή κατά της εθνικής τους ασφάλειας»

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Gorban ξεβρακώνοντας τη δράση του Soros τονίζοντας ότι χρηματοδοτεί επαγγελματίες ταραξίες να το παίξουν «αγανακτισμένοι» πολίτες.

Τη ΜΚΟ «Solidarity Now» «θυγατρική» του γνωστού φορέα «Open Society Foundations» μέσω της οποίας πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητές του πρόσφατα , έδιωξε η Ουγγαρία από το έδαφός της

Τι γίνεται όμως στην Ελλάδα , πως δικαιολογεί την δράση του ο ανωτέρω ;

Στην Ελλάδα … η λέξη Soros φαίνεται ότι προκαλεί κράμπα στις γλώσσες των πολιτικών και των δημοσιογράφων που όχι μόνο δεν τολμούν να μιλήσουν για τα δίκτυα που χρηματοδοτεί (Indymedia, OTPOR, CANVAS,JAVU , κλπ) αλλά θα έκαναν τα πάντα για να συνεργαστούν μαζί του .

Το Open Society Foundations, το ίδρυμά του, χρηματοδοτεί πλέον εκατοντάδες MKO, δημοσιογραφικά δίκτυα και ποικίλες δράσεις που διατυμπανίζουν τις καλές προθέσεις του ( έρευνα της δημοσιογράφου Μαρίας Παναγιώτου )

Είναι αλήθεια η φήμη ότι , τα συμφέροντα του Σόρος , « έφαγαν» τον κ. Κοτζιά ; ( βλέπε μήνυση που κατέθεσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών και τις κασέτες με τη συνέντευξή του στην Κρήτη που κατέθεσε στην Εισαγγελία πολιτικό κόμμα και περιλαμβάνει τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Σόρος

Αυτά και μόνο τα «πραγματικά περιστατικά » είναι αρκετά δεικτικά

Σε συνέντευξή του άλλωστε , στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού OPEN και στην Ελλη Στάη, ερωτηθείς ο Κ Κοτζιάς για το τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση του γνωστού υπουργικού συμβουλίου, επανέλαβε ότι ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων ότι , ο Σόρος έδωσε 50 εκατ. «για να αγοράσουμε ανθρώπους στα Σκόπια προκειμένου να κάνουμε τις πολιτικές μας δουλειές» .

Η δημόσια αυτή μαρτυρία ενός πρωτοκλασάτου υπουργού Ελληνικής Κυβέρνησης , είναι «εκκωφαντική » , όπως εκκωφαντική είναι και η σιωπή που επιβλήθηκε όπως φαίνεται , για το θέμα αυτό

Να προσθέσουμε εδώ ότι , επί υπουργίας του κ Κοτζιά αποκαλύφθηκαν δεκάδες παράνομες συμπράξεις του υπουργείου Εξωτερικών με ΜΚΟ, ενώ ο ίδιος ο φέρεται να αναζήτησε και να βρήκε 40 εκατομμύρια του ελληνικού δημοσίου παράνομα χρησιμοποιηθέντα, εκ των οποίων ήδη εντοπίστηκαν και επεστράφησαν στο ελληνικό δημόσιο τα 14 εκατομμύρια.

Έχει σχέση αυτό με τις ΜΚΟ του Σόρος και τη δράση του στην Ελλάδα ;

Το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος, Open Society Foundations, που φαίνεται να στηρίζει το μεταναστευτικό κύμα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, μόνο για το 2016 έδωσε χορηγίες στους παρακάτω φορείς στην Ελλάδα:

-Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έλαβε 224,581 δολάρια για ένα διάστημα 8 μηνών προκειμένου να κάνει ενέργειες για την φιλοξενία και την στήριξη προσφύγων.

-Το «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες» έλαβε 300.000 δολάρια προκειμένου για ένα διάστημα 20 μηνών να παρακολουθεί την διαδικασία ασύλου και την κατάσταση της υποδοχής στα σημεία εισόδου-εξόδου των μεταναστών.

-Το «Ελληνικό Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» εισέπραξε 394.514 δολάρια προκειμένου να παρέχει νομικές και άλλες ουσιαστικές πληροφορίες στους πρόσφυγες για μία περίοδο 20 μηνών.

-Το «Ελληνικό Φόρουμ για τους Πρόσφυγες» έλαβε 100.000 δολάρια προκειμένου μέσα σε 13 μήνες να αναπτύξει συστήματα όπου οι πρόσφυγες θα αλληλοβοηθούνται.

-Ο «Σύνδεσμος της Ουκρανικής Διασποράς στην Ελλάδα – Ουκρανική Ελληνική Σκέψη» έλαβε 24.927 δολάρια για την επικοινωνιακή στρατηγική του.

-Η ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens εισέπραξε χορηγία 54,996 δολαρίων για έναν χρόνο και το Κέντρο Δημοκρατίας και Επανασυμφιλίωσης για την Νοτιοανατολική Ευρώπη έλαβε 26.000 δολάρια για 11 μήνες.

-Το 2016 το «Ινστιτούτο Χρηματοπιστωτικής Σκέψης και Οικονομικής Έρευνας και Πολιτικής» στα Σκόπια έλαβε 99.641 δολάρια για τρία χρόνια.

-Η «Επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινη Δικαιώματα στην Δημοκρατίας της Μακεδονίας» πήρε 67.885 δολάρια για την βελτίωση της διαφύλαξης των δικαιωμάτων των μεταναστών και των αιτούντων άσυλων στην πΓΔΜ.

Σήμερα, η καθαρή κεφαλαιακή θέση του Soros ανέρχεται σε 23 δισεκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες , που και πως ξοδεύει τα χρήματά του , αλλά καμία το πως τα αποκτάει. Φήμες δε , τον θέλουν ως τον κυρίαρχο μάνατζερ διακίνησης ναρκωτικών στα Βαλκάνια . Δημόσια άλλωστε τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης, υποστηρίζοντας ότι οι τωρινοί νόμοι για τη μαριχουάνα κάνουν «ξεκάθαρα περισσότερο κακό παρά καλό» και κοστίζουν δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, σύμφωνα με άρθρο του, που δημοσιεύεται στη Wall Street Journal.

Η αμερικάνικη ιστοσελίδα Judicial Watch (Δικαστικό Παρατηρητήριο) από την άλλη , συγκέντρωσε 32 σελίδες με στοιχεία που τεκμηριώνουν πως η κυβέρνηση Ομπάμα έστειλε χρήματα των αμερικανών φορολογουμένων στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος με την σειρά του τα χρησιμοποίησε για τη χρηματοδότηση αριστερών πολιτικών δραστηριοτήτων στην Αλβανία, καθώς και τη συνεργασία με τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας για να πιέσει σε μια αμφιλεγόμενη δικαστική ‘μεταρρύθμιση’ την χώρα.

Oι απόψεις του Σόρος για την «ευρωπαϊκή» αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος , δεικτικές της επιχειρηματικότητάς του και της στόχευσής του , παρουσιάστηκαν εκτενώς σε δική του ιστοσελίδα( https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09?barrier=true,) και κατόπιν δημοσιεύθηκαν στη γερμανική εφημερίδα die Welt (“George Soros Plan für Europas Flüchtingskrise”, 2-10-2015 für )

Σύμφωνα με ορισμένες από αυτές, η Ευρώπη θα έπρεπε να δέχεται «ετησίως μέχρι και ένα εκατομμύριο πρόσφυγες» (εκ των πραγμάτων, ως επί το πλείστον νεαρούς μουσουλμάνους), όμως αυτό που για τον Σόρος αποτελεί conditio sine qua non για την επιτυχία του όλου προσφυγικού εγχειρήματός του είναι «οι πρόσφυγες να πηγαίνουν εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν και εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτοι».

Στην Ελλάδα , φαίνεται ότι αποκτά ολοένα και περισσότερος θαυμαστές

Εγκαινιάζοντας ( 2014 ) το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης του Solidarity Now στην Ελλάδα, στην οδό Λέοντος Σοφού 26 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είπε για τον Σόρος μεταξύ άλλων : «Δεν νομίζω ότι ο Σόρος πήρε ποτέ θέση υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδος. Η πολιτική του τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. Οι δράσεις που κάνει βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Επειδή ξέρω προσωπικά τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό»

Να θυμίσουμε ότι το 2013 , 90 τόνους πετρέλαιο προσέφερε σε σχολεία και ιδρύματα της Θεσσαλονίκης το ίδρυμά του, το Open Society Foundations (OSF) , χωρίς να υπάρχει ανάγκη γιαυτό . Την οποία χορηγία απεδέχθη ο δήμος Θεσσαλονίκης, μετά από εισήγηση του υπευθύνου αντιδημάρχου

Στην Αθήνα, χορηγεί το ίδιο χρονικό διάστημα 40 τόνους πετρέλαιο και ο δήμαρχος το δέχεται μετά χαράς. και ανακοινώνει ότι διαθέτει ένα εκατομμύριο δολάρια για να αγοραστεί πετρέλαιο και να δοθεί σε ιδιώτες και σε ιδρύματα σ’ ολόκληρη τη χώρα

Και η διείσδυση στην Ελληνική πραγματικότητα συνεχίζεται .

Τον Μάρτιο του 2017 η ΜΚΟ Solidarity Now, η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας και χρηματοδοτείται από το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος Open Society Foundations, παραδίδει αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από την οποία, θεωρητικά, διαπιστώνεται κακοδιαχείριση των κονδυλίων που δίνονται στη χώρα μας για το Προσφυγικό. Τούτο αποκάλυψε η ίδια η γενική διευθύντρια του Solidarity Now Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Ποια η επίπτωση αυτής της κίνησης στην πολιτική μας για το προσφυγικό ;

Να προσθέσουμε στο σημείο αυτό αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης που , μιλώντας στο ραδιόφωνο , είπε: « ο Σόρος δεν το έχει κρύψει ποτέ ούτε την φιλοσκοπιανή του διάθεση, ούτε ότι θέλει να ελέγξει μέσω του άφθονου χρήματος που ρέει από την τσέπη του -το οποίο δεν ξέρουμε και πώς το απέκτησε – και να προσπαθεί με διαφόρους τρόπους να επηρεάσει».

Ποια ήταν η επίδρασή του συνεπώς στην συμφωνία των Πρεσπών ; έχουν βάσει και σχέση τα δημοσιεύματα που είδαν το φως ότι 8 βουλευτές των ΣΚΟΠΙΩΝ χρηματίστηκαν για να αλλάξουν στρατόπεδο και να στηρίξουν τη γνωστή συμφωνία ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ( δημοσιογράφου Μαρίνας Νικολάκη ) ο ιδρυτής του ιδρύματος Open Society Foundation,Τζορτζ Σόρος, έχει αναλάβει και την «προστασία των μεταναστών» στην Ελλάδα που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα διαμονής με το δίκτυο Solidarity Now. Ταυτόχρονα, στις άμεσες προτεραιότητες είναι η χρηματοδότηση startup επιχειρήσεων και η εύρεση εργασίας στους άνεργους μετανάστες. Πηγάζει από κάποιον Ελληνικό νόμο αυτή η δυνατότητα που παρέχεται;

Κατόπιν αυτών , των ενδεικτικά αναφερομένων και όλων όσων θα προστεθούν .

ΖΗΤΟΥΜΕ

Την (αυτεπάγγελτα ) ποινική δίωξη όλων των ΜΚΟ που παρέχουν βοήθεια σε παράτυπους μετανάστες στην Ελλάδα ( κανένας θεσμός δεν επιτρέπεται να πλήξει «τη σύνθεση του πληθυσμού» της Ελλάδας και να λειτουργεί εκτός πρόβλεψης νόμου)

Την ποινική δίωξη όλων όσων λειτουργούν τις ανωτέρω ΜΚΟ και όλων όσων προωθούν την επιχειρηματικότητα του Σόρος στην Ελλάδα ( άρθρα 141 και 146 του Ποινικού Κώδικα, τα οποία εντάσσονται στο κεφάλαιο «περί προδοσίας της χώρας»)

Την ποινική δίωξη του Τζωρτζ Σόρος, τους Tivadar και της Elizabeth , γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 στην Βουδαπέστη , μέσω της Επίτροπου Δικαιοσύνης, Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και Ιθαγένεια της ΕΕ ( Ευρωπαϊκή επιτροπή ) και του δικτύου Ευρωπαϊκής δικαιοσύνης και δει , του Ευρωπαϊκού Δικαστικού Δικτύου (ΕΔΔ)

Τέθηκε η υπογραφή ενός εκάστου εξ ημών

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμήμα « ΔΙΚ.ΑΣΤΥ » Δικαστικής αστυνόμευσης )

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr