ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν.9

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 14 Νοέ 2016 - 18:41

“Θα γίνουν όλα με αστραπιαία βολή και θα θαυμάζετε τα έργα του Κυρίου σας”

Όταν κάποιος μιλήσει για τον Θεό πρέπει να πει μόνον ό, τι ακούει από Αυτόν (μέσω σύνδεσης άνωθεν) και ό, τι διαβάζει από την Αγίαν Γραφήν, χωρίς να προσθέσει ή να αφαιρέσει, ούτε τελείαν. Όταν, όμως, δεν ακούει ή δεν έχει διαβάσει, να μην βγάζει λέξιν, να κλείση το στόμα του, να κόψη την γλώσσαν του και να κόψη τα αυτιά του και να φύγη.

Ποιος σου δίνει «εσένα» την άδεια να πεις αυτά που δεν ακούς;

Έτσι, θα έλθουν οι ψευδοπροφήτες που θα σας διαλύσουν, εάν τους ακούσετε.

Ο Θεός, παιδιά μου, κατοικεί σε όποια ψυχή θέλει Εκείνος. Μιλά μέσω του στόματος ενός ανθρώπου, όταν Εκείνος ξέρει τον χρόνον, πότε.

Γνωρίζεις ποιος είσαι εσύ που έχεις όλην την άδεια να εκφράσης το Ευαγγέλιο, αλλά όταν δεν έχεις την θέλησιν να ακούσης, πως μπορείς να λαλήσης;

Παιδιά μου, μην παραμυθιάζεστε και παρασύρεστε από αυτούς που δεν έχουν καν γνώσιν περί Θεού, που λείπει η σοφία του Αγίου Πνεύματος από αυτούς και παραμένει επάνω τους μόνο μία διαστρεβλωμένη σοφία. Όταν δε, ακούτε τα σωστά άνωθεν τότε δοξάστε τον Θεό που σας τιμά! Διότι, υπερουράνιο στόμα τα αναγγέλλει αυτά.

Γι’ αυτό, παιδιά μου, προσέξτε την πλάνην!

Η πλάνη, δεν βγάζει κέρατα για να τα δείτε, αλλά γλώσσα φιδιού για να τα ακούτε. Η πλάνη δεν έχει όνομα. Ούτε οι πλανεμένοι θα έχουν όνομα. Δεν μιλώ για όνομα δικό τους, διότι αυτοί που πλανούν τους άλλους, φοράνε ένα και μοναδικό όνομα, που λέγεται «διαβόλου πράξις».

Αυτοί δε, που πλανώνται άθελά τους ή με την θέλησίν τους, δεν φορούν μεν το όνομα αυτό, αλλά η πλάνη καλύπτει τον νουν τους ως βρωμερό πέπλο. Γι’ αυτό, παιδιά μου, ακούστε μόνον την φωνή του Κυρίου σας, την φωνήν του Πατέρα, που την γνωρίζετε τόσο μα τόσο καλά. Και δείτε ως παράδειγμα, ότι ανήκετε σε μία οικογένεια και στέκεστε έξω από το σπίτι σας και δεν έχετε μπει μέσα ακόμα. Ακούτε δε από μέσα μία ανδρική φωνή. Μπορεί να είναι ο γείτονας; Θα μπερδεύατε αυτή την φωνή με την φωνή του Πατέρα;

Σήμερα, θα μιλήσω με ανοιχτό όνομα. Μην ακούσετε τους διαβόλους που θα περάσουν έξω από εσάς. Και μην τους φοβηθείτε. Αυτό, να το πείτε σε όλους. Είναι σάπιοι και κούφιοι από μέσα. Ακόμα και τα δόντια τους, είναι σάπια.

Γι’ αυτό, παιδιά μου αγαπημένα, σπλάχνα μου, ο Πατήρ κι εγώ, εγώ κι ο Πατήρ, εκλέγουμε τους δικούς μας, για να προστατέψουν τους άλλους δικούς μας.

Όπως εσείς προσέχετε τις άλλες ψυχές, έτσι κι εμείς, προστατεύουμε σας και όλο τον κόσμο.

Παιδιά μου και σπλάχνα μου, μην απογοητευθείτε, όταν κάτι θα σας λείπει κάποια στιγμή. Ούτε όταν αρρωσταίνετε. Εγώ γνωρίζω τον χρόνον, πότε πρέπει να σας απαλλάξω. Δεν σας έχω για χάσιμο!

Ό, τι κάνω εγώ, ο Κύριος σας, για εσάς, κάντε κι εσείς για όλους τους άλλους. Στο σώμα σας, έχετε δυο χέρια. Για να σηκώσετε ένα μεγάλο βάρος, χρησιμοποιείτε και τα δύο σας χέρια. Έτσι κάνει και ο Θεός μας εσάς. Για να σηκώσει όλο αυτό το βάρος των ημερών, αλλά και πάντοτε (χρησιμοποιεί) το ένα δικό Του «χέρι» και το άλλο, το δικό σας.

Σε συνεργασία πάντα αυτά, για να σηκωθεί το βάρος το βαρύ, που σας έριξαν τώρα τελευταία.

Ανέκαθεν, βέβαια, υπήρχε αυτό το βάρος, αυτή η συνεργασία, αλλά τώρα τελευταία είναι μεγαλύτερο.

Χτυπήστε νοερά παιδιά μου, το ένα χέρι πρώτα και μετά το άλλο και πείτε μου σε πιο χέρι θα πονέσετε πιο πολύ. Θα πονέσετε, βεβαίως, και στα δύο το ίδιο.

Έτσι πονώ κι εγώ, όταν εσείς χτυπάτε το χέρι σας. Έτσι είναι ο Θεός. Είναι εύσπλαχνος, με αγάπη, είναι ελεήμων και Δίκαιος των δικαίων.

Όταν εσείς κάνετε μία καλή πράξι, εγώ χαίρομαι για εσάς.

Διότι εγώ σας έμαθα ταπεινοφροσύνην και όχι εγωισμόν.

Για φαντασθείτε, παιδιά μου, θα ακουσθεί αυτό σκληρό, αλλά θα το πω, για φαντασθείτε να βγαίνω κάθε μέρα μπροστά σας και να σας λέω: Βλέπετε; Για εσάς εγώ σταυρώθηκα!

Πως θα νιώθατε, τότε, για τον Θεό σας εσείς; Που δεν έχω κάνει και το λέτε!

Ερωτώ εγώ τώρα: Πως νιώθω εγώ για εσάς, όταν εσείς είσθε εγωιστές; Βάλτε τα κάτω και σκεφθείτε για όλα, πριν πράξετε.

Γι’ αυτό θλίβομαι. Κάθε ημέρα, πολλοί από εσάς, μου δημιουργούν αβάσταχτο πόνο. Κι αυτοί που μιλούν για τον Θεό, χωρίς η γλώσσα τους να πηγαίνει στο νου πρώτα.

Παιδιά μου, όταν το στόμα σας ή η γλώσσα σας δεν μπορεί να πει αυτά που άκουσε, όταν μίλησε ο Θεός για εσάς αιωνίως, διαβάστε τα, χωνέψτε τα, πείτε τα και θα δείτε πως θα λάμψει πραγματικά το φως το αληθινό στο μυαλό σας. Εγώ θα έρχομαι να σας τα εξηγώ.

Υπάρχουν, όμως, πολλές περιπτώσεις που, δυστυχώς, τον νουν σας τον κλείνετε στο συρτάρι και διαβάζετε μόνον με τη γλώσσα και τα λέτε μόνον με τη γλώσσα. Δηλαδή, επιπόλαια. Και να μην αναρωτιέστε, αν κάποιος απλός άνθρωπος, σας μιλά με Θεού γνώση και δεν θα ακούσετε αυτά από κάποιον ενδυματοφόρον (ρασοφόρον). Και μην πείτε, αυτά δεν τα είπε ο πατήρ ο τάδε, πως μπόρεσε να τα πει, π.χ. η Παρασκευή; Γιατί δεν ρωτήσατε ποτέ, ποιος τα είπε στην Παρασκευή αυτά;

Η επιστήμη η δική σας, περπατά μόνο στη γη. Η επιστήμη του Θεού, όμως, πηγάζει μόνον από τον Ουρανό. Γι’ αυτό, παιδιά μου, όταν θα ακούσετε ανθρώπους που θα σας αμφισβητήσουν πολύ τώρα τελευταία, μην τους ακούτε, αλλά ούτε κακία μην κρατάτε. Θα έλθει η ώρα, που οι ίδιοι θα έλθουν και θα σας ρωτήσουν για εμένα.

Ομιλήσατε πριν για τα γεγονότα. Τι θέλετε; Να έλθω κάτω να βάλω την σφραγίδα ή να σας την πω; Όλα θα γίνουν στον χρόνο τους και με επιθυμία

Θεού. Εσείς, βαδίστε στον χρόνο που έχετε, για να κάνετε το έργο του Κυρίου σας. Τον άλλον χρόνο, τον χρόνο δηλαδή του Θεού, αφήστε τον στον Θεό.

Αυτά που έχω να σας πω και αυτά που ακούω από τον Πατέρα μου και λέγω, θα γίνουν επτασφράγιστα!!!! Αυτά όλα που σας είπα λίγο πιο πριν, περικλείονται μόνον σε μία φράση:

ΕΣΤΙ ΘΕΟΣ!

Ευχάριστος είμαι εγώ, ουδέν, ποτέ κακία μέσα μου. Μεν ευχάριστος, μεν εύσπλαχνος, μεν σοβαρός, αλλά και χαμογελαστός. Σας το είπα πάλιν, ότι όταν θέλετε να κρικικάρετε κάποιον, αλλά δεν θέλετε να τον βάλετε με την πλάτη στον τοίχο., όμως για να καταλάβει αυτά που θα του πείτε, θα του τα πείτε με βροντές, ή μέσω χιούμορ θα του πετάξετε τα βέλη που χρειάζεται; Την απάντησιν την αφήνω σε εσάς. Αμήν!

Μοναχός Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος.

Δείτε επίσης όλα τα άρθρα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος:

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter