ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΜΟΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν.8. Επίκειται διωγμός των Μοναχών του Αγίου Όρους

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 4 Νοέ 2016 - 18:05

“ Επίκειται διωγμός των Μοναχών του Αγίου Όρους…” Μοναχός: Μέσα στο περιβόλι της Παναγίας θα βγάλουν “μαχαίρια” !!!

Θα δείτε σύντομα, ότι μέσα στο περιβόλι της Μητέρας μου, θα βγάλουν μαχαίρια. Δεν θα συμφωνήσουν σε πολλά και θα γίνουν οι 14 Μονές σε πολλά κομμάτια! Και θα δείτε εκεί αδελφό εναντίον αδελφού και πατέρα εναντίον πατρός. Πήρανε μεγάλη ευθύνη στην πλάτη τους με το να καταπατήσουν τον νόμο αυτού του περιβολιού!

(Έχει υπογραφεί στο Παγκόσμιο συμβούλιο των Εκκλησιών, η άρση του αβάτου του Αγίου Όρους με την υπογραφή Ορθοδόξων Αρχιερέων).

Σε αυτό το περιβόλι θα πέση μεγάλη πείνα και δεν εννοώ σωματική.

Τους πραγματικούς δικούς μου, θα τους πετάξουν στον δρόμο.

Ως ζητιάνοι θα περιφέρονται για ένα κομμάτι ψωμί που με μεγάλη λύσσα θα τους το δώσουν. Θα τους περιγελάσουν και θα τους καθαιρέσουν από την Ιεροσύνη τους.

Θα ακούσουν οι δικοί μου τα πλέον χειρότερα λόγια που δεν τα αντέχει η ψυχή! Ότι δηλαδή πήγαν εκεί για να φάνε! Και άλλα πολλά άσχημα θα τους πουν, γιατί “ξένο φλουρί” θα πέση ανάμεσά τους.

Και όταν εκεί μέσα κάποιοι θα τρώνε με χρυσό κουτάλι, οι άλλοι, οι δικοί μου, μέσα στο δάκρυ το δικό μου θα βουτήξουν τον άρτο, για να τον φάνε!

-Πολύ σύντομα θα ακούσετε, ότι πρέπει να έχουν και σύνδεση με τον έξω κόσμο και αυτοί και δεν πειράζει να έχουν και μια τηλεόραση. Και άλλα πολλά θα ακούσετε!

Όμως με θρίαμβο, όταν εγώ έλθω να κατοικήσω εκεί, θα έλθουν οι δικοί μου και θα ψέλνουν Ουράνιους Ύμνους μαζί μου.

-Βεβαίως, δεν είναι όλοι οι μοναχοί το ίδιο. Εγώ τους έχω ξεχωρίσει από πριν, γιατί αυτή την εντολή ψυχής έχουν από Εμένα.

-Αυτά ήθελα να τα προσθέσω, ώστε να μην εκπλαγείτε, όταν θα τα ακούσετε.

-Χτίστε γερά θεμέλια της Εκκλησίας παιδιά μου. Το υλικό αυτών των θεμελίων να αποτελείται από αίμα και ψυχή! Το αίμα το δικό μου μέσα στο αίμα σας να είναι και η ψυχή μου μέσα στην δική σας ψυχή. Έτσι γίνονται γερές οι βάσεις.

Τότε κανείς δεν θα μπορή να πλησιάση για να χαλάση αυτά τα θεμέλια.

-Για την νέα Διαθήκη. Σας αποκαλύπτω, λοιπόν, ότι θα είναι η Καινή Διαθήκη των Καθολικών, αλλά φτιαγμένη εκ νέου στα δικά τους μέτρα, όπως αυτοί θα θέλουν να την παρουσιάσουν.

-Και θα αλλάξουν ακόμα και την Θεία Λειτουργία.

Θα τα παραποιήσουν όλα. Θα πάρουν ένα καθαρό πράγμα και 10 βρώμικα. Το ένα καθαρό θα το πάρουν από την Καινή Διαθήκη, που είναι καθαρή όπως τα κρύσταλλα και τα 10 (δέκα) θα τα πάρουν από τους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι θα αποφασίσουν και θα διαμορφώσουν τη νέα θρησκεία.

Επί κεφαλής αυτών των παγκοσμιοποιητών θα είναι ο Πάπας και αυτό το δήθεν “Ευαγγέλιο” που θα ονομάσουν Βίβλο, θα πουν ότι το βρήκαν με την άδεια αυτού του “καλού ποιμένος” του Πάπα, στα άδυτα του Βατικανού, που το είχαν δήθεν κρύψει οι προηγούμενοι.

Αυτά θα τα παρουσιάσουν θεαματικά και ο κόσμος θα τα πιστέψη.

Και θα τα βάλουν εναντίον των “ασεβών κληρικών” επειδή αυτοί έκρυψαν την “αλήθεια”.

-Ο Θεός δεν θα ονομάζεται πλέον παντοκράτωρ, αλλά θεός της ελεημοσύνης, της γνώσεως και της σοφίας.

Για αγάπη θα μιλήσουν πολύ λίγο, γιατί δεν την θέλουν αυτήν την λέξη και το νόημα της!

-Δεν θα μιλήσουν για Θεό Παντοκράτορα, αλλά για έναν θεό πολύ ισχυρό πάνω στη γη. Θα εννοούν δήθεν Εμένα, αλλά θα μνημονεύουν κάποιον άλλον θεό, τον δικό τους.

-Ο Ισχυρός Θεός επάνω στην γη, λέγεται: Αγία Τριάς! Ο Ουράνιος Πατήρ, ο Ιησούς Χριστός και το Άγιον Πνεύμα! Έχει όνομα ο Ισχυρός Θεός και είναι συγκεκριμένος! Δεν λέγεται αορίστως “ένας ισχυρός Θεός”. Δεν υπάρχει όνομα γι’ αυτόν;

-Η Βίβλος αυτή η δική τους θα βγη με εικόνες ωραίες, αλλά όχι βυζαντινές! Θα μιλάη και για αγίους, για πρόσωπα όμως άγνωστα σε εσάς.

-Θα δείτε το πρόσωπο του “δήθεν ουράνιου πατέρα” αλλά μόνο για Ουράνιο Πατέρα δεν θα μιλάνε. Το πρόσωπο αυτό δεν θα το αναγνωρίσετε. Θα προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια που κυριαρχεί στην γη. Θα είναι το πρόσωπο που γέννησε τον Πάπα.

-Αυτός ο θεός δεν κρατάει την γη στα χέρια του, αλλά θα έχει τα πόδια του πάνω στην γη.

-Στο δεξί του χέρι θα κρατάει σκήπτρο και στο αριστερό ένα αρνί.

Αυτές τις εικόνες που θα δείτε στην “Βίβλο” θα ομοιάζουν με τις εικόνες του Ουράνιου Πατέρα, αλλά μόνος εκείνος δεν θα είναι!

Μην πλανηθείτε. Βλέπετε, ότι στην Αγία Τριάδα, το τριαδικό σύμβολο, το τρίγωνο, είναι πάνω από το κεφάλι. Στις εικόνες που θα σας δείξουν, θα δείτε ότι θα είναι στο στήθος ή σε άλλες στο μέτωπο.

Όλα αυτά θα τα δείξουν με ένα μεγαλειώδη τρόπο, που οι ευσεβείς θα χάσουν τα λογικά τους και οι ασεβείς θα πλανηθούν και μ’ αυτήν την βίβλο θα “κοιμηθούν”.

Αυτές είναι λεπτομέρειες που θα τις δείτε αργότερα. Τέτοιες εικόνες, όμως, θα δείτε δειλά – δειλά να έρχονται και από τα χέρια των πιστών.

-Αυτά που σας είπα παραπάνω και άλλα πολλά, να μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα γίνουν και ότι θα τα δείτε. Είναι η γενιά σας, που θα τα δη όλα, η γενιά σας που θα κριθή και θα θυσιασθή για την πίστη της.

Μοναχός Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος.

Δείτε επίσης όλα τα άρθρα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος:

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.1

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.2

Η Αξία της Προφητείας, Γιατί πολεμείται. Φοβερά τα δεινά που έρχονται

Μήνυμα του Μοναχού Βορ. Δυτικής Ελλάδος για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ανοιχτή επιστολή του Μοναχού Βορ. Δυτικής Ελλάδος προς τους 19 Ηγουμένους του Αγίου Όρους

Ουράνια μηνύματα για τα επερχόμενα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.3

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.4

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.5

Ουράνια μηνύματα για τα επερχόμενα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.6

Η καλή ανυπακοή των Μοναχών στην προδοσία των Οικουμενιστών ρασοφόρων. Από τον Μοναχό Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος και Κυρίλλου Μοναχού Κατουνακιώτου

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.7

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter