ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.31 – Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 6 Απρ 2019 - 20:51

Είπε ο Κύριος: Ο ταπεινός άνθρωπος, είναι όπως ένα γερό πλοιάριο που αντέχει στις φουρτούνες, επειδή ο καπετάνιος του είναι σοφός και άξιος. Διότι μέσα στην ψυχή του ταπεινού ανθρώπου, κατοικεί και βασιλεύει ο Θεός Πατέρας, ο Λόγος Του, η ευλογία Του, η ελεημοσύνη Του και η αγάπη Του.

Ταπεινοί να είσθε, γιατί η ταπείνωση είναι σοφία. Η ταπείνωση είναι αγάπη και θέληση, για να κατοικήσει ο Λόγος και το φρόνημα του Θεού, η φλόγα της πίστεως, τα μάτια που αναγνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός Κύριος σας και ποιος σας ευσπλαχνίζεται.

Αφεθείτε σε Εμένα. Αφήστε τις αμαρτίες σας και Εγώ θα τις μετατρέψω σε μετάνοια και ταπείνωση και εσείς αυτά σε αγάπη!

Όταν σας λένε μπράβο, όταν σας επαινούν για κάτι που φθάσατε, εσείς ταπεινωθείτε πιο πολύ, διότι εκείνη την ώρα, η σοφία και ο ουράνιος λόγος βασιλεύει μέσα σας.

Βάλτε παιδιά μου, αδέρφια μου, τον εαυτό σας σαν τον πλέον κατώτερο μαθητή της τάξεως στο σχολείο. Διότι τότε θα έχετε την δίψα και την δύναμη να φθάσετε τους άλλους και να τους περάσετε. Και πάλι με ταπεινότητα να είστε γιατί και πάλι δεν θα τα έχετε μάθει όλα.

Από τα αυτιά της ψυχής σας, να μην σας ξεφύγει, ούτε ένα χιλιοστό του μικρογραμμαρίου, από τον Λόγο και την μαθητεία του Ουρανίου Πατέρα και Εμού!

Μάθετε να ζείτε παιδιά μου με αγάπη και ταπεινότητα και να έχετε ελεημοσύνη, διότι ανάβει στα σπλάχνα της ψυχής σας τέτοια φλόγα, την φλόγα της πίστεως και της τιμιότητας επειδή τίμιος είναι και ο σταυρός που φοράτε, επειδή επίσης τίμιος και

εύσπλαχνος είμαι και Εγώ, που ανέβηκα εκεί πάνω (στον σταυρό) για εσάς. Για τις αμαρτίες και τον εγωισμό σας.

Βγάλτε και πετάξτε τον εγωϊσμό σας, όπως ένας καλός ιατρός βγάζει κάτι σάπιο από το σώμα σας, έναν κακοήθη όγκο και εσείς μετά θα ιαθείτε!

Έτσι και ο εγωϊσμός, είναι κακοήθης όγκος, που σας πιάνει την ανάσα και χάνεται τα λογικά σας. Τότε η πόρτα της αμαρτίας ανοίγει και μπαίνετε μέσα χωρίς να το καταλαβαίνετε. Διότι ο όγκος αυτός, δεν σας αφήνει να βλέπετε μπροστά σας. Αυτήν την κακοήθεια, την διώχνει μόνο η ταπείνωση, η μετάνοια, η εξομολόγηση και η πίστη.

Ζήστε με Εμένα! Καθήστε στο πλάι μου και μην φοβηθείτε! Είμαι καλός Στρατηγός και γνωρίζω να σας οδηγήσω, για να σας προστατεύσω.

Ακολουθείστε βήμα – βήμα τον Λόγο του Ουρανίου Πατέρα, γιατί είναι ο ΘΕΟΣ!

Κοιμηθείτε το βράδυ με τον Λόγο μου στο στόμα σας, με την προσευχή και θα σας ξυπνήσω το πρωί με την ανάσα Μου.

Να μην φοβηθείτε γι΄αυτά που θα σας λένε και να μην τρομάζετε από αυτά που θα βλέπετε. Τα μάτια σας να τα έχετε στραμμένα σε Εμένα που σταυρώθηκα για εσάς. Δεν σας εγκατέλειψα τότε με τόσα που πέρασα, πως θα σας εγκαταλείψω τώρα;

Δεθείτε με Εμένα, ώστε να γίνουμε ένα σώμα και μαζί να ανέβουμε στον Γολγοθά και μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι και πάλι!

Ο Ουράνιος Πατέρας, δεν θα σας εγκαταλείψει. Όλοι μαζί προσευχηθείτε με λόγια πίστεως, με λόγια ψυχής. Παραδώστε παιδιά μου, το πνεύμα σας, τις ψυχές σας, τις καρδιές σας και

το σώμα σας στον Πατέρα και σε Εμένα, για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα ο Γολγοθάς, γιατί ήδη τελειώνει (στην Ελλάδα).

Προσευχηθείτε Σώμα και Αίμα μου, γιατί τελειώνουν σύντομα τα βάσανα. Δεν είστε ορφανοί! Έχετε τον Πατέρα, αλλά δεν μείνατε ούτε από μητέρα! Παρακαλέστε την και γνωρίζει εκείνη πως θα σας βοηθήσει. Τι άλλο περιμένετε;

Ταπεινωθείτε, μετανοήστε, εξομολογηθείτε και προσευχηθείτε.

Λάβετε και φάγετε το Σώμα και το Αίμα μου. Και Εγώ ξέρω να σας αναγνωρίσω, ως σώμα και ψυχή Μου.

OYΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.19 – ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΝ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗ ΕΜΗ

ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr