ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ουφολόγος λέει πως βρήκε εξωγήινη πυραμίδα και τούνελ στον πλανήτη Άρη – Βίντεο

ΚΛΟΙΟΣ. - 4 Απρ 2020 - 17:38
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ψάχνοντας τις φωτογραφίες της NASA από τον πλανήτη Άρη, ο ουφολόγος Σκοτ Γουόρινγκ εντόπισε κάτι που όπως ισχυρίζεται δεν πρόκειται για φυσικό σχηματισμό, αλλά, πιθανότατα, για εξωγήινες κατασκευές στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.

Το πρώτο από τα ευρήματα του ουφολόγου μοιάζει με μακρύ κυλινδρικό σχήμα σαν τούνελ ή σιλό, τοποθετημένο στην άκρη ενός κρατήρα. Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ πρόκειται για ένα «μακρύ ψηλό κτίριο», με μήκος περί τα 10 χλμ.Στα δεξιά του υπάρχει ένα ακόμη αντικείμενο, που σύμφωνα με τον λάτρη των εξωγήινων και των θεωριών συνομωσίας πρόκειται για μια ορθογώνια κατασκευή μήκους περί τα 5 χλμ και φάρδους περί τα 4 χλμ. Στο μέσο της υπάρχει, μια οβάλ τρύπα, που σύμφωνα με τον Γουόρινγκ πρόκειται για πύλη.

«Αυτή η πύλη είναι αρκετά μεγάλη για σκάφη να εισέρχονται και να εξέρχονται», εξηγεί ο κυνηγός UFO. «Όμως, αυτό που μοιάζει με πόρτα ίσως είναι ένα χρωματισμένο παράθυρο για την πόλη που πιθανόν να υπάρχει μέσα στην πυραμίδα».

«Αυτό στα σίγουρα δεν είναι φυσικό», προσθέτει ο Γουόρινγκ. «Δεν μοιάζει με μια φυσική βουνοπλαγιά. Υπάρχει μια τεράστια πύλη στη μια πλευρά και μπορείς να δεις τη σκοτεινιά μέσα», αναφέρει.

«Είναι ορθάνοιχτη ή ίσως διαθέτει ένα χρωματισμένο, διαφανές κάλυμμα. Είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά, αλλά είναι στα σίγουρα ένα άνοιγμα», τονίζει ο Γουόρινγκ.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…