ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Α.Υ – ΕΚΤΑΚΤΟ : Εκκινεί το σχέδιο ( Α.V -5 ) ύψιστης προφύλαξης από την έξαρση του νέου κορονοϊού . Όσοι «πιστοί», ακολουθήστε.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 30 Μαρ 2020 - 19:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αιτιολογία :
‘Όταν περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί μια κατάσταση που συνεχώς συσσωρεύει αρνητικά δεδομένα , σημαίνει ότι στην καλύτερη , πειραματίζεσε.

Φάση 1η . Προετοιμασία .

*Μεταβείτε άμεσα στα « καταφύγια » ( Α ) – που έχετε ενταχθεί – της περιοχής σας για επισκόπηση της διαδρομής και αναφέρεται έναρξη του 15ημέρου .Επιστρέψετε στις οικίες σας .*Επιβεβαιώστε ότι η διαδρομή που επιλέξατε τηρεί τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις σελίδες 27-31 των οδηγιών .*Για τις επόμενες 15 ημέρες θα τηρήσετε τα μέτρα προστασίας που σας έχουν κοινοποιηθεί για να σας επιτραπεί η είσοδος αργότερα.*Ανοίξτε το «σύστημα εποπτείας » . Επισημαίνεται ότι εάν παραμείνει κλειστό για 7 συνεχόμενες ώρες θα διαγράφεστε αυτομάτως από τη λίστα , εκτός εάν ακολουθήσετε αμέσως τη διαδικασία που περιγράφεται στο Στ μέρος των οδηγιών .*Αναφέρετε τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τις συνθήκες παραμονής στα «καταφύγια » ( Α ) και τον τρόπο μετάβασής σας.* Η αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας σας ( εάν απαιτείται ) μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της σελίδας www.aade.gr (Μεταβολές Μητρώου)

Προς τους διαχειριστές .

*«Κλειδώστε» τους χώρους ευθύνης σας την ημερομηνία και ώρα που σας έχει κοινοποιηθεί και «ανοίξτε την εποπτεία » που σας έχει ανατεθεί .*Εφαρμόστε τ ανωτέρω «ενώπιον» του επόπτη που υπάγεστε .

Τ ανωτέρω αφορούν τα πιστοποιημένα μέλη του δικτύου μας και παρατίθενται γι όσους θέλουν να οργανώσουν μια παρόμοια κίνηση . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ όμως να περικλείνεται από το πλαίσιο προστασίας που έχει τεθεί από την πολιτεία και δει , από τον ΕΟΔΥ .

Ως προς αυτό , σας προτείνουμε τα εξής :

-Μπείτε μόνοι σας σε καραντίνα 5 ημερών προκειμένου να αποδειχτεί ότι δεν έχετε προσβληθεί από τη νόσο του COVID-19 .Είναι σαν , να έχεις κάνει το τέστ . Ισχύει και για οικογένεια

-Καλέστε το 1135 την 6η ημέρα και αναφέρετε σε ποια περιοχή βρίσκεστε κι ότι ολοκληρώσατε εθελοντικά 5ήμερη καραντίνα . Θα σας ρωτήσουν εάν είχατε συμπτώματα . Απαντήστε ότι «έκανα το τέστ του χρόνου » Κρατήστε το όνομα του/της ανταποκρίτριας , ώρα και ημερομηνία κλήσης .

-Καταγράψτε σε μια λευκή κόλλα χαρτιού , όλα όσα σας παρακινούν να εξέλθετε της οικίας σας και δεν ανήκουν στους λόγους εξόδου για την ικανοποίηση πρώτων αναγκών .

-Αναπροσαρμόστε το πρόγραμμά σας ώστε , να μην χρειαστεί να ξαναβάλετε τον εαυτό σας σε 5ημερη καραντίνα προκειμένου να αποδειχτεί ότι δεν έχετε τη νόσο του COVID-19

Πράξτε τ ανωτέρω με τη σειρά που παρατέθηκαν.

Ακολουθεί η Φάση 2η . Ορισμός πλαισίου κινήσεων

Σημ . Παρακολουθείτε τα sites και τα λοιπά ΜΜΕ που έχουν αναρτήσει το παρόν , για να δείτε τη συνέχεια .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υπεύθυνος σχεδίου Αntidote to the virus )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…