ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο διορατικός Krzysztof Jaczkowski υπόσχεται εκκένωση, μόλυνση και καραντίνα.

ΚΛΟΙΟΣ. - 3 Δεκ 2021 - 9:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου του 2021, διάφορα πολύ σοβαρά προβλήματα στον κόσμο έχουν σταδιακά αναδυθεί και διαμορφωθεί σε ένα γενικό μοτίβο, καθένα από τα οποία προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους παρατηρητές που παρακολουθούν αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Ωστόσο, για όσους προσπαθούν να δουν και να αναλύσουν τα πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει επίσης ένα είδος “προβληματικού αθροίσματος” που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό.

Το πρώτο θέμα είναι η κατάσταση στη La Palma, η οποία εξακολουθεί να είναι λίγο πολύ σταθερή, αλλά έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάποιου είδους επική καταστροφή που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο. Το δεύτερο ζήτημα είναι τα δύο προφανή σημεία ανάφλεξης: Ουκρανία/Ρωσία και Ταϊβάν/ΠΚΚ. Το τρίτο είναι το Ιράν, οι διαπραγματεύσεις με το οποίο, όπως αναμενόταν, βρίσκονται σε αδιέξοδο και το οποίο πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, η είδηση των οποίων μπορεί να ενθαρρύνει τους μουλάδες και να ενθαρρύνει κάποια τρελή δράση. Επόμενο στη λίστα είναι ένα νέο στέλεχος του “omicron” που θα μπορούσε να ξεχυθεί στο άγνωστο.

Φυσικά, σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί ασχολούνται με το ερώτημα – πού θα πάει πρώτα, ή μήπως θα πάει παντού ταυτόχρονα; Και σε αυτή την κατάσταση, η νέα πρόβλεψη του γνωστού Πολωνού μάντη κ. Krzysztof Jackowski φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ο οποίος λέει ότι το θέμα του Namba wan θα είναι πιθανότατα μια πανδημία για την ώρα. Ή κάποιο είδος μόλυνσης ορισμένων περιοχών. Για την ανάλυσή του ο Krzysztof χρησιμοποίησε φωτογραφίες των ανώτατων ηγετών της Πολωνίας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας, καθώς και μια φωτογραφία του Πολωνού υπουργού Άμυνας. Λοιπόν.

..Έχω την εντύπωση ότι κάτι απροσδόκητο και ξαφνικό θα συμβεί στην πανούκλα. Βλέπω μεγάλες πόλεις που θα είναι κλειστές με κάποιο τρόπο, ώστε κανείς να μην μπορεί να μπει και κανείς να φύγει από αυτές. Έχω εδώ και καιρό τρομοκρατηθεί από αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά αυτό που έρχεται θα είναι ένα είδος χάους με γενική φυγή και κραυγές “σώστε τον εαυτό σας όποιος μπορεί”.

Στη συνέχεια, ο κ. Krzysztof διαγράφει διαδοχικά κάποιες πληροφορίες από τις φωτογραφίες που παίρνει.

Φωτογραφία από τον Πολωνό υπουργό Άμυνας: Έχει στο μυαλό του περίπου τρεις μεραρχίες τις οποίες έχει διαταχθεί να αναπτύξει στα ανατολικά σύνορα. Τα τμήματα αυτά δεν βρίσκονται κοντά στα σύνορα, αλλά είναι κάπως απομακρυσμένα και διασκορπισμένα. Ανησυχεί επίσης για την κατεύθυνση προς το Καλίνινγκραντ.

Φωτογραφία του Πολωνού πρωθυπουργού: Οι σκέψεις του είναι η ασφάλεια, τα έγγραφα, η εκκένωση . Δεν ξέρω αν είναι κάποιου είδους μεταφορά, αλλά η εκκένωση είναι η κύρια λέξη. Κάποιου είδους εκκένωση και έγγραφα.

Φωτογραφία του Ρώσου Προέδρου: Σκέφτεται να κάνει κάποια αποκάλυψη και το χαρακτηρίζει πρόκληση.

Φωτογραφία του Προέδρου των ΗΠΑ: Σκέφτεται την αποκατάσταση (επιστροφή των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και υλικές αποζημιώσεις) σε δύο ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής. Η Αμερική και άλλα κράτη θα υποσχεθούν στις δύο αυτές χώρες ότι θα ακολουθήσουν το σχέδιο του τάδε και ότι όλα θα πάνε καλά. Μετά από αυτό, οι δύο αυτές χώρες θα είναι στα χέρια των ΗΠΑ, όπως ήταν, και οι ΗΠΑ δεν θα ακολουθήσουν το σχέδιό τους.

Τότε θα τεθεί το ζήτημα της ασφάλειας ορισμένων αεροπορικών διαδρόμων, και οι ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια αυτή.

Στη συνέχεια, ο κ. Jatskowski προχώρησε στην επισήμανση λεπτομερειών σχετικά με αυτό για το οποίο είχε προειδοποιήσει νωρίτερα, δηλαδή την πιθανότητα κάποιου είδους παγκόσμιας σύγκρουσης, η οποία στη συνέχεια θα πυροδοτούσε μια πυρκαγιά. Η σύγκρουση, είπε, θα είναι μεταξύ μικρών κρατών που δεν έχουν κοινά σύνορα. Και μόλις ξεκινήσει εκεί, θα γίνει παντού και όλοι θα θυμηθούν αμέσως τα μακροχρόνια προβλήματά τους και τα παλιά τους παράπονα.

Θα υπάρξει μια δύσκολη κατάσταση στην Πολωνία, ίσως και σε όλη την Ευρώπη, όπου θα αγωνιστούν ενάντια σε κάποιο είδος ρύπανσης. Αλλά στην πραγματικότητα δεν θα υπάρχει ρύπανση και θα είναι μια φαντασία. Προφανώς, θα υπάρξουν αποκλεισμοί και εκκενώσεις, αλλά ποια είναι η φύση αυτής της μόλυνσης και αν θα πρόκειται για κάποιου είδους πανδημία, ο κ. Τζακόφσκι δεν γνωρίζει ακόμη.

Έτσι, από τη μία πλευρά, ο διάσημος Πολωνός προφήτης δεν προβλέπει κάτι ιδιαίτερα καλό, αλλά από την άλλη πλευρά, τα χειρότερα δεν είναι ακόμη στον ορίζοντα. Δηλαδή, η Πάλμα δεν θα εκραγεί τον επόμενο μήνα και ένας πυρηνικός πόλεμος είναι απίθανο να συμβεί πριν από το νέο έτος, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…