ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΕΛΛΗΝ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 19 Ιαν 2020 - 12:55

Πολύ ωφέλεια αποκόμισα από τον ζήλο των προφητών, στην π. Διαθήκη, όπου μπροστά στο θέλημα του θεού δεν υπολόγιζαν τον θάνατο. Όλους σχεδόν αυτούς τους σκότωσαν οι Εβραίοι! 

Η γραφή που χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι, από τότε που ζούσαν στην περιοχή του Ιράκ, ήταν η Αραμαϊκή και μόλις τον πρώτον αιώνα μ.Χ. απέκτησαν την καθαρά τετραγωνική εβραϊκή γραφή. Η π. Διαθήκη επομένως ή καλύτερα τα βιβλία της, δημιουργήθηκαν μέσα σε 1600 περίπου χρόνια, όπως δέχεται η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα. 

Υπόψιν, ότι δεν υπήρχε, ένα συγκεκριμένο βιβλίο που είχε την διαθήκη του Θεού με τους ανθρώπους, αυτό δεν ισχύει. 

Οι Εβραίοι δέχονται 39 βιβλία, όπως είχε οριστεί και επί Θεοδοσίου, οι Ορθόδοξοι 49 και οι Καθολικοί 46. Ποιος έχει δίκιο; 

Περί το 250 π.Χ., επί της δυναστείας των Ελλήνων Πτολεμαίων, που κυβερνούσε από την Αίγυπτο την ευρύτερη περιοχή, δόθηκε εντολή, να μεταφραστούν τα βιβλία της π. Διαθήκης, (τα οποία οι ίδιοι οι ραβίνοι μάζεψαν, και έστησαν) από τα εβραϊκά στα Ελληνικά για να μπορούν να τα διαβάζουν οι Εβραίοι της Μεσογείου που ήταν …. Ελληνόφωνοι (έτσι λένε) 

Εδώ έχουμε δύο πολύ περίεργα γεγονότα. Αφού η εβραϊκή γραφή βγήκε 100 περίπου χρόνια μετά τον Χριστό, πως γράφτηκαν τα βιβλία στα εβραϊκά μέχρι το 250 π.Χ., ώστε να μεταφραστούν από τα…. εβραϊκά στα ελληνικά; Άρα μεταφράστηκαν από τα αραμαϊκά το πιο πιθανόν, στα ελληνικά! 

Μήπως όμως δεν μεταφράστηκαν, αλλά απλά υπαγορεύθηκαν από τους 72 ραβίνους που όρισε ο αρχιραβίνος Ελεάζαρ; Και ένα μεγάλο ερώτημα. Πως γίνεται οι Εβραίοι να μην μιλούσαν εβραϊκά σε όλη τη Μεσόγειο και να χρειάζονται την π. Διαθήκη στα ελληνικά; 

Αυτό που πανικοβάλει τους εξουσιαστές του ψεύτικου κόσμου που ζούμε, είναι να μην μάθουμε ποιος τον κατευθύνει. 

Απλά κάποιοι προσχεδίασαν την εξαφάνιση των όρων ΕΛΟΧΙΜ και ΝΕΦΕΛΙΜ από τα εβραϊκά κείμενα και στα κείμενα που θα μπορούσαν να διαβάσουν οι πάντες, αφού όλοι μιλούσαν ελληνικά, οι δύο αυτοί, «επικίνδυνοι όροι», έπρεπε να αφανιστούν,!  

Μας έδειξε ποτέ κανείς τα πρωτότυπα της π. Διαθήκης. Πως εμπιστεύεται η Ορθοδοξία κείμενα μεταφρασμένα από Ραβίνους, εχθρούς  του Ελληνισμού. Ποιος αφελείς θα δώσει εμπιστοσύνη σε εβραίους;  

Κάποια από τα βιβλία της π. Διαθήκης αποτελούν παράδοξο. Το Λευιτικό για παράδειγμα, δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό. Τι μας νοιάζει εμάς πως ξεψάχνιζαν οι ραβίνοι τα μοσχάρια για να κάνουν θυσία με καλά κοψίδια; 

Επίσης οι πόλεμοι των Εβραίων (4 ιστορικά βιβλία των Μακκαβαίων), δεν  μπορούν να αποτελούν μέρος οποιασδήποτε πίστης. Γιατί της δικής μας; Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαν να μπουν και η μάχη του Μαραθώνα και η μάχη των Θερμοπυλών και οι θρίαμβοι του Μ. Αλεξάνδρου!!  

Αλλά βλέπετε έπρεπε να μάθει ο κόσμος, τις σφαγές του Έλληνα Αντίοχου κατά των Εβραίων. Και έρχεται η Ελλαδική Εκκλησία και αποδέχεται ασυζητητί ότι τους παρεδώθει. Η ίδια δεν κάνει καμιά αναφορά, για τις αποτρόπαιες σφαγές αντίποινα δύο χιλιάδων ετών κατά των Ελλήνων από τους πανταχού παρών στην Ελλάδα Εβραίους! 

Που είναι ο πρώτος νόμος που πήρε ο Μωϋσής από τον Θεό; Δεν υπάρχει, γιατί ο Μωϋσής έσπασε τις πλάκες από αγανάκτηση, επειδή οι εβραίοι λίγες μόνο μέρες που έλειψε στο όρος Σινά, αρνήθηκαν τον Θεό και προσκυνούσαν μια χρυσή αγελάδα!! Και αργότερα τον Βάαλ. Και τι ήταν ο Βάαλ,  αρχηγός Νεφελίμτων Μαλτσέχ που ο Μ. Αλέξανδρος έκλεισε κάτω από τις Πυριμάδες της Κίναςκαι όχι δαιμόνιο όπως ψευδώς λένε οι Εκκλησιαστικοί. 

Ο νόμος του Χριστού (Κ. Διαθήκη) δεν είναι συνέχεια του νόμου που πήρε ο Μωϋσής. Ο Χριστός τον κατήργησε αυτόν τον νόμο.  

Το αναφέρει ο Κύριος στο Ευαγγέλιο. «Πάντες γαρ οι προφήται και ο νόμος έως Ιωάννου προεφήτευσαν, Ματθ.11,13». Δηλαδή βάζει τέλος στον νόμο των Εβραίων και στις προφητείες που εκπληρώθηκαν στο πρόσωπό Του. 

Υπάρχει και το άλλο χωρίο του Κυρίου που φαίνεται να λέει το αντίθετο!! «Μην νομίσετε ότι ήλθον καταλύσαι τον νόμον και τους προφήτας, αλλά πληρώσαι» Ματθ.5,17-18Οι νοεταξίτες εβραιοπροσκυνημένοι θεολόγοι μεταφράζουν την λέξη «πληρώσαι», συμπληρώσω. Απαράδεκτοι. Η σωστή μετάφραση είναι «εκπληρώσω». Η λέξη «συμπληρώσω» είναι δόλια παράφραση, γιατί εξ αρχής επιδίωξαν την ασύμφορη ένωση Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. 

Η σωστή μετάφραση είναι. «Δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο και τους προφήτες αλλά να τα εκπληρώσω». Μα αφού πιο πάνω μας λέει, ότι ο νόμος ίσχυε έως Ιωάννου του Προφήτου!!! 

Δεν μπορεί να είπε δύο διαφορετικά πράγματα ο Χριστός! 

Η λέξη νόμος στο δεύτερο ευαγγελικό χωρίο προφανώς είναι εμβόλιμη, όχι φυσικά  από τον Ευαγγελιστή, αλλά από τους μεγαλοπαπάδες των πρώτων αιώνων. 

Ας πάρουμε την μεγαλύτερη απόδειξη που είναι ο ίδιος ο νόμος του Μωϋσή και τον νόμο του Χριστού, αν τους παραλαλήσουμε θα δούμε ολοφάνερα την αλήθεια.  

Για παράδειγμα ο Μωσαϊκός νόμος λέει, δεν θα μοιχεύσεις, ο Κύριος είπε, όποιος επιθυμήσει γυναίκα μέσα στην καρδιά του ήδη μοίχευσε. 

Ο Χριστός λέει να αγαπάτε τους εχθρούς σας και να προσευχόσαστε για αυτούς, ο νόμος λέει να αγαπάς τον πλησίον σου, (οι Εβραίοι τους Εβραίους) και να μισείς τον εχθρό σου (όλα τα έθνη). 

Ο  νόμος καταδίκαζε τις μοιχαλίδες, σε λιθοβολισμό, ο Χριστός είπε ο αναμάρτητος να ρίξει πρώτος την πέτρα στην μοιχαλίδα την οποία προστάτευσε. Και σας ρωτώ, είναι δυνατόν να έδωσε ο Θεός στον Μωϋσή αυτόν τον νόμο, του λιθοβολισμού; 

Ο νόμος έλεγε, όποιος θα χωρίσει την γυναίκα του, ας της δώσει έγγραφο διαζύγιο, ο Κύριος είπε, όποιος διώξει την γυναίκα του, την οδηγεί στην μοιχεία. 

Ο Χριστός δεν τήρησε ποτέ την αργία του Σαββάτου, και πολλά άλλα τυπικά του Εβραϊκού νόμου. 

Ο νόμος του Μωϋσή δεν δόθηκε για όλη την ανθρωπότητα αλλά μόνο για τον Ισραήλ. Δευτερονόμιο 5: 1-3 και ψαλμός 147:19,20 

Ο ειδικός σκοπός του νόμου ήταν να προστατεύει και  να καθοδηγεί το έθνος του Ισραήλ, ώστε αυτοί να είναι έτοιμοι να δεχτούν τον Χριστό όταν θα ερχόταν. Οι πολλές θυσίες που απαιτούσε ο Νόμος υπενθύμιζαν στους Ισραηλίτες ότι ήταν αμαρτωλοί οι οποίοι χρειαζόταν έναν Σωτήρα, Εβραίους 10:1-4. 

Δέστε τα αποσαφηνιστηκά λόγια του Απ. Παύλου: «Ο Χριστός, μας εξαγόρασε (με την θυσία Του), μας απελευθέρωσε από την κατάρα του νόμου, Γαλάτας 3, 10-14. Γι΄αυτό και η Κ. Διαθήκη λέει επίσης «Ο Χριστός είναι το τέλος του νόμου», Ρωμαίους 10:6-14. 

Επομένως πως είναι δυνατόν να είπε ο Χριστός, ότι δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο, αφού στην πράξη τον κατήργησε. Το βεβαιώνει και ο Απόστολος Παύλος. 

 Δηλαδή, ο Κύριος είπε, «ήρθα να εκπληρώσω τους προφήτες», η λέξη νόμος εδώ, είναι εμβόλιμη από τα Ιερατεία του τετάρτου αιώνα που μετέτρεψαν τον νόμο του Χριστού σε Ιουδαϊκό Χριστιανισμό. 

Ναι, τους προφήτες τους εκπλήρωσε, με την γέννηση, τα πάθη Του και την Ανάσταση. 

Στην π. Διαθήκη, ο νόμος που δόθηκε στον Μωυσή, αποκαλείται και νόμος του Ιεχωβά (Γιαχβέ), Α΄ χρονικών 16,40. Ο νόμος αυτός δεν αποτελείται μόνο από δέκα εντολές αλλά από 600 και πλέον ξεχωριστούς νόμους.!  

Το αν σε αυτό τον νόμο που δόθηκε από τον Θεό έχει βάλει το το χέρι του ο Ιεχωβάς-Σατανάς ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του διαβάζοντάς τον. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Γιαχβέ δεν είναι ο Τριαδικός Θεός! 

Οι Εβραίοι στα πολλά χρόνια σκλαβιάς στην Βαβυλωνία, είχαν επηρεαστεί από τις Σατανιστικές δοξασίες των Βαβυλωνίων και τις συγχωνεύσαν στον νόμο του Μωυσή. 

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην π. Διαθήκη για την Τριαδικότητα του Θεού μας. Οι Εβραίοι δεν ήταν ικανοί για τόσο υψηλά νοήματα και τους δόθηκε ένας νόμος στα μέτρα τους, ως τσομπάνηδες και έμποροι αργότερα. 

Όταν ένας πατέρας, κάνει μία Διαθήκη και όσο ζεί, αποφασίζει να την αλλάξει, καταργεί την προηγούμενη, κάνοντας Νέα Διαθήκη η οποία μπορεί να περιέχει και όρους από την παλιά. Είναι τόσο απλό για να καταλάβετέ, ότι δεν έχουμε συνέχεια του Εβραϊκού νόμου, όπως κάποιοι το καθιέρωσαν, αλλά τον τέλειο νόμο της αγάπης του Χριστού προς όλους τους ανθρώπους.  

Το συνέδεσαν έτσι, για να μην φαίνεται πουθενά η εύνοια του Θεού στους Έλληνες, εξαφάνισαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Πιστή Ελλάδα στον έναν Θεό και όχι στα είδωλα όπως μας έχουν περάσει το παραμύθι τους. Γιατί η πίστη στον Έναν Θεό στην χώρα μας γεννήθηκε, δεν αποκτήθηκε. Πρώτοι εμείς την πήραμε, από τους Ολυμπίους τους οποίους η Εκκλησία των Εβραιοπροσκυνημένων τους θεωρεί δαιμόνια, αλλά δαιμόνια έχουν οι ίδιοι που με λύσσα καταφέρονται εναντίον οποιουδήποτε κάνει αναφορά περί Ολυμπίων 

Αυτή η γνώση είναι απαγορευμένη για τους Έλληνες, για να προσκυνάμε αυτούς που μισούν όλους τους λαούς Α΄Θεσσαλονικείς 

Απόδειξη γι΄αυτό που σας λέω, ήταν το μνημείο στον άγνωστο Θεό που βρήκε ο Απ.Παύλος στην Αθήνα και τους τον κήρυξε, λέγοντάς τους μάλιστα, ότι σας βλέπω Αθηναίοι ως τους πιο δεισιδαιμονιστέρους όλων των λαών. Δηλαδή ότι ευλαβούνταν πολύ τον Θεό. Η λέξη Δαίμων είχε τότε την έννοια του Θεού ή των Αγγέλων. 

Εργολάβος της Ιουδαίοποίησης του Χριστιανισμού ορίσθηκε ο εβραίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Θεοδόσιος. 

Η Εκκλησία τον έκανε μέγα. Και σας προκαλώ να μελετήσετε την ζωή του άλλου αυτοκράτορα του Ηράκλειου, του Έλληνατου πραγματικά μεγάλου πατριώτη και ήρωα, που πήρε πίσω από τους Πέρσες τον κλεμμένο Τίμιο Σταυρό του Χριστού, δέστε και συγκρίνετε, ποιος είναι ο μέγας! Είπαμε η Εκκλησία των Ιερατείων προτιμά «αλλά εβραϊκά πάντα»!!  

Όλοι οι Έλληνες, άγιοι και μη, θέλουν δεν θέλουν πρέπει να αποδεχθούν ένα τυπικό που εφάρμοσαν τον τέταρτο αιώνα και όχι μόνο. Όποιος παρεκκλίνει από αυτή την κατευθυνόμενη γραμμή τον έφαγε το μαύρο φίδι!  

Το φίδι αυτό που κυοφορείται μέσα στον Χώρο της Ορθοδοξίας είναι ντυμένο στα μαύρα, γιατί απλούστατα μαύρος είναι και ο αρχηγός που την χειραγωγεί ούκ ολίγες φορές, δεν έχει εξουσία όμως να την καταργήσει. 

Και που είναι η ελευθερία, που μας άφησε ο Χριστός και η αγάπη; Που η προτροπή του για έρευνα; Θυσία στο βωμό των σκοπιμοτήτων των αυτοκρατόρων αυτού του κόσμου, που τα μεγαλύτερα θύματα τους είναι οι Ιερείς, που δεν ερευνούν και αν μάθουν δεν μιλούν!  

Η προφητεία της Σίββυλλας Τιμπουρτίνας επιβεβαιώνει τα παραπάνω γραφόμενα: «εγερθήσεται γαρ Ελληνίς εκ της Εβραίδος χώρας ονόματι Μαρία και τέξεται υιόν και καλέσουμε το όνομα αυτού Ιησού, Σχόλιο: Οι εβραίοι προφήτες δεν είχαν προφητείες ούτε για το όνομα της Παναγίας, ούτε για το όνομα του Χριστού, αντιθέτως ο Ησαΐας τον ονομάζει Εμμανουήλ. 

…και λύσει τον νόμον των Εβραίων και ίδιον νόμον στήσει και βασιλεύσει ο νόμος αυτού.  

Και ανοιγήσονται  αυτώ οι ουρανοί και φωνήν λήψεται και στρατιαί Αγγέλων τον θρόνον αυτού βαστάστουσιν και τα εξαπτέρυγα τα ίχνη των ποδών αυτού προσκυνήσουσιν. 

Και λήψεται άνδρας από της Γαλιλαίας και νομοθετήσει και είπη προς αυτούς: τον λόγον ον ελάβετε παρ΄εμού κηρύξατε αυτόν τοις έθνεσι των εβδομήκοντα δύο γλωσσών. 

Και λέγουσιν αυτή οι ιερείς των εβραίων, φρικωδεστάτη δέσποινα ημώνερωτήσαι σε ζητούμεν. Και αποκριθείσα η Σίβυλλα λέγει προς αυτούς, ο βούλεσθε απαγγέλατε μοι. Και λέγουσι προς αυτήν εκείνοι, 

Ακοήν ηκούσαμεν από των εθνών ότι ο Θεός των ουρανών υιόν μέλλει τίκτειν, πιστεύεις ότι τούτο γίνεται, κυρία ημών;  

Λέγει η Σίβυλλα προς αυτούς, υμείς ου πιστεύετε όντες ιερείς των Εβραίων;  

Σχόλιο: Το ήξερε δηλαδή όλος ο Ελληνικός κόσμος, όσον αφορά την προφητεία ερχομού του Χριστού, αλλά οι Εβραίοι δεν το πίστευαν, αφού ήξεραν τι λέει η Π. Διαθήκη, η οποία έλεγε ότι, μόνο για αυτούς, θα έρθει ο μεσσίας που θα τους κάνει πλούσιους και ηγέτες του κόσμου. Αυτή βέβαια ήταν υπόσχεση του Γιαχβέ και όχι του Θεού.  

Λέγουσιν αυτή ημείς ου πιστεύομεν ότι ο Θεός υιόν μέλλει τίκτει. Και γαρ Λόγον έδωκε τοις πατράσιν ημών. 

Λέγει αυτοίς η Σίβυλλα, ο νόμος ούτος σκόλοψ υμίν εστίν, και λέγουσιν αυτή, και τι λέγεις, δέσποινα ημών, περί του ζητήματος τούτου; 

Και αποκριθείσα η Σίβυλλα είπε προς αυτούς: Ο Θεός των ουρανών υιόν μέλλει τίκτεινΟς όμοιος τω Πατρί έχει είναι και ομοίωμα νηπίου λήψεται. 

Αυτές τις γραφές λοιπόν, τις πήρανε οι μεγαλοθεολόγοι του σκοταδισμού και νόθευσαν εργολαβικά την χριστιανική ιδεολογία με τον νόμο των Εβραίων.  

Οι εβραίοι περιμένουν το Γιαχβέ να τους κάνει κοσμοκράτορες στον κόσμο αυτό. Ο Χριστός είπε, ότι η δική Του η βασιλεία, ουκ εστί εκ του κόσμου τούτου. 

Τίθεται για μια ακόμα φορά το θέμα, γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στην Βίβλο, η Σίβυλλα Τιμπουρτίνα και γενικά οι Ελληνίδες προφήτιδες και οι Έλληνες φιλόσοφοι που προφήτευσαν περισσότερα από τους Εβραίους προφήτες για την έλευση του Χριστού; 

Μα φυσικά, για να υμνείτε μόνο ο Ισραήλ, και ο πατέρας τους ο διάβολος, που δεν ανέχεται, να υπάρχει άλλος πάνω απ΄αυτόν, ούτε Άγγελοι, ούτε Έλληνες. 

Γιατί  ο Χριστός έλεγε ότι είμαι ο Υιός του ανθρώπου; Γιατί κατάγονταν από το γένος των ανθρώπων, ως άνθρωπος με σάρκα, από αυτή την φυλή που γεννάει μόνο ανθρώπους. Γι΄αυτό και έκοψαν το χωρίο, και όχι μόνο, «Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, (που γεννά ανθρώπους) φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένονλογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην». 

Ο Χριστός μαθηματικά, μας είπε, ότι αφού μόνο η Ελλάδα γεννά ανθρώπους, (θυμάστε τι έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, πας μη Έλλην βάρβαρος), ότι ήταν Υιός της Ελληνίδας Μαρίας. Και για να μας πείσουν ότι ο Χριστός είναι Εβραίος, μας έβαλαν στα δύο Ευαγγέλια την γενεαλογία του Ιωσήφ, τον άνδρα της Μαρίας, εξ ής εγεννήθη Ιησούς…. Έτσι λέει το κατά Ματθαίον. Δηλαδή ξέρετε τι συμπέρασμα βγαίνει!! Ας μην συνεχίσω καλύτερα…. Πως τα ανέχεστε ρε παπάδες! Και για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου στην ανθρώπινη καταγωγή του Χριστού, ότι δηλαδή ήταν σπέρμα Αβραάμ (άκουσον άκουσον), κατασκεύασαν και την περιτομή Του! Οκτώ αιώνες αργότερα!! 

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, που το είπε στον γέροντά μου, που μου παρέδωσε τα OYΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!  

Και όμως η Εκκλησία των Ιερατείων και όχι του Χριστού, έστησε και την εορτή με τροπάρια για την περιτομή του Χριστού!  

Όπως επίσης μας είπε ο Κύριος μέσω του γέροντά μας, και ο Gewkwn το έβγαλε, το όνομα Εθνικοί οι Έλληνες το πήραν γιατί ήταν οι διδάσκαλοι των Εθνών και όχι γιατί ήταν ειδωλολάτρες όπως μας λένε οι Εβραιολάγνοι!! 

Επίσης πρόσφατα μας είπε ο Κύριος, στην στενοχώρια μας γιατί αρκετοί δεν θέλουν να το αποδεχτούν, το εξής: «Ώστε λένε ότι δεν είμαι Έλληνας!! Τότε (αφού δεν θέλουν το πιστέψουν), να τους πείτε ότι είμαι η Σοφία των Αρχαίων Ελλήνων και η γλώσσα των Αρχαίων Ελλήνων!! 

Αγαπητοί μου, όταν ο Θεός σου δίνει έναν νόμο, μία εντολή, μία κατεύθυνση και εσύ δεν μπορείς να τα ακολουθήσεις, τότε θα σου δώσει και δεύτερη λύση, ίσως και τρίτη κομμένη στα μέτρα σου, γιατί σ΄αγαπάει, συνάμα σε σέβεται, αλλά την αλήθεια θα στην πει, για να καταλάβεις κάποτε, πόσο απέχεις από το Άγιο Θέλημα Του και να ταπεινωθείς! 

Είπε ο Κύριος, ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Ν.30: «Έβαλε λοιπόν ο Πατέρας τα δύο αυτά παιδιά, να μεγαλώσουν τα άλλα, τα πιο μικρά (τα άλλα έθνη). Να όμως που το πρώτο παιδί, (Ιουδαίοι) που του έλειπεν τόσον σοφίαν, παίρνοντας φως από τον άλλον αδελφόν (Έλληνες) ανέπτυξεν μέσα του την πονηρίαν, για να πνίξει τον άλλον αδελφόν, ώστε να είναι μόνον εκείνος πρώτος! 

Για βρείτε μου, ποιος από τους δύο είναι ο εκλεκτός! (Οι Έλληνες φυσικά)». 

Έτσι λοιπόν δεν ήταν δυνατόν να κατάγονταν ο Χριστός από τους πονηρούς Ιουδαίους, απ΄αυτούς που έχουν γόνο Νεφελίμ στα αίμα τους. Τι τους είπε ο Κύριος!! Εσείς δεν είστε φύτρα δική μου, πατέρα έχετε τον διάβολο. Αυτά είναι γραμμένα στα Ευαγγέλια, μελετήστε λίγο, δεν θα σας σώσει ο πνευματικός σας!! 

Όλη η Εκκλησία παγκοσμίως υμνεί μόνο τον Ισραήλ ως περιούσιο λαό, γιατί είναι  ο αγαπητός  λαός του Γιαχβέ-Σατανά.  

Απ΄αυτό βγαίνει το συμπέρασμα, ότι τα θύματα οι ρασοφόροι χωρίς να το καταλαβαίνουν, από το μαύρο ράσο που φοράνε (το χρώμα του σκότους), τις εβραϊκές μήτρες στα κεφάλια τους, μέχρι και τις προσευχές τους, μέσα στις Ιερές ακολουθίες και Λειτουργίες υμνούν τους εχθρούς του Χριστού και των Ελλήνων και τον νόμο των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό! 

Όταν ο Χριστός πειράστηκε στην έρημο από τον διάβολο, που δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ο Θεάνθρωπος, άκουσε από το εκπεσών δημιούργημά του να του λέει, ότι θα σου δώσω όλες τις εξουσίες του κόσμου, διότι σε μένα παραδόθηκαν, αν πέσεις να με προσκυνήσεις. Από ποιον παρεδώθησαν; Από το ίδιον τον Θεό που είχε μπροστά Του και δεν τον αναγνώρισε.  

Αυτό σημαίνει ότι ο διάβολος, έχει μεγάλη εξουσία πάνω στην γη, στον άνθρωπο, στην Εκκλησία του Χριστού, παντού! 

Μέχρι εκεί φυσικά που του επιτρέπει ο Χριστός, γιατί Αυτός είναι το Αφεντικό, αυτών που τον πιστεύουν και τηρούν τις εντολές Του. 

Γι΄αυτόΈλληνες, γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει, μας είπε ο Ιησούς και όχι ο Σαβαώθ. Από τι άραγε; 

Μα από τον επιβαλλόμενο σκοταδισμό του πρώην Εωσφόρου, των φίλων του Νεφελίμ, και των γκοίμ ανθρώπων. 

Εύχομαι περισσότερο Φώς, από την πηγή του Φωτός. 

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.27  

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr