ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Θεός μπορεί να σας συγχωρέσει, αυτοί ποτέ. Ξεχάστε ποσοστά άνω του 30% , ¨τελειώσατε¨

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 10 Μάι 2023 - 21:15
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να χάσει κύριοι , έχει ήδη νικήσει . Δεν είναι πλέον ιδέα αλλά κοσμοθεωρία και κάποιοι , είναι ανάξιου να την εκπροσωπήσουν … » Τούτα ειπώθηκαν από κάποιον ομιλητή στις 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (ΛΑΕΔ) (Ρηγίλλης 1, Αθήνα ) κατά την διάρκεια προσυνέδριου με θέμα «Βόρειος Ήπειρος – Ώρα Μηδέν»

Στο παρασκήνιο εκείνης της εκδήλωσης οριστικοποιήθηκαν ( όχι κατανάγκη από συμμετέχοντες στο συνέδριο ) οι στόχοι της επόμενης φάσης του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» Η Ελληνική Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται.

Ένας εξ αυτών θα τον δείτε να υλοποιείται online το βράδυ της 21ης Μαΐου 2023 .

Η φωταψία του Ελληνισμού , θα δώσει τον έλεγχο των Ελληνικών Κυβερνήσεων στις καθαρές πατριωτικές δυνάμεις και σταδιακά οι κατοχικές δυνάμεις θα υποταχτούνε σε μια από τις μεγαλύτερες Πολιτισμικές Αυτοκρατορίες που γνώρισε ο Κόσμος .

Είναι απλά , μέρος του σχεδίου , όπως και η κατάσταση που θα δημιουργηθεί στην Τουρκία

Michael Τ Psilakis , βιογράφος της «ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗΣ » .

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr