ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ.

ΚΛΟΙΟΣ. - 25 Μαρ 2021 - 9:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη , ο διάσημος Ισραηλινός Ραβίνος Ντάνιελ Άσορ προειδοποίησε για μια παγκοσμιοποίηση της εξαγοράς καθώς μιλάμε. «Αν ο Χίτλερ είναι το Τρίτο Ράιχ, τότε η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το τέταρτο Ράιχ. Είναι η τελευταία συνάντηση του Amalek μαζί μας πριν από την άφιξη του Μεσσία », είπε.

Με βάση τις διδασκαλίες της Καμπάλα που γράφτηκαν από τον Ιταλό -Εβραίο ραβίνο και τον γιατρό Ραβίνο Μοσέ Ντέιβιντ Βάλι, ο οποίος ήταν μαθητής και έμπιστος του διακεκριμένου Εβραϊκού Καμπαλιστή Ραβίνου Moshe Chaim Luzzatto ( RaMCHaL) , ο Ραβίνος Άσορ αποκαλύπτει τις ημερομηνίες που θα αποκαλυφτεί ο Μεσσίας.

«Είμαστε πολύ κοντά στην εξαργύρωση», είπε ο Ραβίνος Άσορ.

Προειδοποίηση για μια παγκόσμια κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο, ο ραβίνος προειδοποιεί ότι στο εβραϊκό ημερολογιακό έτος « Taf Shin Pey Aleph (Σεπτέμβριος 2020-Σεπτέμβριος 2021) από το Tevet (Ιανουάριος-Φεβρουάριος) έως τον Elul (Αύγουστος – Σεπτέμβριος) αυτοί θα είναι οι 9 μήνες όπου οι κανόνες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα εφαρμοστούν.
Τον επόμενο χρόνο του Taf Shin Pey Bet (Σεπτέμβριος 2021-Σεπτέμβριος 2022) , έτος του Γιοβέλ (Ιωβηλαίο), στο Yom Kippur 2021, ο Μεσσίας θα αποκαλυφθεί και μετά θα εξαφανιστεί »εξήγησε ο Ραβίνος. Το Yom Kippur 2021 πέφτει το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου έως το βράδυ στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ο ραβίνος στη συνέχεια αναφέρει το Ταλμούδ αποκαλύπτοντας ότι στο τέλος του έτους Ιωβηλαίων, ο Μεσσίας θα ξαναεμφανιστεί στον Γιομ Κίππουρ 2022 που πέφτει στις 4-5 Οκτωβρίου.
«Στο Γιομ Κιπούρ, ο Μωυσής έριξε την Τορά από το Σινά. Στο επιδόρπιο λάβαμε την Τορά και στο επιδόρπιο θα λάβουμε τον Μεσσία. Αλλά αυτή τη φορά, η έρημος δεν θα είναι αυτό που νομίζετε. Θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Τα θαύματα που συνέβησαν στην έρημο θα επαναληφθούν »σημειώνει.
«Η θεϊκή παρουσία θα αφήσει τη διασπορά και θα έρθει εδώ για να μας προστατεύσει» είπε ο ραβίνος. «Υπάρχει ένας λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλο χάος στον κόσμο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Θεός έχει εγκαταλείψει όλη την ομορφιά και τη δόξα των εθνών.Το Ισραήλ θα είναι το μέρος όπου βρίσκεται όλη η ομορφιά και η δόξα. “
«Μεταξύ του Yom Kippur 2022-2023 ο Μεσσίας θα κάνει τη δεύτερη του εμφάνιση και θα δούμε την τελική εξαργύρωση». Ο ραβίνος πρόσθεσε ως αποποίηση ότι ο Μεσσίας μπορεί θεωρητικά να φτάσει νωρίτερα, αλλά ότι βασίζει την ανάλυσή του στις Καμπαλιστικές διδασκαλίες του Ραμάλ καθώς και στο Ταλμούδ.
israel365news.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…