ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Κίσσινγκερ αποκάλυψε το ΣΧΕΔΙΟ κατά της Ρωσίας

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Δεκ 2022 - 20:00
Δεν είναι πια «θεωρία συνωμοσίας»!!!

Όπως γράφει άρθρο στο γερμανόφωνο Russia Today σε σχέση με την πρόταση ειρήνης που έκανε ο Κίσινγκερ (ΕΔΩ):

Υπήρξαν αρκετά σχόλια από εκείνους τους «ρεαλιστές» που υποστηρίζουν λύσεις μέσω διαπραγμάτευσης με τους Ρώσους. Αυτά συνήθως περιέχουν απαίτηση για τον ρωσικό στρατό να επιστρέψει στις γραμμές κατάπαυσης του πυρός στο Donbass πριν από την έναρξη των εχθροπραξιών στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Οι απόψεις διίστανται για το τι θα γίνει με το υπόλοιπο έδαφος που έχουν κατακτήσει οι Ρώσοι. Ωστόσο, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία. Το μέλλον της Κριμαίας πρέπει επίσης να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Τώρα, ένας από τους πιο σεβαστούς ρεαλιστές μεταξύ των εμπειρογνωμόνων εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο σχεδόν 100χρονος Χένρι Κίσινγκερ, έκανε μερικά σχόλια στο βρετανικό περιοδικό The Spectator σχετικά με αυτό που πιστεύει ότι είναι μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων στην σύγκρουση της Ουκρανίας. Αυτά υπερβαίνουν τις προηγούμενες εκτιμήσεις και είναι πιθανό να ανησυχήσουν την ουκρανική ηγεσία όσο και το ενιαίο μέτωπο νεοσυντηρητικών και φιλελεύθερων γερακιών των ΗΠΑ.

Από το άρθρο του Κίσινγκερ, υπάρχει αυτό που είναι ίσως το πιο σημαντικό απόσπασμα, στο οποίο ο γκουρού της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ επιβεβαιώνει έναν ισχυρισμό που η συλλογική Δύση πάντα απέρριπτε ως θεωρία συνωμοσίας ή τέχνασμα ρωσικής προπαγάνδας.

Σε αυτό το απόσπασμα, ο Κίσινγκερ κάνει λόγο για μια «ειρηνευτική διαδικασία (στην Ουκρανία) που επιδιώκει δύο στόχους: την επιβεβαίωση της ελευθερίας της Ουκρανίας και την δημιουργία μιας νέας διεθνούς δομής ασφάλειας, ειδικά για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Τέλος, η Ρωσία πρέπει να έχει μια θέση στην καινούρια τάξη πραγμάτων.

Και μετά έρχεται η πρόταση με το ζουμί:

«Το προτιμώμενο αποτέλεσμα για ορισμένους (στις δυτικές κυβερνήσεις) είναι μια Ρωσία που έχει καταστεί αδύναμη από τον πόλεμο».

Ο Κίσινγκερ αναφέρεται προφανώς σε δηλώσεις νεοφιλελεύθερων και νεοσυντηρητικών γερακιών της συλλογικής Δύσης (σ.σ. Βαθύ Κράτος και διεθνιστές), οι οποίες διαπερνούν την ανώτατη ηγεσία όχι μόνο στην Ουάσιγκτον αλλά και στις περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ.

Στο επόμενο βήμα, ο Κίσινγκερ απομακρύνθηκε απότομα από αυτούς τους πολεμοκάπηλους και το σχέδιό τους να διαμελίσουν τη Ρωσία. Επισημαίνει ότι αυτό θα ήταν απίστευτα επικίνδυνο, θα δημιουργούσε ένα τεράστιο κενό ισχύος, θα απειλούσε την παγκόσμια ειρήνη και στο τέλος της ημέρας η Ρωσία θα αντιμετώπιζε μια τέτοια εξέλιξη με πυρηνικά όπλα.

(…)

Ο Κίσινγκερ επιβεβαιώνει έτσι την υπόθεση ότι στην πολιτική κάστα των ΗΠΑ, της Βρετανίας και άλλων Χωρών του ΝΑΤΟ, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι (σ.σ. διεθνιστική τάξη πραγμάτων) που έχουν ως στόχο την διάλυση της Ρωσίας. Με άλλα λόγια, ο Κίσινγκερ επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο! Την ίδια στιγμή, το άρθρο του Κίσινγκερ αποκαλύπτει την απόλυτη σκληρότητα και την άγρια ​​και άκρως επικίνδυνη φιλοδοξία αυτών των ανθρώπων.

Αυτό είναι τόσο σημαντικό γιατί τα άρθρα και τα σχόλια που μιλούσαν για τέτοια σχέδια πάντα καταγγέλλονταν ως θεωρίες συνωμοσίας. Στο παρελθόν, όποτε οι Ρώσοι μιλούσαν για ένα δυτικό σχέδιο να μετατρέψουν την Ρωσία σε αποικία για να την συντρίψουν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να την υποτάξουν και να την εκμεταλλευτούν, κατηγορήθηκαν ότι είναι παρανοϊκοί ότι αυτοί οι φόβοι είναι αβάσιμοι, Και τώρα ο Κίσινγκερ έριξε λίγο φως, επιβεβαιώνοντας ότι οι ανησυχίες της Ρωσίας ήταν, και συνεχίζουν να ισχύουν. Αυτό είναι μακράν το πιο σημαντικό μέρος του άρθρου του Κίσινγκερ (σ.σ. Ο Κίσινγκερ ουσιαστικά αποκάλυψε την πρόθεση των διεθνιστών της Δύσης να διαλύσουν την Ρωσία, προκειμένου να προχωρήσουν την λεγόμενη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ χωρίς αντίπαλο, με διαφορετικά συμφέροντα, να την απειλεί. Μάλλον όμως τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι, ακόμα και αν ο Πούτιν αποδεχθεί στην αρχή να εφαρμόσει μέτρα τεχνό-χούντας εντός ρωσικών συνόρων).

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr