ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο καλός (Πούτιν) , η κακιά (Μέρκελ) και ο άσχημος (ξανθός με τη φράντζα) …. Scenario made in USA

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. - 1 Φεβ 2017 - 9:25

Να λοιπόν σιγά σιγά που αποκαλύπτονται τα σχέδια του σιωνιστή Τράμπ όπως ακριβώς τα είχα προβλέψει ( άρθρο ‘’Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’’ ). Οι λεπτομέρειες μας έλειπαν αλλά αρχίζουν ήδη να φανερώνονται.

Ο σιωνισμός συνεχίζει κανονικά το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και την προετοιμασία του τρίτου παγκοσμίου πολέμου αλλάζοντας ‘’ταχύτητα’’… βάζοντας έκτη στην ευθεία και την άσχημη φράντζα στο τιμόνι. Έχοντας γεμίσει την Αμερική και την Ευρώπη με λαθραίους μουσουλμάνους και αναδεικνύοντας τους ως το ‘’ιερό’’ και ‘’καημένο’’ πρόβατο που πρεπει όλοι να το συγχωρούν για ότι κάνει, αλλά και να το επιβραβεύουν από πάνω, ήρθε τώρα η ώρα της σφαγής… το colpo grosso.

Η γελαστή φρατζόφατσα παίζει το ρόλο του υπερπατριώτη και αρχίζει το κυνήγι όλων των παράνομων ισλαμιστών με σκοπό να δυναμιτίσει εξεγέρσεις , αστάθεια, ανωμαλία και φυσικά στο τέλος επέμβαση του κράτους! Πως είπαμε ότι λειτουργεί η μασονία για να επιτύχει το στόχο της; Δημιουργεί πρώτα το πρόβλημα… και μετά φέρνει τη λύση..! Το ίδιο ακριβώς υποδεικνύει τώρα ο Τράμπ ανοιχτά και στον υπόλοιπο δυτικό πλανήτη με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό.

Η ακροδεξιά παίρνει τη σκυτάλη παντού σε όλη την καταπιεσμένη πατριωτικά, ηθικά αλλά και οικονομικά Ευρώπη. Αφού χρηματοδότησαν όλη αυτή την ισλαμική εισβολή τώρα συμβουλεύουν και υποδεικνύουν το αντίθετο… Ο στόχος παραμένει ο ίδιος…. αστάθεια, ανωμαλία, εξεγέρσεις και στο βάθος η επέμβαση…..

Αφού λοιπόν οι μέχρι τώρα καλομαθημένοι ‘’καημένοι’’ θα βρεθούν αβοήθητοι να τους κυνηγούν όλοι είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν βίαιες εξεγέρσεις αλλά και τρομοκρατικά χτυπήματα παντού και άρα φόβος… έλεγχος της μάζας μέσω του φόβου.

Η ήδη ταλαιπωρημένη τα τελευταία χρόνια Ευρώπη οικονομικά, πολιτιστικά, πολιτισμικά και υπογεννητικά θα δεχτεί ένα ακόμα μεγάλο χτύπημα στο εσωτερικό της. Εδώ προς ‘’χάριν της ιστορικής αλήθειας’’, βεβαίως βεβαίως (!!!!), θα πρεπει να συγχαρούμε τον Μηχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή για τους πανηγυρισμούς τους κατά την εκλογή του φράντζα…. φαίνεται πως η στοά τους παρείχε πληροφόρηση μαζί με τις οδηγίες που τους έστειλε για το τι πρόκειται να γίνει με την ακροδεξιά σε όλη την Ευρώπη….

Ο σιωνισμός κινεί τα πιόνια του. Από την άκρα ροζ ‘’αριστερά’’, γιατί αυτό ήταν, στην άκρα δεξιά. Από την ελεύθερη εισβολή του Ισλάμ στην πλήρη απαγόρευση …. Αυτό ίσως να σας λύνει και πολλές απορίες για τις κινήσεις τους τα τελευταία 20-30 χρόνια…

Σας είχα πει από την πρώτη στιγμη που εκλέχτηκε ο Τράμπ ότι θα διαλύσει την ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό να ενισχύσει το ΝΑΤΟ και το δολάριο. Να λοιπόν που τώρα είναι ορατό και στον πλέον ανυποψίαστο ότι κινείται φανερά προς αυτή την κατεύθυνση!

Είδατε φυσικά αυτό το πολύ ’’ Je t’aime’’ εμετικό σκηνικό να κρατιούνται χέρι χέρι ο Φρατζόφατσας και η αγγλίδα λάμια… Πλήρη επιβεβαίωση ότι είναι μια ομάδα και κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με το ίδιο σχέδιο και κοινό εμπνευστή! Τη διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης και της ευρωζώνης … (άρθρο: ‘’Brexit …. Η μεγάλη απάτη του σιωνισμού ….. ‘’).

Ελπίζω τώρα να έχετε όλοι κατανοήσει γιατί συνέβη το Brexit. Η ανυπάκουη και αλαζόνα Γερμανία την πάτησε! Παράκουσε το αφεντικό της και ήρθε η ώρα της και πάλι να την κατασπαράξει αφού την άφησε πρώτα να πιει το αίμα των εταίρων της. Και μαλιστα είχε και το θράσος να ανακηρύξει δημιουργία ευρωστρατού ανταγωνιστικού στο ΝΑΤΟ! Που πας κυρά μου; Ένα γεωπολιτικό τίποτα είσαι χωρίς στρατό, πρώτες ύλες και φίλους… Σε επέλεξαν και πάλι άλλη μια φορά να παίξεις τον ίδιο ρόλο και εσύ χωρίς καμία ιστορική μνήμη το ξαναέκανες!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η απόφαση της γελαστής φράντζας γύρω από το μαχητικό F35. Καταρχήν όσοι έχετε διαβάσει απόψεις ανθρώπων με γνώσεις γύρω από το θέμα θα ξέρετε ότι πρόκειται για ένα εντελώς αποτυχημένο μαχητικό , πολύ ακριβό, με μικρή ευελιξία και χαρακτηριστικά stealth ήδη ξεπερασμένα και ορατά από τους αντιπάλους του!

Η απόφαση του λοιπόν να σταματήσει το πρόγραμμα σημαίνει ότι αφήνει όλους τους συμμάχους των ΗΠΑ που προμηθεύονταν αεροπλάνα από αυτήν να παραμείνουν με τα ξεπερασμένα πια F16 και με τις όποιες αναβαθμίσεις τους να δίνουν κάποιες μικρές παρατάσεις ζωής και σίγουρα ανεπαρκείς προς τον ρωσικό και κινεζικό ανταγωνισμό.

Αυτό λοιπόν μεταφράζεται σε μεγαλύτερη στρατιωτική εξάρτηση των σύμμαχων του ΝΑΤΟ στην ίδια την Αμερική μιας και είναι η μόνη που μπορεί να έχει εναλλακτικά οπλικά συστήματα. Επιπλέον όσες χώρες το έχουν προμηθευτεί η έχουν ήδη υπογράψει να το προμηθευτούν , βλέπε και Τουρκία, θα βρεθούν στα χέρια τους με ένα αεροσκάφος του οποίου η εξέλιξη θα έχει σταματήσει προτού καν παραληφθεί με ότι αυτό συνεπάγεται !!!!!!!

Οπότε ‘’σύμμαχοι’’ του ΝΑΤΟ αφήστε την Αμερική να βαλει πυραύλους στα εδάφη σας και εμπιστευτείτε τους την άμυνα σας με τη συμβολή πάντα και του στρατού σας, δηλαδή των παιδιών σας !

Η πατριωτική ρητορική της φρατζόφατσας που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ φυσικά, αλλά και ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ μέχρι σήμερα από την Αμερική, έχει ένα και μόνο σκοπό. Την οικονομική εξόντωση της Γερμανίας και της ευρωπαϊκής ένωσης με ταχύτατους ρυθμούς. Σε αυτό όπως ίσως καταλάβατε , πάντως ο Σόιμπλε το κατάλαβε, θα ‘’βοηθήσει’’ και η Βρετανία η όποια ανακοίνωσε ότι θα γίνει φορολογικός παράδεισος στην Ευρώπη προσελκύοντας επενδύσεις και κεφάλαια! (Μόνο οι Τσίπρο–Καημένοι θα μείνουν να υποστηρίζουν την επίτευξη ανάπτυξης με διαστημικούς φόρους!).

Η Γερμανία θα εξοντωθεί με τον ίδιο τρόπο που εξόντωσε τους εταίρους της…. με φόρους…. Φόρους στην Αμερική… χωρίς φόρους στη Βρετανία ! Βέβαια οι δασμοί στην Αμερική στοχεύουν περισσότερο στο ξεκαθάρισμα των διαφορών με την Κίνα αλλά ‘χωράει’’ και η Γερμανία. Από την πρώτη στιγμη που εκλέχτηκε ο Φράντζας έδειξε στους κινέζους ότι δεν χωρούν και οι δυο στην παγκόσμια οικονομική επικράτηση. Και μαλιστα οι αμερικανοί κινούνται και στρατιωτικά προς αυτή την κατεύθυνση πράγμα το όποιο επιβεβαιώνει την οικονομική κόντρα. Το δολάριο αλλά και τα χρέη της Αμερικής δεν έχουν χρόνο…. και οι BRICS είναι ήδη εδώ ….

Στη διάλυση των BRICS αλλά και στην επιστροφή της Τουρκίας στον ‘’ίσιο’’ δρόμο του ΝΑΤΟ στοχεύει και η πλασματική προσέγγιση του φράντζα προς την Ρωσία. Ο στόχος της Αμερικής με αυτή την προσέγγιση είναι πολλαπλός. Καταρχήν θα προσπαθήσει προσελκύοντας την με το μέρος της να στραφεί ενάντια στην σύμμαχο της Κίνα και φυσικά ενάντια και στο ίδιο το δημιούργημα της την BRICS.

Φυσικά στον Πούτιν ‘’πουτινιές’’ δεν περνάνε! Η Ρωσία άλλωστε ήταν εκείνη που έπαιξε αυτό το παιχνίδι στην Αμερική και το ΝΑΤΟ με την Τουρκία. Όπως σας είχα πει από την αρχή, όταν χοροπηδούσαν όλοι για τη ‘’φοβερή ντρίπλα’’ του Ερντογάν, ο Πούτιν προσέγγισε πλασματικά την Τουρκία για να κάνει ζημιά στο ΝΑΤΟ αλλά και για να κερδίσει χρόνο πολεμικής προετοιμασίας (άρθρο: ‘’Ρωσοτουρκική προσέγγιση….. η φαρμακερή ντρίπλα του Πούτιν ενάντια στο ΝΑΤΟ…..’’ ). Επαληθεύτηκα πλήρως… Είναι λοιπόν δυνατόν να ‘’τσιμπήσει’’ ο Πούτιν; Και πως είναι δυνατόν να πράξει αλλιώς όταν το ΝΑΤΟ κατεβάζει ασταμάτητα στρατεύματα στη Βαλτική, στην Ουκρανία, τη Μαύρη Θάλασσα και τώρα και στα Βαλκάνια….;

Πρόσφατα μαλιστα βγήκε είδηση ότι ο ‘’ειρηνιστής’’ και ‘’διαφορετικός’’ , από την Κλίντον – Ομπάμα, Τράμπ εξουσιοδότησε τις ένοπλες δυνάμεις για επίθεση στο Ιράν! Δηλαδή στον βασικότερο σύμμαχο της Ρωσίας στη μέση ανατολή και με στρατηγική θεση για την άμυνα της Ρωσίας… Δεν ‘’κολλάνε’’ τα χαμόγελα του φράντζα με τις υπόλοιπες ενέργειες της Αμερικής που συνεχίζονται επί των ημερών του.

Πέρα όλων αυτών, έχουν και διαμετρικά αντίθετα συμφεροντα στην Αρκτική, στη Μεσόγεια, στον Περσικό στην Ασία… είναι λοιπόν αδύνατο να συμβεί αυτό πραγματικά. Ο επόμενος στόχος της Αμερικής είναι η ολική επαναφορά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ και ουσιαστικά. Εδώ ήδη αρχίζει να φαίνεται ότι κάτι έχει καταφέρει. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν για τη δημιουργία Κουρδικού κράτους. Αυτό όμως σημαίνει ότι ήδη η Ρωσία αρχίζει να αδειάζει την Τουρκία οπότε αργά η γρήγορα θα επιστρέψει και πάλι ολοκληρωτικά στο ΝΑΤΟ.

Άλλη μια απόδειξη ότι η Ρωσοτουρκική προσέγγιση είναι αδύνατον να μην είναι πλασματική. Η Ρωσία έχουμε πει άπειρες φορές ότι έχει διαμετρικά αντίθετα συμφέροντα από την Τουρκία στη Μεσόγειο αλλά και τα Βαλκάνια. Γι αυτό και αρχίζει να ξεπουλά ήδη ακριβά μια πλασματική συμμαχία. Και κάτι φαιδρά που ακουστήκαν τις τελευταίες μέρες ότι δήθεν η Ρωσία επέτρεψε στην Τουρκία να μας επιτεθεί μου προκαλούν γέλιο… Η Ρωσία ίσως πέρα από ένα μικρό επεισόδιο , κι αυτό για λόγους τακτικής μόνο, ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψει επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ. Όταν όμως χαλάσει αυτή η πλασματική συμμαχία μπορείτε όλοι να αρχίσετε να ανησυχείτε… έντονα …

Από όλα τα παραπάνω γίνεται ξεκάθαρο ότι ο σιωνισμός επιταχύνει προς την παγκόσμια διακυβέρνηση (και όχι αντίθετα όπως πολλοί διαλαλούν) αλλά και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με Τράμπ στο τιμόνι.

Άξιος συνεχιστής της ομόσταυλης συντρόφισσας του Χίλλαρυ Κλίντον. Το χάος που θα δημιουργήσει η εξέγερση των μουσουλμάνων, η διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης και του ευρώ αλλά και η πολιτική αστάθεια όλων όσων δυτικών αμερικανόφιλων πολικών ακολουθούσαν τις εντολές του σιωνισμού θα είναι ανεπανάληπτο. Δημιούργησαν ‘’το πρόβλημα’’ και θα φέρουν ‘’τη λύση’’…. Ένα νόμισμα ηλεκτρονικό, μια κυβέρνηση, πανθρησκεία, και φυσικά ‘’τσιπάρισμα’’ και κατάργηση όλων των ατομικών ελευθεριών για την ‘’ασφάλεια’’ μας…. Αφού επιτευχθούν όλα αυτά και είναι όλα τα πρόβατα στο μαντρί θα έρθει η ώρα της μεγάλης θυσίας. Θα πρεπει όλοι να πολεμήσουν ‘’τον εχθρό’’… τη Ρωσία… και δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς έτσι αλυσοδεμένοι που θα είναι….

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ οι κινήσεις του φράντζα προς τον πατριωτισμό, τον οικονομικό προστατευτισμό , τη διάλυση της Ευρώπης και την αποστροφή στους λάθρο εισβολείς ισλαμιστές εμείς πρεπει να βλέπουμε ΒΑΘΥΤΕΡΑ και πιο μακριά από αυτά που θέλουν να καταλαβαίνουμε. Είμαστε Έλληνες και πρεπει επιτέλους να ξανα αποδείξουμε ότι έχουμε το τρομερό dna των προγόνων μας και δεν γίνεται να μας περιγελούν οι αγγλοσάξονες και οι εβραίοι. Λίγο μπόσικους μας βρήκαν αλλά θα το φτιάξουμε κι αυτό γρήγορα. Άλλωστε πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος. Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

Υ..Γ.

Όποιος έχει νέα για την προεκλογικά ‘’ταλαιπωρημένη’’ υγεία της κυρίας Κλίντον που τα κανάλια του φίλου της Ομπάμα πρόβαλλαν αφειδώς και ‘’κατά τύχη’’ σε όλους τους ψηφοφόρους του ‘’εχθρού’’ Τράμπ παρακαλείται να με ενημερώσει για να τις στείλω σοκολατάκια χιώτικα με μαστίχα…. να γλυκάνω τον πόνο της !

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr