ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Κλίντσεβιτς σχολίασε τα λόγια του Πρέσβη των ΗΠΑ για τις απειλές προς την Ρωσία από τα αεροπλανοφόρα.

ΔΙΕΘΝΗ. - 24 Απρ 2019 - 16:45
Loading...

© RIA Novosti / Ilya Pitalev

Frants Klintsevich, Ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής του Συμβουλίου Ομοσπονδίας για την άμυνα και την ασφάλεια. Φωτογραφία αρχείου
ΜΌΣΧΑ, 24 Απρ-RIA Novosti.To Μέλος της Επιτροπής Αμύνης και ασφάλειας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Φραντς Κλίτσεβιτς, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζον Χάντσμαν σχετικά με τις απειλές προς τη Ρωσία, από τα αεροπλανοφόρα  των Ηνωμένων Πολιτειών, τον συμβούλευσε να ασκήσει τα

άμεσα καθήκοντά του-θεσπίζοντας σχέσεις μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Μόσχα.
Προηγουμένως, ο Huntsman επισκέφθηκε τα Αμερικανικά αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο, και είπε ότι αυτά τα πλοία θα βοηθούσαν να δείχνουν τη Ρωσία την ανάγκη να «σταματήσει τις αποσταθεροποιητικές δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 6ου Ναυτικού στόλου του Αμερικανικού Ναυτικού.
Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία, John Huntsman, σαφώς δεν κάνει τη          δουλειά του. Αντί να οικοδομήσουμε Αμερικανικές-Ρωσικές σχέσεις, προσπαθεί να μας απειλήσει … Αν και είναι καιρός να συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία, όπως και η Σοβιετική Ένωση στην εποχή της, είχε αντίκτυπο σε κάθε δράση – μόνο πιο αποτελεσματικό «, ανέφερερε στο RIA Novosti ο Klintsevich την Τετάρτη.           
Αλλά φαίνεται ότι ο πολιτικός τόνισε ότι η κρίση της Καραϊβικής δεν δίδαξε τίποτα τους Αμερικανούς.
Όσο για τη Ρωσία, η χώρα μας, φυσικά, δεν έχει καμία πρόθεση να περιπλέξει μονομερώς τη διεθνή κατάσταση. Αντιδρούμε μόνο στις επιθετικές καταπατήσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν χρειαστεί «, ανέφερε ο Κλίτσεβιτς.  
tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter