ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Μασονικός μύθος του Δαρβινισμού

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΑΣΟΝΙΑ. - 9 Αυγ 2019 - 21:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αγαπητοί φίλοι και αδελφοί,

όλοι γνωρίζουμε την θεωρία του Δαρβίνου για την καταγωγή του ανθρώπου από τον πίθηκο, η οποία συνεχίζει να διδάσκεται στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια και να προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

Παράλληλα με την θεωρία της εξέλιξης του πιθήκου διδάσκεται και ότι οι πρώτοι άνθρωποι εμφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια στην Γη. Ποιος από εμάς, ωστόσο, γνωρίζει ότι οι θεωρίες του Δαρβίνου ήταν γέννημα-θρέμμα της αγγλικής μασονίας, η οποία επηρεάστηκε από τον εβραϊκό Γνωστικισμό-Καμπαλισμό;

Τελικά, όσα διδασκόμαστε για την καταγωγή του ανθρώπου είναι ένας αρχαίος ειδωλολατρικός μύθος, που συντηρούν με νύχια και με δόντια οι Σιωνιστές, ενώ φτάσαμε στο σημείο και εμείς, ως Χριστιανοί, να φοβόμαστε μήπως η διδασκαλία της Εκκλησίας μας για τον Αδάμ και την Εύα είναι παραμύθι!

Σας αποστέλλω το νέο μου βιβλίο, με τίτλο Ο Μασονικός μύθος του Δαρβινισμού, και σας παρακαλώ, αν μπορείτε, να το δημοσιεύσετε, είτε ολόκληρο είτε κάποιο μέρος του, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ενάντια στα παραμύθια των Σιωνιστών.

Διαβάστε το βιβλίο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο μασονικός μύθος του Δαρβινισμού

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…