ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ …ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΑΝΥΨΩΘΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ  ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 18 Μαΐ 2021 - 20:47
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ  ΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ 

08/02/2019 — Ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης τήν 08/02/2019  ἦτο εἰς τήν ἀντιπολίτευσιν καί ἀπό τοῦ βήματος τῆς βουλῆς καί  ὄχι ἀπό μεγαλύτερον χαμαιτυπεῖον τῆς Ἑλλάδος πού εἶναι ὁ ΣΚΑΪ ὅπως εἶχεν δηλώσει ὁ μπαμπάς του,  διά τήν ὀνομασίαν τῶν Σκοπιανῶν ἔλεγεν: «εγώ δεν θα πω ποτέ καλωσορίζω τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό στη χώρα. Περιμένω να το πείτε εσείς    κύριε Τσίπρα, περιμένω να το πείτε εσείς. Και από τον κύριο Αποστολάκη να υποδεχθεί τον μακεδονικό στρατό». «η Συμφωνία αυτή ανατρέπει μία πάγια εθνική στρατηγική. Εδώ και 140 χρόνια, η Ελλάδα ποτέ δεν επέτρεψε να μονοπωλήσει κάποιος τρίτος τον όρο Μακεδονία. Και δεν αναγνώρισε ποτέ διακριτή μακεδονική εθνότητα. Ποτέ». 

 Επανέλαβε μάλιστα ότι θα εκμεταλλευθεί στο μέλλον το θέμα της ένταξης της  ΠΓΔΜ  στην Ε.Ε. Καί ἐπ’αὐτοῦ ἀπό τόν  Ζάεφ πληροφορούεθα: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει τελειώσει. Τελείωσε. κ.τ.λ. κ.τ.λ 

   Οἱ δέ βουλευταί τῆς Ν.Δ  ἀπό Ἐθνικήν ὑπερηφάνιαν φούσκωναν σάν τό παγώνι τήν οὐράν τους καί ἐγειρόμενοι ἀπό τά βουλευτικά ἔδρανα πέρχειροκροτούσαν θερμῶς    τόν Μητσοτάκη, διά τάς Ἐθνικάς καί Πατριωτικάς τοποθετήσεις του. 

13/05/2021  Κυριάκος Μητσοτάκης: Κύριε Πρωθυπουργέ, καλώς ήρθατε στην Αθήνα, με την ευκαιρία της συμμετοχής σας στο Οικονομικό Forum των Δελφών. Χαιρόμαστε που βρίσκεστε εδώ, εσείς και η αντιπροσωπεία σας. Η σημερινή συνάντηση θα μας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων, με έμφαση στην οικονομία, ειδικά στην ενέργεια, όπου πολλά και ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. 

   Ναί κυρίες καί Κύριοι εἶναι τό ἴδιο ἄτομον, οὔτε αἰδώς οὔτε αἰσχύνη, καθαρῶς ἀνθρώπινα χαρακτηριστικά, πού κατά τόν Ἀριστοτέλη τόν διαφοροποιοῦν ἀπό τά ζώα. 

     Ὁ  δέ υἱός τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ὁ Κυριάκος, μετέτρεψεν τήν βουλήν τῶν Ἑλλήνων εἰς τό  μεγαλύτερον χαμαιτυπεῖον τῆς Ἑλλάδος. Κάθ’ ὅτι δἐν εἶναι τό μόνον συμβάν πού αὐτοδιαψεύδεται, καθώς ἄλλα ὑπόσχετο προεκλογικῶς καί ἀκριβῶς τά ἀντίθετα πράττει μετεκλογικῶς. Φυσιολογικῶς καί συμφώνως μέ τήν Ἑλληνικήν νομοθεσίαν ὁ Μητσοτάκης ἔπρεπε νά ἔχη φυλακισθῆ διά ἐξαπάτησιν ἐκλογικοῦ σώματος, διότι ὁ Μητσοτάκης ἄλλα ὑπέσχετο προεκλογικῶς καί ἄλλα πράττει μετεκλογικῶς, καί μάλιστα εἰς μείζωνα Ἐθνικά θέματα ὅπως αὐτό τῆς λαθροεταναστεύσεως. 

    Καί τώρα οἱ  βουλευταί τῆς Ν.Δ  κάνουν τήν πάπια καί  στρουθοκαμηλίζουν. Οὔτε μία φωνή διαμαρτυρίας δ’αὐτά τά ἀνθελληνικά πού πράττει ὁ Κυριάκος. Πόσον φαῦλος, ναξιοπρεπής,  εὐτελής,  καί  τιποτένιος δύναται νά γίνη κάποιος. 

   Βεβαίως  ὁ Κωνσταντῖνος  Μητσοτάκης ἐπαληθεύεται ὅταν ἀποκαλοῦσεν τόν  ΣΚΑΪ  χαμαιτυπεῖον καί  ΣΚΑΪ  ἐπαληθεύει τόν Μητσοτάκη ὅτι εἶναι χαμαιτυπεῖον, διότι καθῆκον τῶν δημοσιογράφων εἶναι νά ἐλέγχουν τήν ἐξουσίαν. Ο δημοσιογράφοι τοῦ ΣΚΑΪ δέν ἐκαμαν οὐδεμίαν αὐτονόητον ἐρώτησιν εἰς τόν Κυριάκο. 

Τό Άρθρο 162 TOY ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ γράφει: Εξαπάτηση   εκλογέων 

Συμφώνως μέ αὐτό τό ἄρθρο εἶναι ποινικῶς κολάσιμος καί τιμωρεῖται μέ φυλάκισιν 2 ἐτῶν. 

  Ὁ Μητσοτάκης ἐπέτρεψεν νά ὑψωθῆ τό ἔμβλημα τοῦ Βασιλείου τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, τοῦ Βασιλείου τῆς Μακεδονίας μας, ὁ Ἥλιος τῆς Βεργίνας ἀπό ἀλλοεθνεῖς κλέφτες τῆς Ἱστορίας μας.  Καί μάλιστα ὀλίγα μέτρα ἀπό τήν Ἀκρόπολιν, ὅπου ὁ Μέγας Ἀλέξανδρος μετά τήν πρώτην  νικηφόρα μάχη του ἐναντίον τῶν Περσῶν εἰς τον Γρανικόν ποταμόν, εἶχεν ἀποστείλει 300 Περσικάς ἀσπίδας πρός τιμήν τῆς Ἀθηνᾶς. 

  Τενεκέδες ξαγάνωτοι, ὁ Ἕλλην Ἀλέξανδρος  καί Βασιλεύς τῆς Μακεδονίας μας, εἰς τήν Ἀκρόπολιν τῶν Ἀθηνῶν τάς ἀπέστειλεν καί ὄχι εἰς τά Σκόπια. Καί ἀνακηρύχθηκε τό ἔτος 336 π.Χ  ἀπό τό πανελλήνιον συνέδριον πού ἐγένετο εἰς τήν Κόρινθον ὡς (ἀρχηστράτηγος)  καί Βασιλεύς τῶν Ἐλλήνων, διά νά ὀργανώση τήν ἐκστρατείαν ἐναντίον τῶν Περσῶν ο ὁποῖοι εἶχον προκαλέσει πολλάς συμφοράς εἰς τήν Πατρίδα μας. 

  Εἰς δέ τόν Τσίπρα νά ἐφαρμοσθῆ ὁ νόμος 4229/1929 τοῦ Ἐθνάρχου  Ἐλευθερίου Βενιζέλου,  ἐπονομαζόμενος ἰδιώνυμον δηλ. ἐκτοπισμός, διότι κατά τόν Ἐθνάρχην εἶναι ἀπροκάλυπτος ἐχθρός τῆς Ἑλλάδος. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…