ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ Η ΚΑΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 3 Ιούλ 2018 - 21:41
Loading...

ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ Ή ΚΑΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ.

ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ .

ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ.

ΕΚΕΙ ΚΑΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΩΝ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .

ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ Ή ΚΑΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ;

ΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΟΗΕ ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,ΔΝΤ,UNICEF ΚΛΠ), ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ , ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΟΡΟΥΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ,ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΩΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ , ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ .
ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ,ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΣΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ , ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ ΗΓΕΤΕΣ , ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ :

1. ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

2. ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ.

3. ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ < ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ > ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.

4. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ,ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

5. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΖΩΗΣ ,ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΔΥΜΑΜΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΞΥΝΟΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΧΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ.

Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ .ΠΡΑΞΕΙΣ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ .ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ,ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

Η ΑΡΑΧΝΗ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΙΥΠΝΩΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΦΡΕΣΚΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΙΥΠΝΩΣΗΣ ;

ΜΗΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΟ ΚΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟ;

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter