ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 24 Φεβ 2019 - 21:25
Loading...

Πολλές φορές ως λαός μέσα στη ιστορία καθορίσαμε την ελληνικότητα μας άλλοτε με απαξίωση και άλλοτε αντάξια της ιστορικής μας ευθύνης.

Ακόμα και στις περιπτώσεις της παρακμής μας, οι εχθροί μας εύρισκαν ευάλωτους μετά απο αδυναμία στα πάθη μας και τα ελαττώματα μας. Βασιζόμενοι σε αυτά κυριαρχούσαν επάνω μας και τελικά υπερίσχυαν.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν έχει ιστορικό αντίκτυπο υποχωρούμε παντού όχι γιατί ισχυρότεροι

εχθροί ,επικρατούν, όχι αλλά γιατί κρυφοί πεμπτοφαλαγγίτες υποσκάπτουν τα εθνικά μας δίκαια, αλλά γιατί οι Έλληνες πολεμούν την ίδια τους την υπόσταση .

Έλληνες εξουθενωνουν τους εαυτούς μας και προετοιμάζουν το έδαφος για την τελική επέλαση όλων των εχθρών που έχει γνωρίσει ο Ελληνισμος μέχρι σήμερα .Γερμανοι ,Τούρκοι , Αλβανοί και Σκοπιανοί καραδοκούν πότε θα εξαργυρώσουν τα μερίδια τους στην Βόρειο Ήπειρο, στην Μακεδονία ,στην Θράκη ,στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Δεν θα χρειαστεί να πολεμήσουν ,ο ασυνείδητος Έλληνας διεθνιστής , που αγνοεί την αξία της ελληνικότητας και ο ανάλγητος και εγκληματικός πολιτικός , που βυσσοδομεί επάνω στην οικονομική και κοινωνική κρίση απλά και μόνο για να έχει ατομικά οφέλη και προνόμια , θα μικρύνουν μόνοι τους την χώρα , θα αλλάξουν τα σύνορα ,δείχνοντας ψεύτικο δημοκρατικό ήθος και διαλλακτικότητα στις απαιτήσεις των γειτόνων μας . Πάνω απο όλα η καλή γειτονιά και η αγαπητική συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας μας.

Άσχετα αν αυτό είναι μονομερές και οι φίλοι μας δεν μας παραχωρούν κάτι απο τα δικά τους , είπαμε ,εμείς είμαστε ανώτεροι, προχωράμε στην θεμελίωση της φιλίας χωρίς την αρχή της αμοιβαιότητας .

Τζαμί θέλει ο φιλος μας ο Τούρκος; τζαμί θα έχει . Τούρκους στην Ξάνθη θέλει ; Τούρκους θα έχει . Συνεκμετάλλευση στο μισό του Αιγαίου ; συνεκμετάλλευση θα έχει. Άλλωστε το Αιγαίο είναι θάλασσα , που ενώνει και όχι θάλασσα που χωρίζει.

Φυσικά προς χάριν της φιλίας ,εμείς επειδή είμαστε ανώτεροι ούτε λόγος για την κατοχύρωση της οικουμενικότητας του Πατριαρχείου με την απόδοση εν ειδει Βατικανού διεθνούς χώρου για να επιτελεί καλύτερα τον παγκόσμιο ρόλο του. Ούτε λόγος για ανάδειξη της καταπίεσης των κρυπτοχριστιανών . Ούτε λόγος και μνεία για το ποντιακό έθνος . Ούτε λόγος για την περιουσία των βακουφίων. Ούτε λόγος για το καθεστώς της Ίμβρου και τηςΤενέδου.

Για τον έτερο φίλο μας τον Αλβανό ,δεν αξίζει μια κατοχυρωμένη εθνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο να αποτελεί εμπόδιο σε μια τόσο ισχυρή αναπτυσσόμενη φιλία. Συγχωρήστε τους ναζί τσάμηδες και αφήστε τους να εγκατασταθούν πάλι στην Τσαμουριά εκεί ,που υπάρχουν πετρέλαια σύμφωνα με δορυφορικές λήψεις.
Πριν όμως , για λόγους καλής γειτονιάς και φιλίας αφήστε μας να απαλλοτριώσουμε ως Αλβανικό κράτος ,την περιουσία των Βορειοηπειρωτών για καλύτερη φαρμακευτική ( κάνναβης ) και τουριστική ανάπτυξη της Βόρειας Ηπείρου .

Για τον φίλο μας τον φτωχό Σκοπιανό ,εμείς που έχουμε πλούσια ιστορία , ας του παραχωρήσουμε την ιστορική καταξίωση του ονόματος , που απορρέει απο την λέξη Μακεδονία να μην αισθάνεται πτωχός παρίας των Βαλκανίων. Ας δώσουμε στους πλούσιους φίλους τους , σαν τον Σόρος , την ευκαιρία να τους βοηθήσουν περισσότερο γιατί θα είναι κάτοχοι ενός ιστορικού brand name, της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ούτως ή άλλως εμείς δεν χάνουμε και τίποτε , αφού το ιστορικό brand name της κλασικής Ελλάδος δεν μπορεί να μας το κλέψει κανείς.

Η μήπως άραγε αν δεν κάνουμε αυτήν την χειρονομία ,υπάρχει κίνδυνος Γερμανοί Φαλμεραιερς σε συνεργασία με τους φιλοπρόοδους ξένους επιχειρηματιες σαν τον Σόρος να μην επιτρέπουν να λεγόμαστε Έλληνες γιατί αναμιχτηκαμε με Σλάβους ,Τούρκους και Αλβανούς .
Ας αποδεχτούμε λοιπόν να παραχωρήσουμε το ιερό όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και αυτό ,για χάριν της καλής γειτονιάς , με τα αδέλφια μας και το κοινό DNA ,που μοιραζόμαστε.

Τέλος για τον μεγάλο προστάτη του έθνους μας , την Γερμανία , μην ξεχνάμε ότι χάριν αυτών δεν χρεωκοπήσαμε και με την μεγαλοκαρδία τους μας δάνεισαν πακτωλό ρημάτων και δέχτηκαν σε χρεωκοπημένη χώρα να πάρουν ως εγγυήσεις , την διακυβέρνηση της χώρας , τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο , τις Τράπεζες και την συμμετοχή τους στα πετρέλαια και το φυσικό αέριο. Τώρα σε όλα αυτά για χάριν ευγνωμοσύνης , ας αφήσουμε στην άκρη το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις ζωές που χάθηκαν και τις κρατικές υποδομές που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Γιαυτό στην Ελλάδα του 2019 , δε υπάρχει προδοσία, δεν υπάρχουν κερκόπορτες ,δεν υπάρχει Εφιάλτης και ανοπαια ατραπός .
Υπάρχουν μεταστοιχειωμένοι Έλληνες . Στοιχειά , φαντάσματα που διατείνονται ότι είναι Έλληνες . Πρώτη φορά στην ιστορία μας καλούμαστε να παλαίψουμε με φαντάσματα. Φαντάσματα που έχουν εξουσία επάνω μας. Ταγκαλάκια , που μικραίνουν την χώρα μας , παραδίδουν την ιστορία μας ,διαλύουν τις οικογένειές μας και καταστρέφουν τις σοδειές μας.
Δεν λέγονται απλά προδότες αλλά είναι ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ.

Στον πλατωνικό διάλογο Φαίδων (113b,c και 114a) περιγράφεται ο ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ ,ως ποταμός του οποίου «οι ρύακες εις όσα σημεία εγγίζουν την επιφάνειαν της γης εκβράζουν πύρινον πηλόν».

Αναφέρεται ότι στον Πυριφλεγέθοντα ρίπτονταν οι πατροκτόνοι ,οι μητροκτόνοι και οι εθνοκτόνοι.

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter