ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : ΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΙΟΥΔΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 1 Δεκ 2018 - 9:49
Loading...

Στον σημερινό αιώνα της πολιτικής πανθρησκείας ,όπου κυριαρχούν ως πολιτικά επιχείρηματα ,οι πολιτικοί αφορισμοί , στην θέση της πολιτικής επιχειρηματολογίας.

Η πλύση του εγκεφάλου και ο έλεγχος της κοινωνίας στην θέση της διεύρυνσης της πολιτικής σκέψης .

Η δημοκρατία των διακηρύξεων, αντί της δημοκρατίας της εξάπλωσης της συμμετοχικότητας .

Πρέπει να γίνει συνειδητότητα ότι είμαστε σε πνευματική κρίση όχι γιατί χάσαμε την μάχη αλλά γιατί σκιαμαχούμε με ανύπαρκτους εχθρούς ,πράγμα ,που συμφέρει τους εντόπιους και ξένους εχθρούς μας .

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν ,δεν μας ενδιαφέρει πόσοι είναι οι εχθροί μας ,αλλά πείτε μας προς τα που είναι.
Σήμερα γνωρίζουμε άραγε προς τα που είναι οι εχθροί μας;
Το ερώτημα αυτό δεν τίθεται μόνο σε εμάς τους ίδιους προς απόκτηση αυτογνωσίας αλλά και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργεύοντα.

Φίλτατε πρωθυπουργεύοντα ,το πολιτικό σου στίγμα μέχρι τώρα αποδεικνύει ότι διάγεις εν πλάνη ,γεγονός ,που δικαιολογεί και τις διπολικές συμπεριφορές σου.
Πως μπορούμε να ερμηνεύσουμε ότι όλη η πολιτική σου επιτυχία να ανέλθεις στον πρωθυπουργικό θώκο έγινε με άλλη πολιτική ατζέντα και στην πολιτική σου διακυβέρνηση εφάρμοσες τις πιο επαχθείς συντηρητικές πολιτικές .
Στην παγκόσμια πολιτική ιστορία είσαι μοναδικό φαινόμενο.
Ταυτόχρονα Χριστός και Ιούδας .

Απο την μία μεριά διδάσκεις απελευθέρωση των δούλων Ελλήνων απο τα ζοφερά Μνημόνια και από την άλλη εφαρμόζεις φορολογίες για δούλους και ως κατακτητής επιτάσσεις τα σπίτια των Ελλήνων.

Από την μία μεριά διαδίδεις για την καταπιεστική Μέρκελ το σύνθημα Markel go back (Μέρκελ ,πήγαινε σπίτι σου ), και απο την άλλη μετατρέπεις το σύνθημα σε διαπίστωση για την ανάπτυξη μιας καλής φιλίας με την κυρία Μέρκελ ,που μας συμπαρίσταται και κατανοεί τα προβλήματά μας.

Φίλτατε πρωθυπουργεύοντα με αυτές τις μεταστροφές σου έκανες ένα καταστροφικό λάθος.
Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και ΧΡΙΣΤΟΣ και ΙΟΥΔΑΣ.
Τον Χριστιανισμό τον δίδαξε με τις πράξεις του ο ΧΡΙΣΤΟΣ και όχι ο ΙΟΥΔΑΣ .
Τι κήρυγμα αγάπης θα μπορούσε να διδάξει κάτω απο το βάρος της αποστασίας του ο ΙΟΥΔΑΣ;
Οι σύμβουλοι σου έκαναν ολέθριο λάθος .

Το δόγμα ότι η ιστορία ,γράφεται απο τους ισχυρούς και τους εξουσιάζοντες ,εδώ δεν έχει καμμία ισχύ.
Η ιστορία σε τούτο τον ιερό τόπο γράφεται πάνω στα λευκά του μάρμαρα ,όπου δεν χωρά κανένας σπίλος.
Το λευκό μάρμαρο έχει την αξία του, όταν είναι απόλυτα καθάριο και αντανακλά μόνο φώς.

Προς τα που λοιπόν είναι ο εχθρός ;

Όλοι γνωρίζουμε την φράση του μακροημερεύοντος Κίσσινγκερ ότι για να ελέγξεις τους Έλληνες πρέπει να τους πλήξεις στην ΠΑΤΡΙΔΑ ,την ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
Γεγονός , που συμβαίνει σήμερα και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ημιαυτόνομη ευρωπαϊκή ηγεμονία.
Γιαυτό εξεγείρονται οι μαθητές και θέλουν αξιοσέβαστη και αξιοπρεπή Ελλάδα .
Γιαυτό οι παραπάνω πολιτικά ηγεμονεύοντες αντί πολιτικών επιχειρημάτων προκειμένου να ερμηνεύσουν την λαϊκή εξέγερση των μαθητών , εφαρμόζουν τους αφορισμούς της πολιτικής πανθρησκείας περί φασισμού και περί εθνικισμού .
Πρώτος εχθρός μας είναι αυτός , που θέλει να καταστήσει την Ελλάδα μικρή ημιαυτόνομη ευρωπαϊκή ηγεμονία.

Στην αναζήτησή μας προς τα που είναι ο εχθρός , που πάει να μας διαλύσει ,φτάνουμε και στην οικονομική πλευρά της κρίσης.
Σε αυτό το σημείο η ιστορία μας είναι πολύτιμος βοηθός.
Υποταχτήκαμε όταν κάποιοι πεμπτοφαλαγγίτες του γένους , με συστηματικότητα μας μετέτρεψαν απο παραγωγούς και μεταποιητές , σε δημόσιους υπαλλήλους .

Η Μινωική αυτοκρατορία επεκράτησε σε όλη την Μεσόγειο όχι τόσο για την έκτασή της αλλά για το εμπόριο, των μάλλινων υφασμάτων, που υφαίνονταν από γυναίκες. Οργανωμένα υφαντουργικά εργαστήρια υπήρξαν στην Πύλο και στην Κνωσό. Άλλο εξαγωγικό προϊόν ήταν το λάδι και η ανάγκη μεταφοράς του οδήγησε στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της κεραμικής. Ανάλογη ήταν και η αξία του κρασιού. Ελληνικά αγγεία βρίσκονται διασκορπισμένα σ’ όλη τη Μέση Ανατολή.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Ο μύθος της Αργοναυτικής εκστρατείας, συνδέεται με τα μέταλλα του Καυκάσου και του εμπορικού δρόμου της Μαύρης Θάλασσας. Επίσης, ο Τρωικός πόλεμος σχετίζεται με το άνοιγμα του ίδιου εμπορικού δρόμου .

ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Η Κάθοδος των Δωριέων” ανατρέπει τον Μυκηναϊκό – Αχαϊκό κόσμο. Αλλά και ο Δωρικός κόσμος θα πάρει τον δρόμο του εμπορίου, θα βρει διέξοδο μέσω του αποικισμού. Μέσα σε δυο αιώνες, θα αποικιστούν η Θράκη, ο Βόσπορος, τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, η ακτή της Αδριατικής, η Νότια Ιταλία, η Σικελία και η Κυρήνη. Οι αποικίες θα εξασφαλίσουν τροφή για τον Ελληνισμό.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Μετά τη νίκη κατά των Περσών και των εμπόρων Φοινίκων απο την Αθήνα και τις τριανταένα ελληνικές πόλεις ,ο εμπορικός δρόμος της Ανατολής, θα λύσει όλα τα προβλήματα του ελληνικού κόσμου.
Ο ελληνικός κόσμος, σε αντίθεση μ’ όλους τους παλιότερους ανατολικούς πολιτισμούς,στηρίχτηκε στην λαϊκή επιστήμη ,στον λαϊκό στρατό στο εμπόριο, στην ναυτιλία που ήταν οι βάσεις στήριξης τους και όχι στην καλλιέργεια της γης. Οι ανατολικοί πολιτισμοί αναπτύχθηκαν ,σε μια πλούσια παραγωγή γης , που τους απόφερε περίσσευμα και έτσι συντηρούταν,η αριστοκρατία ,που κρατούσε τη θέση της με τα όπλα, και το ιερατείο ,που κρατούσε για λογαριασμό του τη γνώση.

Τα παραδείγματα της οικονομικής ιστορίας μας που μπορούμε να επικαλεστούμε είναι πάμπολλα
Επειδή σκοπός του άρθρου μας δεν είναι να διδάξουμε ιστορία αλλά να καταλήξουμε σε συμπεράσματα ,γιαυτό θα σταματήσουμε την ιστορική αναδρομή μας εδώ .

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ , ΟΤΑΝ ΑΝΕΠΤΥΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ.

Γιαυτό , στοχευμένα γεμίσανε με το πρόσχημα της ανάπτυξης μέσω του δημοσίου τομέα ,την χώρα απο δημοσίους υπαλλήλους .

Γιαυτό , έκλεισαν οι μεγάλες μεταποιητικές μονάδες του τόπου.

Γιαυτό , πολεμάται λυσσωδώς η Ελληνική Ναυτιλία .

Συνέλληνα το σχέδιο περί ημιαυτόνομης ελληνικής ηγεμονίας αλλάζει μόνο ,αφού καταλάβαμε προς τα που είναι ο εχθρός .

Απαίτησε και επίβαλε την αποκατάσταση της παραγωγικής σου ικανότητας .
Προστάτεψε ως κόρη οφθαλμού την Ναυτιλία σου.
Επανάφερε με άλλο αποικισμό το ξενιτεμένο επιστημονικό σου προσωπικό.

Πάψε να είσαι ημιαυτόνομη ευρωπαϊκή ηγεμονία , γιατί η πολιτική της λιτότητας, η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τις πιο πάνω ιστορικές λύσεις .
Αντέξαμε ως πολιτισμός χιλιετίες.
Όσο κι αν χτυπούν την ουσία του Έλληνα τρόπου ζωής , πότε με τον χρησιμοθηρικό παγκοσμιοποιημένο μετάνθρωπό τους ,πότε με την εξουθένωση των οικονομικών προτερημάτων μας , να ξέρουν ότι στον ανοικτό τάφο της δηλητηριώδους λιτότητας ,που άνοιξαν για να μας θάψουν και να τελειώσουν μαζί μας ,όλοι οι Έλληνες με ενότητα θα τους κατακρημνίσουμε μέσα και θα σφραγίσουμε τον τάφο τους..

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter