ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τζον Μουρ αποκαλύπτει πληροφορίες για παγκόσμιο γεγονός που θα τερματίσει τον πολιτισμό … δικηγόρος Τόμας Ρενζ παλιρροϊκό κύμα αγωγών για την εντολή εμβολίων.

ΚΛΟΙΟΣ. - 15 Αυγ 2021 - 9:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αν 7+ δισεκατομμύρια άνθρωποι έμαθαν την αλήθεια για το επερχόμενο κοσμικό γεγονός που μπορεί να καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό, θα σταματούσαν όλοι να εργάζονται, προκαλώντας μια σχεδόν άμεση κατάρρευση ολόκληρης της παγκόσμιας υποδομής της μεταποίησης, των μεταφορών, της παραγωγής τροφίμων, της κυβέρνησης, του στρατού και ούτω καθεξής. Οι παγκοσμιοποιητές εξακολουθούν να αγοράζουν φορτία προμηθειών, όπως τρόφιμα, ηλεκτρονικά είδη, πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά, εξοπλισμό επικοινωνιών κ.λπ. και χρειάζονται τις μάζες να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι το τέλος. Διαφορετικά, δεν μπορούν να αποκτήσουν περισσότερες προμήθειες για τους εαυτούς τους, ακόμη και όταν αυτοί οι παγκοσμιοποιητές κρύβονται τώρα σε απομακρυσμένα νησιά, μετακομίζουν σε υπόγεια συστήματα τούνελ και πόλεις ή σχεδιάζουν να είναι εκτός πλανήτη όταν όλα θα καταρρεύσουν.

Το γεγονός στο οποίο αναφέρεται ο Τζον Μουρ είναι ένα πέρασμα από τον “δέκατο πλανήτη”, όπου μια, σκοτεινή μεγάλη πλανητική μάζα (που μπορεί να φανεί μόνο με τηλεσκόπια υπέρυθρης ακτινοβολίας) περνάει κοντά από το επίπεδο τροχιάς της Γης γύρω από τον ήλιο. Οι βαρυτικές επιδράσεις και μόνο, προειδοποίησαν πρώην κορυφαίοι επιστήμονες του Πολεμικού Ναυτικού, θα προκαλέσουν κατακλυσμιαίες αλλαγές στη Γη που θα συνίστανται σε πρωτοφανείς σεισμούς, ηφαίστεια και ακόμη και σε μια “μετατόπιση των πόλων”, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναπροσανατολίσει τον φυσικό πολικό άξονα του πλανήτη (όχι μόνο τους μαγνητικούς πόλους), μετατοπίζοντας έτσι τον ισημερινό και εξαπολύοντας αφάνταστα ωκεάνια “φουσκώματα” που θα πλημμυρίσουν παράκτιες περιοχές σε κάθε ήπειρο.

Μόλις επιβιώσετε από τους ανέμους, η επόμενη πρόκληση θα είναι να επιβιώσετε από την πλήρη κατάρρευση του ανθρώπινου πολιτισμού, καθώς δεν θα υπάρχουν λειτουργικά αγροκτήματα, δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, διαδίκτυο, υποδομές μεταφορών, διυλιστήρια καυσίμων κ.λπ. Μπορεί να μην υπάρχουν καν αρκετοί άνθρωποι για να παροπλίσουν τα εκατοντάδες πυρηνικά εργοστάσια που είναι διάσπαρτα σε όλο τον πλανήτη, εγείροντας τεράστια ερωτήματα σχετικά με το τι θα συμβεί αν χάσουν την ικανότητα ψύξης και βυθιστούν σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ, η οποία περιλαμβάνει επίσης έναν χάρτη της πλημμύρας από νερό που προβλέπεται να συμβεί στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες:

Ξεκινώντας ως ένας μη-κόκκινος “νορμάλ” που πίστευε στα εμβόλια και τις επίσημες αφηγήσεις, ο Renz βούτηξε στην πραγματική ιστορία σχετικά με τα εμβόλια covid και έφερε στο φως ένα εκπληκτικό τέλμα εγκληματικότητας, διαφθοράς και φρικτών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Renz λέει ότι οι εντολές για τα εμβόλια είναι παράνομες παραβιάσεις των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι ένα κύμα αγωγών θα έρθει από χιλιάδες ενάγοντες σε όλη την Αμερική, αμφισβητώντας τις εντολές για τα εμβόλια που προωθούνται τώρα από την κυβέρνηση και ιδιωτικές εταιρείες όπως η Google, το Facebook, η Disney και ακόμη και η Wal-Mart.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_35.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…