ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο. Υ. Α. Αποκαλύπτουμε για τη δολοφονίας σοκ του ζευγαριού στην Κύπρο .Συμβόλαιο θανάτου από βιολογικούς συγγενής του 15αχρονου και για λόγους κληρονομιάς .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 26 Απρ 2018 - 10:54
Loading...

Τα στοιχεία πλέον είναι υπέρ αρκετά και ως εκ τούτων , το λογικότερο σενάριο είναι αυτό που περιγράφει το τι έγινε … δυστυχώς .
Τα απανωτά κτυπήματα με μαχαίρι ( λαιμό πόδια ) δείχνουν μίσος στα δύο θύματα ως ζευγάρι . Εάν το μίσος κατευθυνόταν σε ένα από τα δύο θύματα ( π.χ στη σύζυγο λόγο απειλής αποκάλυψης διαφθοράς στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου όπου εργαζόταν ) η δολοφονία της δεν θα γινόταν μέσα στο σπίτι

της και σε ¨οικογενειακό χρόνο ¨

Η δολοφονία εκτελέστηκε από άτομα σχετικά άπειρα στην εκτέλεση τέτοιων συμβολαίων θανάτου , που στρατολογήθηκαν βιαστικά και ¨εν βρασμό ¨ από τους εντολείς τους .

Τούτο σημαίνει ότι οι δράστες/ης ή και o εντολέας τους αφίχθη στη Κύπρο μερικές ημέρες πριν τη δολοφονία .

Δείτε όλες τις πτήσεις με Ρώσους επιβάτες που αποχώρησαν από την Κύπρο το 24ωρο μετά την δολοφονία

Ερευνήστε τα ¨δεδομένα¨ του συζύγου της ποιο στενής θείας του 15αχρονου. Ίσως βοηθήσει

Το άλλο – λιγότερο λογικό – σενάριο είναι , δράστες να ήταν γνωστοί του 15αχρονου μαζί με αυτόν . Σε αυτήν την περίπτωση το παιδί τελούσε σε ταραχή που προήλθε από την επαφή του με τους βιολογικούς του γονείς και απ το γεγονός ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν υιοθετημένος .

Ο φίλος/οι του και συνεργός/οι του στην περίπτωση αυτή (π.χ μεγάλος του αδελφός ) ,θα βρισκόταν ήδη μέσα στο σωμάτιο του 15αχρονου και θα ξεκίνησε πρώτος το επεισόδιο που κατέληξε στην δολοφονία του ζευγαριού

…τα ¨ξαναλέμε¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter