ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α Για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμα , ¨ξηλώνεται¨ η Συμφωνία των Πρεσπών.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 27 Μάι 2019 - 19:30

Μέχρι το Σεπτέμβριο ο Ζόραν Ζάεφ θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης . Μετά , θα ακολουθήσει το δρόμο του κ Τσίπρα . Αλλάξαμε λίγο το σχεδιασμό , αντί το ξήλωμα να γίνει από τα ¨Σκόπια¨ την 6η Μαΐου , δρομολογήθηκε να εκκινήσει από την Αθήνα έως τέλη Ιουνίου .

Εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που υπέβαλλαν τη συμφωνία των Πρεσπών , η ίδια η συμφωνία δεν θα αξίζει , ούτε την αξία του χαρτιού που εγράφη , κύριε Μητσοτάκη .

Για σκέψου, πως κατάφερες τέτοια ανατροπή στα καλά καθούμενα ; Θαύμα λες να έγινε ; Σύντομα θα ¨λάβεις ¨ την αποστολή σου , για να σου ¨συγχωρεθεί¨ η υποκρισία στη Συμφωνία των Πρεσπών .

Το πολιτικό μέλλον εφεξής κάθε κυβέρνησης θα καθορίζεται από την στάση της στη συμφωνία αυτή . Η συμφωνία αυτή θα πρέπει να νικιέται , πολικά , κοινωνικά και δημοκρατικά ,μέχρι να εξαφανιστεί .

Παράλληλα !!

Ενεργοποιούμε το σώμα ¨ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ¨, δε θέλουμε σε 1,5 μήνα ¨Τούρκους ¨ Βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο , υπό το πρόσχημα της Ειρηνικής διαβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη μας .

¨Σπρώχνουμε¨ την αντικατάσταση του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ. Ξέρετε τους λόγους ( Σύντομα δεν θα είναι πλέον αρεστός τον Λευκό Οίκο )

Ολοκληρώνουμε τη λειτουργία δομής , πατριωτικού συνδέσμου , που θα συντονίσει όλες τις ειλικρινής πατριωτικές συνιστώσες .

Η Ευρώπη που σέβεται και αναγνωρίζει την ταυτότητα των Εθνών μελών της ( και όχι η Ευρώπη των Τραπεζών και των κυρίαρχων Ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων ) , απέκτησε μια δυναμική που θα αλλάξει πολλά στραβά . Αυτή η Ευρώπη είναι το μέλλον μας

Τούτο ήταν αναπόφευκτο !!

Υ1. Καιρό τώρα οι ¨ΦΥΛΑΚΕΣ¨ δεν αφήνουμε την τύχη τούτο εδώ του τόπου , στα ξενοκρατικό Πολιτικό σύστημα.

Υ2. Χαιρετίζουμε το Πατριωτικό μήνυμα που έστειλε η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ « στις εκλογές , να στηριχθούν οι δυνάμεις που αντιτείνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών »

Υ3.Δεν θέλουμε να μας ψηφίσετε , ούτε να μας πείτε μπράβο , απλά να ενημερώνεστε !!

Ο.Υ.Α (Director of Geopolitical Strategy)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr