ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Γκάλοπ Σοκ. Το 76% της Κοινής γνώμης πιστεύει ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν για να «περάσει» η Συμφωνία των Πρεσπών .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 21 Δεκ 2018 - 12:44
Loading...

Το 2019 προμηνύεται έτος μεγάλης πολιτικής αναταραχής όχι τόσο εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων αλλά εξαιτίας του ότι , θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων εκ των πραγμάτων , θα αναδειχθούν οι εμπαιγμοί και οι υποκρισίες και εν τέλει ,θα πέσουν οι μάσκες σε κοινή θέα.

Την ερώτηση « Πιστεύετε ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των

Πρεσπών και στην Ελλάδα ;» ανήρτησαν δεκατρείς ( 13) ιστοσελίδες και bloggers .Αυθόρμητα και αιτιολογημένα τοποθετήθηκαν με τα σχόλιά τους 162 αναγνώστες αυτών . Εξ αυτών 102 είχαν την πεποίθηση ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν ή έλαβαν ανταλλάγματα για να «περάσει» με την στήριξή τους η Συμφωνία των Πρεσπών , 21 ότι έχουν την πρόθεση να το κάνουν , ενώ 39 είχαν την πεποίθηση ότι είτε δεν θα το διακινδύνευαν , είτε ότι δεν θα το πράξουν .

Το ακαταμάχητο πλεονέκτημα αυτού του μικρού δείγματος είναι ο αυθορμητισμός των συμμετασχόντων και η αιτιολογία τους

Εάν αυτή είναι πλέον η άποψη της Κοινής γνώμης για το πολιτικό σύστημα τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά …. δεν θα θέλαμε να το αναλύσουμε παραπέρα .

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα, χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.000 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 6-16/11/2018 της Public Issue, και στην ερώτηση ,ποιους θεσμούς εμπιστεύεται και ποιους όχι η κοινή γνώμη σήμερα στην Ελλάδα , εφημερίδες και τηλεόραση ήταν στις τελευταίας θέσης με τα κόμματα να φιγουράρουν στην τελευταία με 12%

Η τάση του πολιτικοοικονομικού συστήματος – μεταξύ άλλων – να αντιμετωπίζει ως κοπάδι χαμηλής νοημοσύνης την κοινωνία και να υποτιμάει την κρίση και την αντίληψη της κοινής γνώμης , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας , δεδομένα που γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί μας.

Δείτε , ποιοι εκ των αντιπροσώπων του πολιτικοοικονομικού συστήματος συνεχίζουν εις γνώση τους αυτήν την τακτική . Αυτοί είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνους , οι ανθέλληνες που θα πρέπει να απομονωθούν.

Συνεχίζεται το ….2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter