ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. ΕΚΤΑΚΤΟ .¨Σκότωσαν¨ την Δημοκρατία . Με το 1/9ο των ψήφων ¨βγαίνουν¨ αυτοδύναμοι ¨ Έτοιμα 750.000 μηνύματα σε νέους για να αποτραπεί .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 2 Απρ 2023 - 10:33
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Καμία ψήφος στο ΚΕΝΟ . Αυτό θέλουν , αυτό επιδιώκουν . Εάν η Αποχή φτάσει το 50% , τα κόμματα που μένουν εκτός βουλής ¨πιάσουν¨ το πιθανότερο , το 15% και τα Άκυρα/Λευκά το 2% , τότε με το 1/9ο των ψηφοφόρων το 1ο κόμμα ¨βγαίνει¨ αυτοδύναμο .

Το 1/9ο ήτοι , 1.100.000 ψήφοι που θα είναι ευνοημένοι φίλοι και πιστοί κομματικοί στρατιώτες .

Είναι αυτό Δημοκρατία;

Η Αποχή, το Λευκό και το Άκυρο ως επιλογές πολιτικής διαμαρτυρίας , δεν απειλούν το  ¨αρρωστημένο¨ Πολιτικό σύστημα  αφού ουσιαστικά  βγαίνουν εκτός εκλογικού μέτρου. Σε κάθε περίπτωση , το να αφήσεις να καθορίζουν την ζωή σου πρόσωπα και συνθήκες που δεν εγκρίνεις , δεν είναι πολύ έξυπνο ενώ , το να σε κατευθύνει η πεποίθηση ότι , ¨δεν με ενδιαφέρει ή δεν θ αλλάξει έτσι κι αλλιώς τίποτα  ¨ δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση κι ότι ¨παραδίνεσαι¨ να σε χειριστούν ως ¨ καταναλωτικό προϊόν  ¨Δείτε την τραγωδία στα Τέμπη ,  πόσο αναποτελεσματική και αργή είναι η εξιχνίαση αυτού του αδιανόητου  εγκλήματος , πόσο μετράει η ανθρώπινη ζωή .

 Ο υφιστάμενος εκλογικός νόμος εξασφαλίζει  ως γνωστόν ότι , όσο μεγαλύτερο είναι  το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν τελικά εκτός Βουλής , τόσο με μικρότερο ποσοστό  γίνεται εφικτή η αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Έτσι για παράδειγμα , με 8% εκτός Βουλής η αυτοδυναμία επιτυγχάνεται με 37,9% , με 10% το πρώτο κόμμα χρειάζεται 37,5%, με 12% εκτός 36,8% ενώ με 14% ο πήχης της αυτοδυναμίας πέφτει στο 36,3%.

Για να μεγαλώσει το ποσοστό που θα λάβουν τα κόμματα που θα μείνουν τελικά εκτός Βουλής , δημιουργούν σκόπιμα μικρά κόμματα τα λεγόμενα ¨κόμματα απόχες ¨ ή στηρίζουν τη δράση εκείνων που δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το 3% , δημιουργούν δηλαδή τους ¨αδιάθετους  ψήφους ¨

Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο , κόμματα που οριακά βρίσκονται εντός ( στα όρια του 3% ) να τεθούν εκτός Βουλής είτε με νοθεία , είτε με ¨αποζημίωση¨ αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Με την ίδια σκοπιμότητα , δημιουργούν χώρο για ΑΠΟΧΗ και καλλιεργούν  ελεγχόμενα , αισθήματα απαξίωσης του πολιτικού συστήματος ώστε να πετύχουν την μη συμμετοχή των πολιτών στην ύψιστη αυτή έκφραση της Δημοκρατίας

Οι δικοί τους όμως , θα ψηφίσουν σίγουρα .

Μην πέφτετε λοιπόν στην παγίδα τους . Πολεμήστε για την Δημοκρατία , για μια αξιοπρεπή  επιβίωση , για να πετύχετε τους στόχους σας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμ .Πολ. Επιθεώρησης ) 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr